EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jedna z moich suń jest mieszanką z haszczakiem i wyobraźcie sobie jak z niej się sypie :crazyeye: Quote
tomcug Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 EVA2406 napisał(a):Jedna z moich suń jest mieszanką z haszczakiem i wyobraźcie sobie jak z niej się sypie :crazyeye: U nas w domu codziennie zbieram z dywanu najpierw mokrą gąbką te zwały wełny a dopiero potem odkurzam - inaczej nie da rady. :evil_lol: No, ale to wszystko wpisane jest we wspólne życie z czworonogami. :p Quote
Kamila Proc Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Tomcug - dzieki za awatar, od razu mi chlodniej Quote
tomcug Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Kamila Proc napisał(a):Tomcug - dzieki za awatar, od razu mi chlodniej No dałaś mi do zrozumienia, że czas coś z tym zrobić. :evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 absolutnie nic nie rob - do momentu wielkich mrozow Quote
EVA2406 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Mam nadzieję, że Kacperek się nie obrazi, iż mu wątek zaśmiecam, ale błagam, zajrzyjcie na ten wątek i pomóżcie w jakiś sposób ( ściągając znajomych, wspomagając pomysłem, kasą lub w inny sposób): http://www.dogomania.pl/threads/189541-Trzy%C5%82apek-ma-czas-tylko-do-24-lipca!!!-Jak-mu-pom%C3%B3c!!!?p=15067138#post15067138 Quote
korek221 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Cześć Kacperku - dawaj buzia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dziękujemy za pamięć i buziaki. Kacperek ma się dobrze. Cały dzień dzisiaj latał , się bawił i przychodził na pieszczoty. Już jest poważniejszy i wie co dobre ;). teraz już po kolacji ułożył się na poduszeczce i smacznie śpi :sleep2: Quote
tomcug Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ewuś, ucałuj Kacperka, a jak uda Ci się zrobić parę nowych fotek to chętnie wstawię.:lol:;) Quote
EVA2406 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 tomcug napisał(a):Ewuś, ucałuj Kacperka, a jak uda Ci się zrobić parę nowych fotek to chętnie wstawię.:lol:;) Masz załatwione :) . Nawet wczoraj o Tobie pomyślałam, jak postanowiłam, że postaram się w tym tygodniu zrobić rudzielcowi aktualną sesję zdjęciową;) Quote
EVA2406 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szarotka napisał(a):A ja odnalazlam Kacperka :):) Dziękujemy za pamięć :) Kacperek czuje się dobrze. Pozostał kociakiem specjalnej troski. Okresowo musi dostawać krople do oczu. Codziennie ma przecierane oczko i czyszczony nosek, bo inaczej ciężko mu się oddycha. Ale za to wszystko jest bardzo wdzięczny, bo nawet podczas zabiegów mruczy. Poza tym przytula się i traktorkuje prosto w ucho. Dzisiaj jak wróciłam z moją sunią Nusią z zabiegu czyszczenia zębów, to wszystkie pozostałe zwierzaki zaglądały suni do buzi i sprawdzały czy aby dobrze wetka wykonała zabieg ;). Kacprzątko, oczywiście też ;) Quote
tomcug Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 I oto Kacperek i cała kocia rodzinka u Ewuni!!!! Quote
korek221 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 o rany -Kacperek ma klonika?:crazyeye::loveu::loveu::loveu: sama słodycz:loveu: Quote
tomcug Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 A zauważyłyście, że Ewcia to rude tępi? Chyba ich nie lubi, bo na balkon wygoniła, tylko czarno - biały ma prawo do domu wejść. Toż to dyskryminacja kolorystyczna! Oj, zastanawiam się, gdzie by tu zgłosić tę sprawę! Quote
Szarotka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ten w srodku to nie burasek tylko bialo czarny jak moj Ming. Stad ma takie prawa :):) Quote
tomcug Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Szarotka napisał(a):Ten w srodku to nie burasek tylko bialo czarny jak moj Ming. Stad ma takie prawa :):) Właśnie się poprawiłam.:lol::evil_lol: Quote
EVA2406 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Noooo Cioteczko Tomcug, ja rozumiem, że muszę być Ci dozgonnie wdzięczna za wstawianie fotek, ale żeby mnie o takie rzeczy podejrzewać.....................:mad:. A dla wyjaśnienia: na jednym ze zdjęć widać, że drzwi balkonowe są otwarte, na balkonie oprócz rudych był też mój ukochany Pimpuś Sadełko, czyli Filemonek, a to w środku na parapecie to "zasiedziała" :evil_lol: Mela od Cekinki. A poza tym to jeszcze nie całe moje zoo, bo kociarstwa całego jest na chwilę obecną 8 sztuk :crazyeye: i 3 psy, a właściwie sunie ;). Pozdrawiamy Wszystkie Cioteczki i dziękujemy, że o nas pamiętacie :calus: Quote
Recommended Posts