Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Moje tez tak wyżerają to co im najbardziej podchodzi :diabloti:. Małe je teraz convalescenta, bo musze je podtuczyc, duże sa zazdrosne i wymyslaja cuda niewidy zeby jesc to co ono :evil_lol:

Znam ból auta, które wysiada .... to czym jeżdżę ma juz dwie cyfry lat i co chwilke coś mu tam brzdeknie. trzeba by sie pozbyc ale co w zamian .... :roll:. Zycze mimo wszystko lekkiej dla kieszeni naprawy.

Posted

Pozdrawiam Kacperka i cieszę się, że wraca do zdrowia. Drogie cioteczki potrzebuję kontakt do dobrego weta z Warszawy i okolic, który mógłby zdiagnozować koteczkę. Stał się wypadek malutka, niedawno odłowiona dzika koteczka wypadła z trzeciego piętra i przeastała chodzić. Sprawa PILNA!

Posted

Straszne !!! Maju, jestem ze Sląska, nie znam stolicznych WETów. Ciocie, która się orientuje, który WET w Wawie dobrze diagnozuje takie przypadki (tu chyba potzrebny ortopeda, neurolog, ... ?) :roll:

Posted

psiama bardzo dziękuję. Kotek trafił pod opieką dobrej wetki. Dostaje leki i jest chyba trochę lepiej. Osoba u której teraz przebywa w DT ma duże doświadczenie. Trzeba mieć nadzieję, że niedowaład ustąpi.

Kacperek też był w strasznym stanie a teraz proszę jaki przystojny chłopaczek. Pozdrawiam Kacperka i jego opiekunkę.

Posted

Dziękujemy Maju za pamięć o nas. Jakoś cudem Kacperkowi się udało.
Oczywiście dzięki Waszej pomocy Cioteczki :loveu:.

Jak ta biedna kicia? Może jak obrzęk zejdzie to wszystko wróci do normy, ale dobra diagnoza jest tu bardzo ważna.

Posted

scarabae napisał(a):
O mamusiu, jak ja kocham rudzielce :loveu::loveu::loveu:

Mówisz i masz ;). Tylko uprzedzam, że rudzielce to największe czorty wśród kociastych :evil_lol:.

Posted

Ja mam takie szczęście, że trafiają do mnie bardzo charakterne koty.
Obecnie mam dwa.
Kocur...ech, :diabloti: niesamowity :roll:.
Skóra to aż na nim chodzi, żeby coś zbroić, wleźć gdzieś, ugryźć kotkę, ściągnąć coś ze stołu, zaczepić psa, wykurzyć go z fotela...:mad:.
Chodzimy przy nim na paluszkach, żeby tylko się nie obudził, bo będzie rozrabiał.
Kotka nie lepsza, tylko ona to robi po tajniacku. Moja krew :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A rudzielce i tak lubię :loveu:
I szaraki, i czarnuszki, i łaciate jak krówka :loveu:

Posted

EVA2406 napisał(a):
Mówisz i masz ;). Tylko uprzedzam, że rudzielce to największe czorty wśród kociastych :evil_lol:.

Oj, polemizowałabym.
Czarnym też niczego pod tym względem nie brakuje, oj nie :cool3: :evil_lol:

Posted

korek221 napisał(a):
wszystkie kotecki to aniołki z różkami :evil_lol: ale jakie kochane:loveu::loveu::loveu:

Zgadzam się z tym w całej rozciągłości i podpisuję ręcyma i nogamy :evil_lol:

Posted

Erin32 napisał(a):
Oj, polemizowałabym.
Czarnym też niczego pod tym względem nie brakuje, oj nie :cool3: :evil_lol:

Ja mam dwa czarne ( bracia bliźniacy ) i są to bardzo grzeczne, miziaste koty. Tylko jednej kici ( szylkretowej) nie lubią , ale jej nie lubi większość moich kotów, bo ona "wysoko nosi głowę " ;) i fuka na wszystkie koty.
Poza tym mam wspaniałego " krówka" Filemonka. To cudowna przylepka :loveu:. Ale już kotka czarna z białymi dodatkami ( pingwinek ;)) od Cekinki z Halinowa , Mela, to kicia z charrrakterkiem :mad:. Rudzielec Karol na trzech łapkach też czort :evil_lol:. O reszcie innym razem ;).

Kacperek pozdrawia Cioteczki i jutro zamelduje się po wizycie u okulisty.

Posted

Czekam z niecierpliwościa na wieści po wizycie u oczastego :cool3:

EVCIA, ja nie wiedziałam, że Ty masz taaaaaaaaaka ekipe ogoniastą :crazyeye: :loveu:. Adekwatnie do Twojego serducha :razz:.