Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

EVA2406 napisał(a):
Jedna z moich suń jest mieszanką z haszczakiem i wyobraźcie sobie jak z niej się sypie :crazyeye:

U nas w domu codziennie zbieram z dywanu najpierw mokrą gąbką te zwały wełny a dopiero potem odkurzam - inaczej nie da rady. :evil_lol:

No, ale to wszystko wpisane jest we wspólne życie z czworonogami. :p

• 1 month later...
Posted

Dziękujemy za pamięć i buziaki. Kacperek ma się dobrze. Cały dzień dzisiaj latał , się bawił i przychodził na pieszczoty. Już jest poważniejszy i wie co dobre ;).
teraz już po kolacji ułożył się na poduszeczce i smacznie śpi :sleep2:

Posted

tomcug napisał(a):
Ewuś, ucałuj Kacperka, a jak uda Ci się zrobić parę nowych fotek to chętnie wstawię.:lol:;)

Masz załatwione :) . Nawet wczoraj o Tobie pomyślałam, jak postanowiłam, że postaram się w tym tygodniu zrobić rudzielcowi aktualną sesję zdjęciową;)

• 2 weeks later...
Posted

Szarotka napisał(a):
A ja odnalazlam Kacperka :):)

Dziękujemy za pamięć :)
Kacperek czuje się dobrze. Pozostał kociakiem specjalnej troski. Okresowo musi dostawać krople do oczu. Codziennie ma przecierane oczko i czyszczony nosek, bo inaczej ciężko mu się oddycha. Ale za to wszystko jest bardzo wdzięczny, bo nawet podczas zabiegów mruczy. Poza tym przytula się i traktorkuje prosto w ucho.
Dzisiaj jak wróciłam z moją sunią Nusią z zabiegu czyszczenia zębów, to wszystkie pozostałe zwierzaki zaglądały suni do buzi i sprawdzały czy aby dobrze wetka wykonała zabieg ;). Kacprzątko, oczywiście też ;)

Posted

A zauważyłyście, że Ewcia to rude tępi? Chyba ich nie lubi, bo na balkon wygoniła, tylko czarno - biały ma prawo do domu wejść. Toż to dyskryminacja kolorystyczna! Oj, zastanawiam się, gdzie by tu zgłosić tę sprawę!

Posted

Noooo Cioteczko Tomcug, ja rozumiem, że muszę być Ci dozgonnie wdzięczna za wstawianie fotek, ale żeby mnie o takie rzeczy podejrzewać.....................:mad:.
A dla wyjaśnienia: na jednym ze zdjęć widać, że drzwi balkonowe są otwarte, na balkonie oprócz rudych był też mój ukochany Pimpuś Sadełko, czyli Filemonek, a to w środku na parapecie to "zasiedziała" :evil_lol: Mela od Cekinki. A poza tym to jeszcze nie całe moje zoo, bo kociarstwa całego jest na chwilę obecną 8 sztuk :crazyeye: i 3 psy, a właściwie sunie ;).
Pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki i dziękujemy, że o nas pamiętacie :calus: