EVA2406 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Witam Cioteczki Kochane, wielbicielki Kacperka. Tak, to prawda, Kacpruś coś z bengalem ma wspólnego :evil_lol:. Myslę, że to jego podgryzanie to efekt nie całkiem wyraźnego widzenia. Jak coś się porusza, to on zaczyna na to coś polować. A że tym czymś są najczęściej ludzkie nogi, to zupełnie inna sprawa ;). Cieszę się, że Kacpruś tak dobrze czuje sie na urlopie. Ja już jestem w domku, ale jeszcze kilka dni urlopu przede mną ( w połowie miesiąca). Małgoś :loveu:, dziękuję :lol: Quote
malagos Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 E tam, Ewcia, nie ma o czym mówić :eviltong: Kot uwielbia się droczyć z Nutką, ta warczy i ucieka. Ale to tak dla zabicia czasu, no bo z kim ma ta sierotka sie bawić? :evil_lol: Już po zakropleniu oczu, noc spędza w łazience na piętrze. Ma duuuuużo miejsca, kocyk-ten od Ciebie, Ewciu, bo do budki nie chce wchodzić :razz: Życzymy dobrej nocki wszystkim! Quote
psiama Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 miziaki dla Kacpra, kota łazienkowego :diabloti: Quote
zuzlikowa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 psiama napisał(a):miziaki dla Kacpra, kota łazienkowego :diabloti: Odjajcony,z mniejszym polem widzenia,...ale z wielkim sercem do polowań!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...nawet zabawy sobie wybiera na pograniuczu...zwieje,czy nie zwieje?...poboi sie mnie,czy nie?...a to rudziasty ... urządza sobie safarii kosztem psiaka:evil_lol:...albo plątających się nóg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erin32 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 zuzlikowa napisał(a):Odjajcony,z mniejszym polem widzenia,...ale z wielkim sercem do polowań!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...nawet zabawy sobie wybiera na pograniuczu...zwieje,czy nie zwieje?...poboi sie mnie,czy nie?...a to rudziasty ... urządza sobie safarii kosztem psiaka:evil_lol:...albo plątających się nóg:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobre! :evil_lol: :razz: Kacprutku, kocham Cię! :loveu: Quote
psiama Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 A niedawno nasza WET szukała domku dla prawd. całkowicie niewidomego kocurka 3 miesiecznego. Pokazała mi go. To było cudowne kocie ADHD, kręcił dupcia na wszystkie strony, ciągle w ruchu nastawiony na plus do świata. Oczy trzeba było mieć wokół głowy bo non stop sie poruszał i niespecjaslnie przejmowal tym, ze blat sie juz skonczyl :evil_lol:. Kicioł trafił najlepiej jak mógł do córy szefa kliniki, też Pani WET :p. Zatem niewidomki, półwidomki, ułomki sa jeszcze bardziej słodsze :loveu:. Quote
tomcug Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Kacperek to super gość. :lol: Prawdziwy kocur do polowań. :eviltong: Quote
malagos Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 A pewnie, ze super gość! Strasznie mu sie podobają moje dwa doniczkowe kwiatki :diabloti: albo siedzi w donicy i rozrzuca ziemię, albo dynda na czubkach (2 m wys), albo ostrzy pazurki o pień :crazyeye: :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 No to taki średnio super :mad:. A jak z tym katarem? Nadal kicha? Martwię się, że ten horror może znowu wrócić. Quote
malagos Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 kicha, czasem aż glutek wyleci z nosa... ale poza tym nic złego sie nie dzieje. Tu bazarek (Ewka, oskubię Cię przy najbliższej okazji, 31 zdjeć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/drobiazdzki-bizu-na-kota-sterylke-suni-do-15-08-a-143246/#post12719282 Quote
EVA2406 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 [quote name='malagos']kicha, czasem aż glutek wyleci z nosa... ale poza tym nic złego sie nie dzieje. Tu bazarek (Ewka, oskubię Cię przy najbliższej okazji, 31 zdjeć :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:) http://www.dogomania.pl/forum/f99/drobiazdzki-bizu-na-kota-sterylke-suni-do-15-08-a-143246/#post12719282 Spoko, masz z czego ( jeśli mówisz o włosach) ;) Co z tym Kacperkiem zrobić? Antybiotykow już tyle brał, że mu wątróbka trochę wysiadła. Pisałam już na maila do Twojego Męża, że może ten Ascovir ( czy coś takiego) powtórzyć. Czy jeszcze poobserwować, jak myślisz? Ty go widzisz, więc łatwiej Ci się wypowiedzieć. Quote
