Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Cześć Wszystkim Przyjaciołom Kacperka :loveu:.

Właśnie nosek i oczko oczyszczone. Oczko chyba już lepsze a z nochalka dzisiaj troszkę więcej poszło wydzieliny. Może coś się tam oczyściło. Jak wytarłam mu kinolka, to Kacpruś tak fajnie kichnął i tyle tego syfu wyszło.
Poza tym apetyt i humor dopisują.
Kacperek ma zwyczaj biegania i skakania z szafki na podłogę i wtedy nie patrzy w co skacze. tym sposobem załatwił już kilka talerzyków porcelitowych na jedzonko. Ostatni wczoraj :mad:. I teraz postawiłam plastikowy, choć chciałam tego uniknąć :razz:. Ale jak ktoś nie umie się zachować, to tak ma :angryy:

Posted

My też witamy. U nas za oknem śniegu nie widać, nie licząc tego starego, który jest okropnie brudny i brejowaty.
Temperatura dodatnia.

Od wczoraj mamy nową tymczasowiczkę. Jest to bialutka sunia, staruszeczka, ślepa i ogólnie obraz nędzy i rozpaczy.
Ma duży brzuch i nie wiem z czego to wynika i skąd taka bieda wzięła się na środku ulicy w Wesołej.
Pewnie czeka nas wizyta u weta i nowe kłopoty.........................ech, życie....................

Posted

My Was też przytulamy cieplutko.

Sunia o której pisałam wcześnie szczęśliwie odnalazła swój domek. Okazało się, że to młoda sunia, tylko z mocno zaawansowanym nowotworem. Stąd wielki brzuch i utrata wzroku. Sunia była wzięta z Palucha 3 lata temu i teraz zamiast cieszyć się domkiem, walczy o jeszcze kilka chwil życia. Jest leczona, ale rokowania są jednoznaczne :(

Posted

Cudności rudziaste Ty moje...piękna klucha z Ciebie wyrosła!!!Aż radość bierze gdy się patrzy na Cia!

Dzięki Eva...bez Ciebie byłoby to niemozliwe!:loveu:

hihihi...wiem kiedy przybiec do Kacprutka:cool3:...na foty cudne!!!!

Uploaded with ImageShack.us

...Ewa,fotki zbyt duże i modzi się mogą pokłócić o to:cool3:...zmniejszyłam, więc może przeklej...

Posted

chciałabym życzyć wszystkim Świąt szczególnych, w rodzinnej, ciepłej atmosferze, z czasem na zadumę i wyciszenie. Aby kociuchy nie chorowały, znajdowały najlepsze na świecie domy i wszystkie miały pełne brzuszki.