Erin32 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Witajcie po przerwie! Jak się miewa Kacperek? Trzymam kciuki za Was - za sunię i całą gromadkę :thumbs: Zuzlikowa, przykro mi :( Wiem, co czujesz - za 16 dni minie rok :-( Quote
EVA2406 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='zuzlikowa']Ewo...tak na wszelki wypadek wstawiam podlinkowanego Kacperka i do jego wąteczku...coby nie zwiał gdzieś banerek i nie zagubił się na przyszłość!!! Kacperku...nie może zabraknąć Cię u Ewy...nie może!Traktorku futrzasty...Ty wiesz!!!Zuzliczku, jesteś nieoceniona, dziękuję za Kacperka. Teraz jeszcze tylko bym chciała, żeby jakaś dobra dusza trochę zmieniła banerek Kacperkowy, żeby nie był już taki wołający o pomoc, bo na szczęście u Kacperka nie jest źle. Jego głośny, lekko chrapliwy oddech już takim pozostanie, a oczko i zaflukany nosek wymagają częstych zabiegów pielęgnacyjnych. Ale taki już urok Kacperka, a poza tym to super kot :lol: Quote
Margo05 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 EVA2406 ja mogę tylko napisać - dziękuję... A to nowy banerek Kacperkowy - proszę o dodanie do sygnaturek :) Quote
EVA2406 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Moniś, dziękuję, że zajrzałaś do Kacperka i zrobiłaś mu nowy "traktorkowy" banerek .To przede wszystkim dzięki Tobie ten rudzielec żyje, bo to Ty go znalazłaś i dałaś mu szanse na życie. A potem Kochane Cioteczki i Wujkowie pomogli w leczeniu i dożywianiu tego bidaka. Jeszcze raz Wszystkim w imieniu Kacperka i swoim bardzo dziękuję. Nie zapominajcie o nas, a my czasem jakieś nowe fotki pokażemy;) Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Erin32 napisał(a):Witajcie po przerwie! Jak się miewa Kacperek? Trzymam kciuki za Was - za sunię i całą gromadkę :thumbs: Zuzlikowa, przykro mi :( Wiem, co czujesz - za 16 dni minie rok :-( Witam Erin...pamiętam...tulę!!! Wiem,że rozumiesz! Cieszę się,że jesteś znowu...i to po tak pięknej zmianie tytułu...wiedziałam,ale i tak ten tytuł mnie przyciągnął!!! Mój rudziasty traktorek! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 EVA2406 napisał(a):Zuzliczku, jesteś nieoceniona, dziękuję za Kacperka. Teraz jeszcze tylko bym chciała, żeby jakaś dobra dusza trochę zmieniła banerek Kacperkowy, żeby nie był już taki wołający o pomoc, bo na szczęście u Kacperka nie jest źle. Jego głośny, lekko chrapliwy oddech już takim pozostanie, a oczko i zaflukany nosek wymagają częstych zabiegów pielęgnacyjnych. Ale taki już urok Kacperka, a poza tym to super kot :lol: Evo...piękny banerek...i taki jak ma być- o Kacprutku i jego domku...i człowieku wspaniałym!!!Taki jak ma być!!! Quote
zuzlikowa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 EVA2406 napisał(a):Moniś, dziękuję, że zajrzałaś do Kacperka i zrobiłaś mu nowy "traktorkowy" banerek .To przede wszystkim dzięki Tobie ten rudzielec żyje, bo to Ty go znalazłaś i dałaś mu szanse na życie. A potem Kochane Cioteczki i Wujkowie pomogli w leczeniu i dożywianiu tego bidaka. Jeszcze raz Wszystkim w imieniu Kacperka i swoim bardzo dziękuję. Nie zapominajcie o nas, a my czasem jakieś nowe fotki pokażemy;) Ja też dziękuję,że mogłam pokochac tak wspaniałe kociaki...trzy były za serce mnie dopadajace...jednym z nich Kacperzysko charakterne,traktorek udające...Nie zapomnę,mowy nie ma!I jak oknem nie wpuścicie ,to dziurką od klucza wlezę!!! Quote
EVA2406 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Zuzliczku, dziękuję za ciepłe słowa i za miejsce dla Kacperka w Twoim serduszku, które mieści bardzo dużo biednych, pokrzywdzonych przez ludzi, istotek. Quote
Kejsi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ale się z chłopaka grubasek niezły zrobił ;). Jestem pewna, że wszystko już będzie dobrze, bo Kacperek znalazł wreszcie swoje WSPANIAŁE miejsce na ziemi. Quote
EVA2406 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kejsi napisał(a):Ale się z chłopaka grubasek niezły zrobił ;). Jestem pewna, że wszystko już będzie dobrze, bo Kacperek znalazł wreszcie swoje WSPANIAŁE miejsce na ziemi. Witaj Kejsi. Dla Kacperka i tak się faktycznie nic nie zmieniło, bo rudzielec siedzi cały czas u mnie i ponoć szukał do tej pory DS, ale kiepsko mu szło to szukanie :evil_lol:. Quote
