Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Pięknie dziękujemy za pamięć i za serdeczności. miło jest mieć świadomość, że ktoś o nas myśli i dobrze życzy. I choć nie umiem wstawiać takich cudeniek jak Cioteczka Tomcug, to też życzę Wam Wszystkim, Przyjaciołom Kacperka i oczywiście moim,
ZDROWYCH, RADOSNYCH, RODZINNYCH
ŚWIĄT WIELKANOCNYCH,
SMACZNEGO JAJECZKA, MOKREGO DYNGUSA,
SPOKOJU I ODPOCZYNKU.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziękujemy, u nas w miarę ok. Traktorek dzisiaj miał sporo rozrywki, bo za oknem zakwitła czereśnia i owady zapylały kwiatki, a kotki miały super zabawę, jak wspinały się po oknie żeby tylko złapać pszczółkę lub innego trzmiela :evil_lol:.
Wiem, wiem, obiecałam zdjęcia rudzielca, ale ciągły brak czasu ..................:shake:.
Jutro, Dzień Ziemi i loteria na zwierzaczki, ale w przyszłym tygodniu może znajdę chwilę, aby Kacperkowi zrobić nową sesję zdjęciową :lol:.
http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=173686&goto=newpost
Dziękujemy za pamięć i pozdrawiamy.

Posted

[quote name='EVA2406']Dziękujemy, u nas w miarę ok. Traktorek dzisiaj miał sporo rozrywki, bo za oknem zakwitła czereśnia i owady zapylały kwiatki, a kotki miały super zabawę, jak wspinały się po oknie żeby tylko złapać pszczółkę lub innego trzmiela :evil_lol:.
Wiem, wiem, obiecałam zdjęcia rudzielca, ale ciągły brak czasu ..................:shake:.
Jutro, Dzień Ziemi i loteria na zwierzaczki, ale w przyszłym tygodniu może znajdę chwilę, aby Kacperkowi zrobić nową sesję zdjęciową :lol:.
http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=173686&goto=newpost
Dziękujemy za pamięć i pozdrawiamy.

Oj, może, może????????????????? Nie może, a na pewno, bardzo chcielibyśmy zobaczyć tego rudego łotra. ;) :evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Oj, może, może????????????????? Nie może, a na pewno, bardzo chcielibyśmy zobaczyć tego rudego łotra. ;) :evil_lol:

Bateria juz się ładuje, ale najpierw muszę obfocic fanty na bazarek dla biedaków Joli.
Wszystkie Cioteczki Kacperkowe bardzo gorąco pozdrawiamy

Posted

EVA2406 napisał(a):
Bateria juz się ładuje, ale najpierw muszę obfocic fanty na bazarek dla biedaków Joli.
Wszystkie Cioteczki Kacperkowe bardzo gorąco pozdrawiamy

Witam dziewczyny Kacperkowe o poranku!
Kacperku rudziasty...miłego dzionka,pełnego wrażeń!!!
...a na foteczki czekam niecierpliwie...nie poganiam...nie poganiam,jenom obejrzłoby się akcje tego rudziastego ogonka.

• 3 weeks later...
Posted

ej Kici a gdzie obiecane fotki???
Mam nadzieję,że was nie zalało - bo już chyba niedługo kajak wyjmę jak tak dalej będzie "kipceć"tym deszczem.....
Buzialki od ciotki koreczkowej:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol:

Posted

Dziękuję Tomcug :loveu:.
To dzisiejsza sesja Kacperka i części pozostałej ekipy.
Skorzystałam, że po tylu dniach ulewy wyszło na kilka minut słoneczko i wypuściłam towarzystwo na balkon. Dla Kacperka była to pierwsza wizyta na powietrzu od chwili kiedy do nas trafił w tym strasznym stanie. Przy okazji obejrzałam tamte stare zdjęcia Kacperka i nie obyło się bez łez.
Teraz już wiem, że Kacper jest mój i już go nie oddam. On się tak fajnie przytula i mruczy :kociak:

Posted

och Kacperku jesteś przepiękny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
jakbym nie widziała twoich pierwszych fotek to w życiu bym nie uwierzyła że to ty kiciusiu :loveu::loveu::loveu:
Cudeńko puciate - i na dodatek masz najlepszy domeczek na świecie - Evciu gratuluję:lol::loveu::loveu:

Posted

Dzięki Koreczku, ale to trudna decyzja, bo to już OSIEM sztuk plus psy, a sponsora brak :shake:.
Z przerażeniem myślę, że jak przyjdzie jakaś choroba to już po mnie, bo teraz już nie wyrabiam na jedzonko dla tej gromadki.
Moja jedna sunia ( najstarsza) ma już kłopoty ze stawami i nie mam za co kupić jej odpowiedniego jedzonka i specjalnego leku ( zapomniałam nazwy).
Tak więc takie decyzje są dla mnie bardzo trudne :-(

