scorpio133 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 przychodzimy w odwiedzinki nocna pora. Ciesze sie ze Kacperek moze zawsze liczyc na Ciebie. Spokojnej nocy dla Was Wszystkich Quote
korek221 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Kacpereczku :) buźki w nosek:loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Cześć Wszystkim Przyjaciołom Kacperka :loveu:. Właśnie nosek i oczko oczyszczone. Oczko chyba już lepsze a z nochalka dzisiaj troszkę więcej poszło wydzieliny. Może coś się tam oczyściło. Jak wytarłam mu kinolka, to Kacpruś tak fajnie kichnął i tyle tego syfu wyszło. Poza tym apetyt i humor dopisują. Kacperek ma zwyczaj biegania i skakania z szafki na podłogę i wtedy nie patrzy w co skacze. tym sposobem załatwił już kilka talerzyków porcelitowych na jedzonko. Ostatni wczoraj :mad:. I teraz postawiłam plastikowy, choć chciałam tego uniknąć :razz:. Ale jak ktoś nie umie się zachować, to tak ma :angryy: Quote
scorpio133 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 cieszymy sie bardzo ze małemu juz lepiej Quote
scorpio133 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 przychodzimy w odwiedzinki. Za oknem snieg ze nic nie widac.Moc buziaczkow dla Was Quote
EVA2406 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 My też witamy. U nas za oknem śniegu nie widać, nie licząc tego starego, który jest okropnie brudny i brejowaty. Temperatura dodatnia. Od wczoraj mamy nową tymczasowiczkę. Jest to bialutka sunia, staruszeczka, ślepa i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy. Ma duży brzuch i nie wiem z czego to wynika i skąd taka bieda wzięła się na środku ulicy w Wesołej. Pewnie czeka nas wizyta u weta i nowe kłopoty.........................ech, życie.................... Quote
korek221 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Kacperusiu Dla Ciebie buźki w różowy nosek, dla Evci uściski a dla bialutkiej sunieczki delikatne głaskanko po brzusiu:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 My Was też przytulamy cieplutko. Sunia o której pisałam wcześnie szczęśliwie odnalazła swój domek. Okazało się, że to młoda sunia, tylko z mocno zaawansowanym nowotworem. Stąd wielki brzuch i utrata wzroku. Sunia była wzięta z Palucha 3 lata temu i teraz zamiast cieszyć się domkiem, walczy o jeszcze kilka chwil życia. Jest leczona, ale rokowania są jednoznaczne :( Quote
zuzlikowa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Cudności rudziaste Ty moje...piękna klucha z Ciebie wyrosła!!!Aż radość bierze gdy się patrzy na Cia! Dzięki Eva...bez Ciebie byłoby to niemozliwe!:loveu: hihihi...wiem kiedy przybiec do Kacprutka:cool3:...na foty cudne!!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...Ewa,fotki zbyt duże i modzi się mogą pokłócić o to:cool3:...zmniejszyłam, więc może przeklej... Quote
scorpio133 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kacpercio przecudny. Evcia sama radosc jak sie oglada takie foteczki. Quote
korek221 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Kacperutku Ty moja kluseczko koffana - cudny jesteś:loveu::loveu::loveu: Evciu strasznie przykro z powodu białej sunieczki:-( ale przynajmniej odejdzie w domku... Z okazji zbliżających się świąt Bożego Narodzenia przesyłam Wam prezencik : http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3169996 Quote
Tweety Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 chciałabym życzyć wszystkim Świąt szczególnych, w rodzinnej, ciepłej atmosferze, z czasem na zadumę i wyciszenie. Aby kociuchy nie chorowały, znajdowały najlepsze na świecie domy i wszystkie miały pełne brzuszki. Quote
tomcug Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [FONT="]Na zbliżające się Święta pragnę złożyć życzenia przeżywania Bożego Narodzenia w zdrowiu, radości i ciepłej rodzinnej atmosferze. [/FONT] Quote
scorpio133 Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Ja tez zycze wszystkim Wesołych Swiat:tree1: Quote
Recommended Posts