korek221 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Kacperusiu śliczny masz banerek szczęściarzu:loveu::loveu: Traktorkuj kiciu Evci do uszka ile wlezie:lol::loveu: Quote
Kejsi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Tak tak, wiem że był u Ciebie, ale jeśli dobrze zrozumiałam u Ciebie już zostaje ? (stąd to WSPANIAŁE miejsce :evil_lol:) Quote
malagos Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ej, to Ewa stawiasz:) Każda okazja jest dobra, ale taka-no, nie przepuścimy! Quote
EVA2406 Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 korek221 napisał(a):Kacperusiu śliczny masz banerek szczęściarzu:loveu::loveu: Traktorkuj kiciu Evci do uszka ile wlezie:lol::loveu: Witaj Koreczku, miło, że pamiętasz o nas :loveu:. Małgoś, oczywiście, że stawiam, tym bardziej, że już mamy kolejny powód, a jak maluch szybko znajdzie dom, to będzie jeszcze większa okazja. Podrzuć linka do wątku, to Cioteczki Kacperkowe pozaglądają i może coś pomogą. Quote
kinia098 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek suni ( szorściak, piękny ! ), której właściciele wyjechali i dokarmiają ją sąsiedzi :placz: Sunie nie ma budy, zamiast misek- wiadro po farbie, oszczeniła się, ale nie wiadomo co ze szczeniakami :placz: Przepraszam za OT :oops: http://www.dogomania.pl/threads/184902-Be%C5%BCowo-magnoliowa-suczka-wo%C5%82a-o-pomoc!-Okolice-S%C5%82upska. Quote
paros Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 [quote name='EVA2406']Witaj Kejsi. Dla Kacperka i tak się faktycznie nic nie zmieniło, bo rudzielec siedzi cały czas u mnie i ponoć szukał do tej pory DS, ale kiepsko mu szło to szukanie :evil_lol:. Wiedział chłopak co robi :ol: to może spróbować ogłosić Kacperka? Mam sentyment do tego imienia, bo mój pierwszy kotek, dachowiec miał też na imię Kacperek. Quote
EVA2406 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 paros napisał(a):Wiedział chłopak co robi :ol: to może spróbować ogłosić Kacperka? Mam sentyment do tego imienia, bo mój pierwszy kotek, dachowiec miał też na imię Kacperek. Joluś :loveu:, dziękujemy, ale to już postanowione, że Kacperro zostaje u nas. Już nie mogłabym go oddać. Najbardziej się boję tylko wydatków w razie choroby, bo mam już bardzo duże stadko. Koszty jedzenia , szczepień i środków przeciw kleszczowych są bardzo duże i jest mi coraz trudniej, ale jeśli doszłyby koszty leczenia...........................aż boję się myśleć................:-(. I tak jeden kotek - Filemonek jest na diecie nerkowej i to już jest ponad 100 wę za 3,5 kg. Poza tym z Kacperkiem wizyty u okulisty, bo oczko okresowo trzeba przeleczyć, aby stan oka nie pogarszał się. Quote
EVA2406 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Maju, dziękuję za pomoc i pozdrowienia dla nas. Kacperek pięknie Cioteczce mruczy :lol: Quote
korek221 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cześć Kacperku:loveu: Co słychować? Mizianki ślę:loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dziękujemy za mizianki. Kacperek bardzo je lubi i tak pięknie się przytula. Widać, że już jest poważniejszy i wie co dobre ;) Dzisiaj został solidnie wyczesany, bo sypie się z niego strasznie jeszcze zimowe futro. Ale u moich kotów, nie tylko z Kacpra wychodzi jeszcze zimowe futerko. Widać jakieś opóźnione te moje kociarstwo...............dobrze, że nie w rozwoju ;) Quote
Isabel Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Z moich kotów też się strasznie sypie. Ale to nic w porównaniu z moją sunia, i tak będzie aż do jesieni. Co roku można by zrobić z jej futra niemałą poduszkę:evil_lol: Quote
tomcug Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Isabel napisał(a):Z moich kotów też się strasznie sypie. Ale to nic w porównaniu z moją sunia, i tak będzie aż do jesieni. Co roku można by zrobić z jej futra niemałą poduszkę:evil_lol: To chyba taki okres - moja Katia collaczka zostawia po sobie całe kłębowiska podszerstka - wygląda to tak, jakby ktoś watą bawił się na dywanie.:evil_lol: Bardzo się cieszę, że Kacperek dobrze się czuje. I jest taki szczęśłiwy! :loveu: Quote
Recommended Posts