Posted

Jeeeeeee Kacprul mój złoty :loveu::loveu::loveu:
Jaki on ma boski pychol, misior kochany. I reszta stadkana foto też niczego sobie :razz:. Evunia - cudownie, że zdecydowałaś się zostawić chłopaka u siebie. No bo jak inaczej mogło być jak nie tak :cool3:.
Trzymam za poprawę sytuacji, chciałabym pomóc a nie bardzo z czego ... :roll:

Posted

[quote name='EVA2406']Dziękuję Tomcug :loveu:.
To dzisiejsza sesja Kacperka i części pozostałej ekipy.
Skorzystałam, że po tylu dniach ulewy wyszło na kilka minut słoneczko i wypuściłam towarzystwo na balkon. Dla Kacperka była to pierwsza wizyta na powietrzu od chwili kiedy do nas trafił w tym strasznym stanie. Przy okazji obejrzałam tamte stare zdjęcia Kacperka i nie obyło się bez łez.
Teraz już wiem, że Kacper jest mój i już go nie oddam. On się tak fajnie przytula i mruczy :kociak:

Evuś...Ty wiesz to teraz...Kacprutek wiedział od razu...jak mój Bercik(*)...one wiedzą od razu!
Przytulam i dziękuję za taką decyzję...DZIĘKUJĘ!

Kacperku, przyszłam do Ciebie,po tak długiej przerwie...jeszcze nie bardzo umiem sobie poradzić,ale miałam nadzieję,że odwiedziny u Ciebie choć nieco radości przyniosą...wytchnienia.Przyniosły!Dziękuję rudasku!

Jeśli mogę,poproszę byście zajrzały do mojej Gorbisi- koteczki z odciętym...urwanym ogonem.Koteczki dzikiej,której być może choroba Bercika życie uratowała...dziś czeka ją operacja,chyba poważna operacja.

http://www.dogomania.pl/threads/185815-Gorbisia-z-oderwanym-ogonkiem-OPERACJA-prosimy-o-wsparcie-%28-%C5%BBywiec

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dzięki Koreczku, ale to trudna decyzja, bo to już OSIEM sztuk plus psy, a sponsora brak :shake:.
Z przerażeniem myślę, że jak przyjdzie jakaś choroba to już po mnie, bo teraz już nie wyrabiam na jedzonko dla tej gromadki.
Moja jedna sunia ( najstarsza) ma już kłopoty ze stawami i nie mam za co kupić jej odpowiedniego jedzonka i specjalnego leku ( zapomniałam nazwy).
Tak więc takie decyzje są dla mnie bardzo trudne :-(

Jak dobrze Cię rozumiem...jak dobrze.
Evuś...daj mi troszkę czasu,a spróbuję coś wymyślić...może uda się choć troszkę grosza znaleźć...daj mi troszkę czasu...

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jak dobrze Cię rozumiem...jak dobrze.
Evuś...daj mi troszkę czasu,a spróbuję coś wymyślić...może uda się choć troszkę grosza znaleźć...daj mi troszkę czasu...

Dziękuję za ciepłe myśli i to że jesteście z nami. To bardzo ważne.
Nie wymyślaj nic, bo sama masz kłopoty i jeszcze Bercik :-(.
Bardzo Cię przytulam i choć nie często zaglądam to bardzo często moje myśli do Was biegną.
Moja Nusia ma już 12 lat i jest psem dużym, trochę w typie haszczaka. Ok dwa lata temu już się zaczął ze stawami i dostawała ( jak dobrze pamiętam) Rymadyl i udało się znacznie poprawić jej stan.

Posted

Ja też ciągle tutaj sobie zaglądam, to taki cudowny wątek. :loveu:
U mnie też kruchawo, matka i 3 szczyle na tymczasie na utrzymaniu, kroi się następna rodzinka z piątką dzieciaków. Ludzie, nie do ogarnięcia to wszystko...

Posted

To prawda ,że już nie daje człowiek rady, tyle tego nieszczęścia.
Właśnie Kacperkowi wyczyściłam oczko i nochala i grzecznie poszedł spać, mówiąc Cioteczkom: dobranoc :bye::sleep2:

• 2 weeks later...
Posted

Kacperek pozdrawia Cioteczki i ma ogromną prośbę :oops:: czy ktoś mógłby zrobić Kacperkowi nowy banerek już bez prośby o pomoc. Chciałabym żeby wątek pozostał, bo z sentymentem tu zaglądam. Była taka miła atmosfera i otrzymałam tyle pomocy od Was, że szkoda byłoby zapomnieć o tym, a i Kacperek może się tu od czasu do czasu pokazać ;).
Ja wiem, że wszyscy mocno zajęci, ale może.....................................

Posted

Ewo...tak na wszelki wypadek wstawiam podlinkowanego Kacperka i do jego wąteczku...coby nie zwiał gdzieś banerek i nie zagubił się na przyszłość!!!

Kacperku...nie może zabraknąć Cię u Ewy...nie może!Traktorku futrzasty...Ty wiesz!!!