EVA2406 Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Scorpionku, lepiej nie mówić.................zajrzałam tylko na chwilkę i zaraz zmykam pod kołderkę, bo nie mogę się ruszać, tak mnie boli :( Wczoraj i dzisiaj byłam na festynach, ale mizerny efekt, ale i fanty były kiepskie, a ludzie dla idei jakoś niechętnie pomagają :( Zakończyliśmy dzisiaj sezon festynowy i trzeba zacząć apelować o zbieranie fantów na przyszły rok, bo jeśli nie uda się zebrać to nie ma co jeździć. Quote
zuzlikowa Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Ogrom ciepłych życzeń i pozdrowień!ZDROWIA!!!!!!!!! Głaski dla wszystkich ogonków :). Quote
tomcug Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Zdrowiej Ewuniu!:calus: Ja też leżę zagrypiona niemiłosiernie, u nas epidemia na całego.:shake: Quote
EVA2406 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='zuzlikowa']Ogrom ciepłych życzeń i pozdrowień!ZDROWIA!!!!!!!!! Głaski dla wszystkich ogonków :).[/QUOTE] [quote name='korek221']Zdrowiej Evciu:Rose::calus:[/QUOTE] [quote name='tomcug']Zdrowiej Ewuniu!:calus: Ja też leżę zagrypiona niemiłosiernie, u nas epidemia na całego.:shake:[/QUOTE] Dziękuję za życzenia i ciepłe słowa. Rzeczywiście czuję się podle ( ból kosmiczny) i nic mi nie pomaga :( Pewnie po jakieś zastrzyki się wybiorę. Moniko, Tobie i wszystkim tu zaglądającym też z życzę dużo zdróweczka :calus: Quote
korek221 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Buziolki dla całej kociasto-psiasto-ludziowej ekipy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Kacperek pamięta o swoich Kochanych Fankach, tylko jego pańcia nie może się ruszać i nowa sesja odciąga się na dalszą przyszłość.............:( Rudzielec czuje się dobrze. Lgnie do człowieka, traktorkuje, apetyt ma dobry i ogólnie jest strasznie papuśny :) Quote
zuzlikowa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 EVA2406 napisał(a):Kacperek pamięta o swoich Kochanych Fankach, tylko jego pańcia nie może się ruszać i nowa sesja odciąga się na dalszą przyszłość.............:( Rudzielec czuje się dobrze. Lgnie do człowieka, traktorkuje, apetyt ma dobry i ogólnie jest strasznie papuśny :) Ewuś... życzenia zdrówka...gorące bardzo!!!!!!... ślemy z całą psioludzką ekipą. Quote
alice midnight Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 odwiedzam Was, przeczytam wątek wolnym wieczorem Kacper z bannerka od dłuższego czasu mnie zachęcał :) pozdrawiam! Quote
EVA2406 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dziękuję, że zajrzałaś :) Historia Kacperka to wielotygodniowa walka o jego życie. Jednocześnie była to dla mnie wspaniała lekcja o tym jak zwierzak prawie umierający szuka pomocy, a potem sam kurczowo trzyma się tego maleńkiego światełka życia. Podziwiam go za to, że tak nam ufał i tyle znosił, aby żyć. Quote
zuzlikowa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 EVA2406 napisał(a):Dziękuję, że zajrzałaś :) Historia Kacperka to wielotygodniowa walka o jego życie. Jednocześnie była to dla mnie wspaniała lekcja o tym jak zwierzak prawie umierający szuka pomocy, a potem sam kurczowo trzyma się tego maleńkiego światełka życia. Podziwiam go za to, że tak nam ufał i tyle znosił, aby żyć. Moje rudziaste kocisko! :)...traktorek niesamowity! Ewuś... zawsze jestem i pozdrawiam całą rodzinkę...calusieńką! Quote
malagos Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Żyjecie? Pogoda rzeczywiście sprzyja i grypie, i łamaniom w gnatkach, niestety......... Jak to mówią, SKS, cholera, SKS...... Quote
EVA2406 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='scorpio133']Evuś kochana co u Ciebie?[/QUOTE] Lepiej nie mówić :( Quote
korek221 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Evcia nie strasz...:-( co się dzieje? Przytulaski ślę...:glaszcze::glaszcze::calus::glaszcze: Quote
EVA2406 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Nie martw się Kamilko, żyjemy, tylko praca, przygotowania do świąt i trochę szwankujące zdrowie robią swoje. Postaram się zrobić jakąś nową sesję świąteczną Kacperkowi i wątek zaraz się ożywi. Kacperek czuje się dobrze, apetyt ma za dwóch, nosek i oczko musimy czyścić 3-4 razy w tygodniu, a poza tym wszystko ok. Quote
Recommended Posts