Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Witajcie po przerwie!
Jak się miewa Kacperek?
Trzymam kciuki za Was - za sunię i całą gromadkę :thumbs:

Zuzlikowa, przykro mi :(
Wiem, co czujesz - za 16 dni minie rok :-(

Posted

[quote name='zuzlikowa']Ewo...tak na wszelki wypadek wstawiam podlinkowanego Kacperka i do jego wąteczku...coby nie zwiał gdzieś banerek i nie zagubił się na przyszłość!!!

Kacperku...nie może zabraknąć Cię u Ewy...nie może!Traktorku futrzasty...Ty wiesz!!!Zuzliczku, jesteś nieoceniona, dziękuję za Kacperka.
Teraz jeszcze tylko bym chciała, żeby jakaś dobra dusza trochę zmieniła banerek Kacperkowy, żeby nie był już taki wołający o pomoc, bo na szczęście u Kacperka nie jest źle. Jego głośny, lekko chrapliwy oddech już takim pozostanie, a oczko i zaflukany nosek wymagają częstych zabiegów pielęgnacyjnych.
Ale taki już urok Kacperka, a poza tym to super kot :lol:

Posted

Moniś, dziękuję, że zajrzałaś do Kacperka i zrobiłaś mu nowy "traktorkowy" banerek .To przede wszystkim dzięki Tobie ten rudzielec żyje, bo to Ty go znalazłaś i dałaś mu szanse na życie. A potem Kochane Cioteczki i Wujkowie pomogli w leczeniu i dożywianiu tego bidaka.
Jeszcze raz Wszystkim w imieniu Kacperka i swoim bardzo dziękuję.
Nie zapominajcie o nas, a my czasem jakieś nowe fotki pokażemy;)

Posted

Erin32 napisał(a):
Witajcie po przerwie!
Jak się miewa Kacperek?
Trzymam kciuki za Was - za sunię i całą gromadkę :thumbs:

Zuzlikowa, przykro mi :(
Wiem, co czujesz - za 16 dni minie rok :-(

Witam Erin...pamiętam...tulę!!! Wiem,że rozumiesz!
Cieszę się,że jesteś znowu...i to po tak pięknej zmianie tytułu...wiedziałam,ale i tak ten tytuł mnie przyciągnął!!! Mój rudziasty traktorek!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Zuzliczku, jesteś nieoceniona, dziękuję za Kacperka.
Teraz jeszcze tylko bym chciała, żeby jakaś dobra dusza trochę zmieniła banerek Kacperkowy, żeby nie był już taki wołający o pomoc, bo na szczęście u Kacperka nie jest źle. Jego głośny, lekko chrapliwy oddech już takim pozostanie, a oczko i zaflukany nosek wymagają częstych zabiegów pielęgnacyjnych.
Ale taki już urok Kacperka, a poza tym to super kot :lol:

Evo...piękny banerek...i taki jak ma być- o Kacprutku i jego domku...i człowieku wspaniałym!!!Taki jak ma być!!!

Posted

EVA2406 napisał(a):
Moniś, dziękuję, że zajrzałaś do Kacperka i zrobiłaś mu nowy "traktorkowy" banerek .To przede wszystkim dzięki Tobie ten rudzielec żyje, bo to Ty go znalazłaś i dałaś mu szanse na życie. A potem Kochane Cioteczki i Wujkowie pomogli w leczeniu i dożywianiu tego bidaka.
Jeszcze raz Wszystkim w imieniu Kacperka i swoim bardzo dziękuję.
Nie zapominajcie o nas, a my czasem jakieś nowe fotki pokażemy;)

Ja też dziękuję,że mogłam pokochac tak wspaniałe kociaki...trzy były za serce mnie dopadajace...jednym z nich Kacperzysko charakterne,traktorek udające...Nie zapomnę,mowy nie ma!I jak oknem nie wpuścicie ,to dziurką od klucza wlezę!!!

