Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Zdjecie super!!!!!!, ale sie ciesze ze Ci sie udało.

Evcia:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::ylsuper::calus:. Nie powiem Ci ile to u mnie trwało, bo nikt by chciał dostac tyle kiji co ja sie uczyłam. Brawo

Posted

[quote name='scorpio133']Ewuniu- znalazłam TWOJ watek. Przeczytam wszystko. Przesyłam dla całej gromadki moc głaskow.:loveu:

Scorpionku, dziękuję, że znalazłaś dla nas czas. Bardzo się cieszę.
To teraz pokażę Wam mojego drugiego rudzielca, trzyłapka Karolka :)
Kiepskie zdjęcie, ale ta poza....................... :evil_lol:

Posted

scorpio133 napisał(a):
jemu w niczym nie brakuje tej łapeczki. Radzi sobie super.

To on nauczył resztę kociarstwa biegania po wiszących szafkach w kuchni ;) Jak nie miałam Karolka to reszta nawet o tym nie pomyślała.
Lecę do łóżeczka, bo jutro nie wstanę...............a właściwie już dzisiaj.
Dobrej nocki :sleep2:

Posted

Fotki pierwsza klasa. A ja posadę straciłam, chyba za dużo zdzierałam za wklejenie fotek i Ewunia się wkurzyła, wzięła i nauczyła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Fotki pierwsza klasa. A ja posadę straciłam, chyba za dużo zdzierałam za wklejenie fotek i Ewunia sięi wkurzyła, wzięła i nauczyła.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moniś :loveu:, to nie tak. Znalazłam instrukcję typu " kawa na ławę" i postanowiłam się za to wziąć i.............udało się, choć trwało..................Musiałam mieć wczoraj anielską cierpliwość ;)
Ale jak kiedyś nie będzie mi wychodziło to na pewno bedę korzystać z Twojej uprzejmości :)
Teraz stawiam sobie następne zadanie, ale to jeszcze nie zaraz, bo mam ostatnio dużo różnych zajęć, a poza tym muszę znowu trafić na swój dobry dzień. Chcę nauczyć się robić bazarków.
Pozdrawiamy Wszystkie Kacperkowe FANKI :loveu:

Posted

Buźki dla Kacperulka :loveu::loveu:, Karolka :loveu::loveu:, całej reszty zwierzaczkowej mafii :loveu:i megasuperhiper gratulacje z okazji wklejenia pierwszej fotki dla Ciebie Evciu:multi::sweetCyb::B-fly::Rose::cool2::sweetCyb:

Posted

My Was też pięknie witamy. Kacperek traktorkuje bez zmiany, ale mamy kłopot z oczkiem, bo znowu trochę gorzej wygląda. Wpuszczamy kropelki i jak się nie poprawi lada dzień to wybierzemy się do wetki.
Dziękujemy za pamięć i gorąco Cioteczki pozdrawiamy.

• 2 weeks later...
Posted

Wiam. Czy ktoś może pożyczyć klatkę. Wczoraj w tę śnieżycę zabrałam z podwórka kociego podrostka do lecznicy. Nie miał gdzie się schować przed mrozem ponieważ wszystkie okienka od piwnicy zostały pozamykane. Zamknięto okienka nie przed mrozem lecz przed tym biednym kociną. Niektórym ludziom wszystko co żywe przeszkadza. Jest dzikawy. Nie wiem czy uda się go oswoić. Klatka by się przdała.
Poza tym szukam dla niego domu z możliwością bezpiecznego wychodzenia.
Przepraszam, że tu piszę ale robię, co mogę.
Pozdrawiam Ewę, Kacperka i wszystkich odwiedzajacych wątek.

Posted

savahna napisał(a):
Doczytam sobie póżniej.Przejrzałam początek i koniec, I tak myślę,że sie kociakowi udało...z PIEKŁA do Raju:loveu::loveu::loveu:

Dzięki za miłe słowa.
Ten cud nie zdarzyłby się gdyby nie cudowni PRZYJACIELE Kacperka, czyli Kochani DOGOMANIACY, którzy zebrali bardzo dużo pieniędzy na jego leczenie i specjalistyczne żywienie.
Kacperek wyrósł na super fajnego chłopaka. Z małego gryzonia przeistoczył się w super traktorkowego przytulaka, ale na zawsze pozostanie mu ślad jego ciężkiej choroby. Nochalek, który się zapycha, cięższy oddech i zmienione jedno oczko zawsze będą przypominać przeszłość, a Kacperek będzie wymagał specjalnej opieki i wzmożonej uwagi.
Ze względu na warunki drogowe nie pojechaliśmy do okulistki, ale mamy kropelki i leczymy się sami. Ale okulistkę na pewno odwiedzimy.
A teraz wszystkie Cioteczki bardzo cieplutko pozdrawiamy i za pamięć dziękujemy.

Maju, ja jak wiesz, nie mam klatki. Ta w której były koty cmentarne była pożyczona od Pixie.
Cudnie, że kocinka trafiła na Ciebie.