Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

O ! Zajrze na pewno na ten bazar. A wczoraj dogo mnie w ogóle w puścic nie chciało, przerwa serwisowa i tyle ... :roll:. Jestes autorka/ współautorka ??? :cool3:

Jak się czuje Kacperek ? Lepiej ?:roll:

Posted

jestem autorką "Torcików" - broszurka z dedykacją :cool3:
A Kacperek?
jak zawsze, biega, zaczepia pazurkami gole łydki, rozgrzebuje ziemię z doniczek, bawi sie piłeczką, czasem kichnie kilkanaście razy pod rzad :p

Pyta o Ewcię :evil_lol:

Posted

Wczoraj Kacper przyjać ostatnią, dziesiatą, kapsułkę scanomune. Nie powiem, zeby była widoczna poprawa - ale moze tak już będzie miał, ten trochę zapchany nosek, łzawiace oczko :cool1:

Posted

Kurcze, niedobrze, że nadal glutki i kichanie (kilkanascie razy ? :crazyeye:). Nie powinno chyba tak być non stop. Może trzeba rozwazyć dla niego zylexis (takie scanomune w trzech zastzrykach). Tylko jedna dawka to coś kole 50zł ..... jakies bazarki czy coś ....

SUper, że w tym wszystkim ma ochote na zabawę, figle :cool3:

Posted

Kacperek wyraźnie tęskni do towarzystwa. Nasz Borys, kot olbrzymi i leniwy, nie podnosząc głowy tak na Kacpra nawarczał, że psy sie pochowały :diabloti: Dobrze by było, gdyby trafił do domu z młodym kotem.

Posted

tomcug napisał(a):
Nie wraca w ogóle. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To jest jakiś pomysł ;).
Gdzie ten Kacper będzie miał tak dobrze jak na wakacjach u Malagos, wiejska śmietanka, mięsko i inne takie przysmaki.
On chyba nie będzie chciał wracać do domku :evil_lol:.

Jak mi się uda to w środę zabiorę tego :diabloti:

Posted

EVA, wziełam urlop na srodę-czwartek, trochę muszę ogarnąć chałupę, zrobic przetwoery z brzoskwiń (ale jak to brzmi :diabloti: - po prostu dziś kupiłam kilka kg, po 2 zł na targu), wiec mogę Cię gościc bez urywania sie z pracy.
Daj znać, kiedy przyjedziecie.

Posted

No to stało się.
Kacperczak wrócił do Ewy.
:placz:

Zabrał ze sobą swoje kropelki, pieniadze z bazarku i ulubiony kocyk.

:placz:

To jeszcze rozliczenie bazarkow na Kacperka:
- za drewniane sztućce 20 zł (no, jeszcze nie wpłynęły, ale mam nadzieję, ze wkrótce)
- za broszurki kulinarne, dotychczas - 43 zł
- za różne różnosci, które wystawiłam ze zdjeć EVA - 80 zł, (ze 102 zł, z których 20 zł przeznaczyłam na Amiśkę, zgodnie z tytułem bazarku)

Dziekuje wszystkim i zapraszam na dalsze bazarki, bo na razie opłacimy dług w lecznicy i lekarstwa.

Posted

O raju, malagoniu :glaszcze:. Nie płacz babo, bo i ja zaczne ryczec :-(. Do domu chłopak pojechal, do mamy ;).

Ach, przypomnialas mi, że mam zajrzec do broszurek, bo mi uciekło :oops:

Posted

psiama napisał(a):
EVCIA, wyteskniona juz pewnie jesteś że ho ho :cool3:. Wypoczeta, wywczasowana ?

Dziękuję, wypoczęłam cudownie. I to dzięki kilku wspaniałym osobom, w tym Malagos :loveu:, które pomogły mi w opiece nad moimi domownikami.
Małgoś, dziękuję za opiekę nad Kacperkiem, za pieniążki na Kacperkowy dług w lecznicy ( 150 zł) i na wizytę kontrolną z rudzielcem.

Muszę Wam powiedzieć, że żeby nie chore oczko Kacperka to pomyślałabym, że to nie ten sam kot. Kacper zmężniał, wyrósł i przytył.
Jak będziemy u wetki to zważymy rudasia i zobaczymy ile przytył na wikcie Cioteczki Malagos :loveu:.

Posted

No to Kaceperek wraca do domeczku. Ale się Evcia stęskniła. :p
Małgosiu, tak to już jest, że człowiek przyzwyczaja się do czworonogów, Ty coś o tym wiesz. :lol:

Posted

Kacprul ma nieprawdopodobne umaszczenie :crazyeye:. ten kicius na zdjęciu powyżej SZUKA DOMKU !!!!! :cool3:

Koreczku, instrukcja obrazkowa nie zadzaiłała ... ? :roll:

Posted

psiama napisał(a):
kacprul ma nieprawdopodobne umaszczenie :crazyeye:. Ten kicius na zdjęciu powyżej szuka domku !!!!! :cool3:

koreczku, instrukcja obrazkowa nie zadzaiłała ... ? :roll:

Cześć Psiamko;) niestety nie zadziałała, bo nie dotarła...:-(