Posted

Ale się z chłopaka grubasek niezły zrobił ;).

Jestem pewna, że wszystko już będzie dobrze, bo Kacperek znalazł wreszcie swoje WSPANIAŁE miejsce na ziemi.

Posted

Kejsi napisał(a):
Ale się z chłopaka grubasek niezły zrobił ;).

Jestem pewna, że wszystko już będzie dobrze, bo Kacperek znalazł wreszcie swoje WSPANIAŁE miejsce na ziemi.

Witaj Kejsi. Dla Kacperka i tak się faktycznie nic nie zmieniło, bo rudzielec siedzi cały czas u mnie i ponoć szukał do tej pory DS, ale kiepsko mu szło to szukanie :evil_lol:.

Posted

korek221 napisał(a):
Kacperusiu śliczny masz banerek szczęściarzu:loveu::loveu:
Traktorkuj kiciu Evci do uszka ile wlezie:lol::loveu:

Witaj Koreczku, miło, że pamiętasz o nas :loveu:.

Małgoś, oczywiście, że stawiam, tym bardziej, że już mamy kolejny powód, a jak maluch szybko znajdzie dom, to będzie jeszcze większa okazja.
Podrzuć linka do wątku, to Cioteczki Kacperkowe pozaglądają i może coś pomogą.

Posted

[quote name='EVA2406']Witaj Kejsi. Dla Kacperka i tak się faktycznie nic nie zmieniło, bo rudzielec siedzi cały czas u mnie i ponoć szukał do tej pory DS, ale kiepsko mu szło to szukanie :evil_lol:.

Wiedział chłopak co robi :ol: to może spróbować ogłosić Kacperka? Mam sentyment do tego imienia, bo mój pierwszy kotek, dachowiec miał też na imię Kacperek.

Posted

paros napisał(a):
Wiedział chłopak co robi :ol: to może spróbować ogłosić Kacperka? Mam sentyment do tego imienia, bo mój pierwszy kotek, dachowiec miał też na imię Kacperek.

Joluś :loveu:, dziękujemy, ale to już postanowione, że Kacperro zostaje u nas. Już nie mogłabym go oddać.
Najbardziej się boję tylko wydatków w razie choroby, bo mam już bardzo duże stadko. Koszty jedzenia , szczepień i środków przeciw kleszczowych są bardzo duże i jest mi coraz trudniej, ale jeśli doszłyby koszty leczenia...........................aż boję się myśleć................:-(.
I tak jeden kotek - Filemonek jest na diecie nerkowej i to już jest ponad 100 wę za 3,5 kg.
Poza tym z Kacperkiem wizyty u okulisty, bo oczko okresowo trzeba przeleczyć, aby stan oka nie pogarszał się.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziękujemy za mizianki. Kacperek bardzo je lubi i tak pięknie się przytula. Widać, że już jest poważniejszy i wie co dobre ;)
Dzisiaj został solidnie wyczesany, bo sypie się z niego strasznie jeszcze zimowe futro. Ale u moich kotów, nie tylko z Kacpra wychodzi jeszcze zimowe futerko.
Widać jakieś opóźnione te moje kociarstwo...............dobrze, że nie w rozwoju ;)

Posted

Z moich kotów też się strasznie sypie. Ale to nic w porównaniu z moją sunia, i tak będzie aż do jesieni. Co roku można by zrobić z jej futra niemałą poduszkę:evil_lol:

Posted

Isabel napisał(a):
Z moich kotów też się strasznie sypie. Ale to nic w porównaniu z moją sunia, i tak będzie aż do jesieni. Co roku można by zrobić z jej futra niemałą poduszkę:evil_lol:

To chyba taki okres - moja Katia collaczka zostawia po sobie całe kłębowiska podszerstka - wygląda to tak, jakby ktoś watą bawił się na dywanie.:evil_lol:

Bardzo się cieszę, że Kacperek dobrze się czuje. I jest taki szczęśłiwy! :loveu: