Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

:loveu: O jaki Kacprul jest cudowny
:loveu::loveu: Ten pychol do zacałowania normalnie.
:loveu::loveu::loveu: Welki Pan KOT nam się zrobił :crazyeye:
:loveu::loveu::loveu::loveu: No i to niebanalne umaszczenie .
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nawet na monitorze widze jako on mięciutki, az się chce popsitulkac .
Tomcug, Kacperek u Ciebie tymczasowo czy ... ? :razz:

Posted

[quote name='psiama']:loveu: O jaki Kacprul jest cudowny
:loveu::loveu: Ten pychol do zacałowania normalnie.
:loveu::loveu::loveu: Welki Pan KOT nam się zrobił :crazyeye:
:loveu::loveu::loveu::loveu: No i to niebanalne umaszczenie .
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nawet na monitorze widze jako on mięciutki, az się chce popsitulkac .
Tomcug, Kacperek u Ciebie tymczasowo czy ... ? :razz:

Oj, nie, tylko Ewunia prosiła mnie o wstawienie fotek. :p

Posted

Dziekuję za wstawienie Kacperka, jak również za zachwyty :)
Na zdjęciach dokładnie widać jaki Kacperek jest zdolny..............żwirek rozkopuje w kilka sekund po całym swoim apartamencie i z miseczki wymiata równie błyskawicznie ;)

Posted

Ale ten miłośnik to lepsze ziółko. On tylko tak niewinnie wygląda. Mieszka z dwoma pieknymi czarnymi kotami ( bracia biźniaki). Gdy nie było z nimi Kacperka panował tam porządek, a teraz..................szkoda gadać............widać na zdjęciach............

Posted

EVA2406 napisał(a):
Ale ten miłośnik to lepsze ziółko. On tylko tak niewinnie wygląda. Mieszka z dwoma pieknymi czarnymi kotami ( bracia biźniaki). Gdy nie było z nimi Kacperka panował tam porządek, a teraz..................szkoda gadać............widać na zdjęciach............

Ja tam na zdjęciach widzę, pięknego, dorodnego, grzecznego kotecka. ;)

Posted

korek221 napisał(a):
O Boziu ...Kacperku to TY????
Ale jesteś wielki! Kawał kotecka do zapieszczenia: )) śliczności puciate - zacałowałabym Cię w ten różowy kinolek:))

I my i my :) :) :)

Posted

www.dogomania.pl/showthread.php?t=176558&goto=newpost

Mam nadzieje, że tym razem wejdzie. Nie umiałam go wstawić więc przepisałam ręcznie. Może ktoś wie jak to sie teraz robi. Poza tym nie umiem wstawiać buziaków, bo zawsze wchodzą mi przed kursorem i później nic więcej nie mogę napisać.
Ten wątek do którego podałam link dzisiaj już znalazł szczęśliwe zakończenie, ale jeszcze będą wiadomości, bo piesio jest chorutki i diagnostykę którą rozpoczęłam bedzie kontynuowana.
Kacperek jest bardzo fajny, ale łobuz z niego okropny. Dominant okrutny. A taki był biedny i pokorny..............

Posted

Kacperek łobuz...Kacperek dominant...a to ci nowiny!

Jak się ma słabość do łobuziaków,to... już wiem czemu zawsze mnie tak ciągnie do tego kocurka...a do tego robi się z niego absolutny gigancik...cudny Kacprutek wyrósł!

Spokojnej nocki rudości dominujące...stęp troszku pazurki...tak troszku,żeby wszystkich nie odstraszyć od siebie.

Posted

Kacperek łobuz...Kacperek dominant...a to ci nowiny!

Jak się ma słabość do łobuziaków,to... już wiem czemu zawsze mnie tak ciągnie do tego kocurka...a do tego robi się z niego absolutny gigancik...cudny Kacprutek wyrósł!

Spokojnej nocki rudości dominujące...stęp troszku pazurki...tak troszku,żeby wszystkich nie odstraszyć od siebie.