psiama Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hej Kacprulo, jak u Ciebie ? :cool3: Bazarek uskuteczniamy :evil_lol: Quote
malagos Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Dzięki, Kacperek jakoś ciągnie to zycie, bidaczek... :diabloti: Dziś sobie spał w salonie na stole, potem, jak Aga go wzieła do pokoju, spał na jej łóżku. Ma apetyt, Ewka mnie zabije za to rozpuszczenie dziadowskie, mięsko, wątróbka, kurczak :diabloti: Quote
psiama Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 malagos napisał(a):mięsko, wątróbka, kurczak :diabloti: Cudownie :cool3: Quote
malagos Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Weekend się skończył i Kacprzyk siedzi w łazience, czeka, aż wrócę z pracy - trochę pobiega po chałupie. :lol: Quote
Erin32 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 psiama napisał(a):Cudownie :cool3: O jopki w kropki, ale rewelka :multi: Kacprutku, kochany Kitutku :loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 malagos napisał(a):Dzięki, Kacperek jakoś ciągnie to zycie, bidaczek... :diabloti: Dziś sobie spał w salonie na stole, potem, jak Aga go wzieła do pokoju, spał na jej łóżku. Ma apetyt, Ewka mnie zabije za to rozpuszczenie dziadowskie, mięsko, wątróbka, kurczak :diabloti: Jak nie dam rady, to Ci go oddam już na zawsze :evil_lol:. A tego kurczaka to dajesz gotowanego, bo u mnie sobie nie życzył :razz:. Może zmądrzał ;) Quote
EVA2406 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przepraszam, że na Kacperkowym wątku, ale Erin widzę, więc pytam, czy wszystko co wysyłałam z bazarku na Miau doszło? Quote
Erin32 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Cześć Kacperku! :loveu: Jak sie miewasz Skarbie? Evo, nie miałam sygnałów, że coś nie doszło, więc zakładam, że jest OK. Quote
korek221 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 CZEŚĆ KICIU:loveu::loveu::loveu: PYSZNEGO ŚNIADANKA ŻYCZĘ:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
tomcug Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ciekawe, jak miewa się niesamowity kiciuś. :lol: Quote
malagos Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kacperkowi trochę się ten katar odnawia. Potrafi kichnąć 13 razy z rzędu, a wydzieliną ochlapuje ściany :lol: Ale zadzwoniliśmy wczoraj do lecznicy, w której jest leczony, pani dr podała jakie leki i jak długo przyjmował, i nie trzyba podawać nic na razie. Tak bywa, że katar zostaje jeszcze długo, ropka jest jałowa, dobrze, ze ją odkrztusza i wypluwa. Ma przeciążoną wątrobę i nerki, więc tylko pielęgnację oczu trzeba robić. A nie zapytałam, czy można mu podawać scannomune? Quote
psiama Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Scanomune chyba nie wchodzi w interakcje z lekami .... wyjatek, gdyby brał coś o podobnym składzie (betaglukan, immunodyl). Nie spotkałam się z opinią o braku wskazania do podawania tego immunostymulatora. Scano... może mu tylko pomóc :loveu:. Najtaniej opakowanie obecnie chodzi po ~75 zł. Szukam dojścia do tańszej dostawy, może masz jakieś dojścia ? .... :roll: Quote
zuzlikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kacperku...wybacz mi...kocham ten rudziasty grzbiecik,ale.... RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!! ....sytuacja jest tragiczna!!!!.... Pod Częstochową została znaleziona UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!! Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....kilka inne dziewczyny!!! zostają dwa młode,ale straszliwie zapasione benie...zapasiony podhalan i podhalanka!!! PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów(psy) oraz 2 podhalanów(suni i psa!)... Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!! ew.kontakt z mosii,LACRIMĄ!!! PILNIE POTRZEBA ZABRAĆ TE PSY!!!!...4 duże psy szukają miejsca!!!! 2 bernardyny-psy i 2 podhalany-sunia i pies!!! ...pewna fundacja juz się ...wypięła!!!...a tak kocha!!!...tym psom zostajemy tylko my!!! Quote
malagos Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wg mnie przydałyby sie 5-7 kapsułek, po pół dziennie. Może ktoś ma na sztuki do sprzedania? Quote
Recommended Posts