Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Dzięki Moniś :loveu:, kawał dobrej roboty. Chociaż dzień na świecenie w oczy był zły, bo wetka wpuściła mu jakieś krople i powiedziała, żeby przebywał w ciemniejszym pomieszczeniu tego dnia. Dlatego wszystko widać na pomarańczowo.

Dzisiaj Kacpruś był na kontroli . Miał pobrany wymaz z noska, bo katarek męczy chłopaka nadal. Raz wiekszy, raz mniejszy, ale jest.
Czekamy na wyniki.
Poza tym podjęta została decyzja o konsultacji u dr Garnarza, więc jutro dzwonię zapisać księcia.
Waga znowu troszkę podskoczyła: 2,40 kg[SIZE=1], a więc Kacprunia jest już półtora raza tyle niż na początku :multi:.

Posted

Prześliczny jest. Normalnie CUDEŃKO :) A to Wasza zasługa.

A z tym pomarańczowym swiatłem, to myslałam, że Wy tak specjalnie, zeby otoczenie ładnie do kiciaczka pasowało:lol:

Posted

Margo05 napisał(a):
Do Bico ja :)

A jedna sztuka ode mnie też poszła juz do Bico :p.

A filmiki cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Oglądałam i się smiała, smiałam i ogladałam. Koledzy w robocie juz od dawna robia mi tak : :stupid::turn-l:

To jest miziacz przeogromny :loveu:. Mruczy zupełnie jak moja Rózia :diabloti:. Pięknie chłopak ciałka nabrał. Oczko jest super podkurowane, ale faktycznie konsultacje wskazane, bo oczko powinno wrócić do 'swojego' rozmiaru.

Posted

Kacperku, jaki Ty cudny jesteś! :loveu::loveu::loveu:
Traktorek rewelacja! :loveu:
A mycie klejnotów :razz: :razz: :razz:

Głaski Kochanie!
I cmoki w cudne pysio :loveu:

Posted

Konsultacje mamy w poniedziałek wieczorem.
Kacper dzisiaj większość dnia śpi.
Ja też zaraz się wybieram, bo jutro świtem pobudka :razz:, ale cel ważny, więc trzeba wstać - festyn z loterią na przytulisko Maja z Zielonki.

Posted

Margo05 napisał(a):
Kacprulo widać dzisiaj z ciocią Ewą odpoczywa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nieeeeee, Kacperek odpoczywał sam, bo Ciocia Ewa zbierała kasę na psiaczki z Zielonki na festynie. I poza tym, że spałam tylko 3 godziny i już padam na pysio, to było super. Zebraliśmy 1450 zł :multi::multi::multi:
Za tydzień też taka fucha mnie czeka, tylko jeszcze dłużej i trudniej.

Acha, może ktoś ma w domu jakieś fanty na loterię, to bardzo, bardzo prosimy o darowiznę, bo każdy taki drobiazg to 5 zł na karmę dla biedaków.

A Kacprulek miał dzisiaj gorszy dzień :-(, słabiutko zjadł, oczko mocno przymknięte, zaczerwienione :-(.
W poniedziałek wieczorem wizyta u okulisty. Bardzo się martwię.

Posted

Chociaż podglądam Kacperka od dawna dopiero dziś mam czas żeby coś napisać.Muszę się przyznać,że jestem w Kacperku skrycie zakochana:loveu:(dobrze,że moj tż tego nie widzi:evil_lol:).Kacperku kochany,weź się za siebie i zdrowiej,żeby cioteczka Eva i inne ciotki z dogo nie musiały się tak o ciebie martwić.
Proszę wymiziać kawalera ode mnie:razz:

Posted

Och Kacprutku...ślicznota z Ciebie niespotykana...rudota przekochanie traktorująca...ale ciągle nie chcesz uwierzyć,że choróbsko pokonasz:shake:...tak być nie może!:mad:abo pupik nastawiasz i wbijamy tę wiedzę,abo se poczytaj i bez bicia uświadom!
KACPRUTEK to dzielny chłop i z choróbskiem se poradzi!
Przeczytać,zapamiętać,zrealizować!...i nie ma zmiłuj się!:angryy:

Posted

Kacperku, Cioteczka Roma ma rację - musisz lekcję wyuczyć na pamięć i realizować w praktyce, bo inaczej doopka będzie kłuta :cool3:
Zdrowiej maleńki i to szybciutko!

Głaski serdeczne! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Kacprutek na żywo to dopiero coś :loveu: Ślicznie umaszczony, mięciusie futerko, te piękne oczka (jedno troszkę mniej, ale będzie dobrze, musi być) po prostu cudny :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzlikowa']Och Kacprutku...ślicznota z Ciebie niespotykana...rudota przekochanie traktorująca...ale ciągle nie chcesz uwierzyć,że choróbsko pokonasz:shake:...tak być nie może!:mad:abo pupik nastawiasz i wbijamy tę wiedzę,abo se poczytaj i bez bicia uświadom!
KACPRUTEK to dzielny chłop i z choróbskiem se poradzi!
Przeczytać,zapamiętać,zrealizować!...i nie ma zmiłuj się!:angryy:
ŚWIĘTA RACJA-POPIERAM:evil_lol:

Posted

Witamy Cioteczke Sheena BB, miło nam :lol:.
Wszystkim dziękujemy za wsparcie.
Kacperek poinformowany co mu grozi jak nie wykona polecenia :evil_lol:.
Czekamy na jutrzejszą wizytę z ogromną nadzieją.

Kto może wspomóc fantami? Sprawa bardzo pilna. Zapraszam na wątek:

Zbieramy fanty na 2 festyny na rzecz psiaków z Fundacji Maja - prosimy o pomoc! - Strona 20 - Dogomania Forum

Mam nadzieję, że Kacpruś się nie obrazi , że zaśmiecam jego watek;)

Posted

Na wątku asi o 2-ch kociakach szukających domku jest koteczka... buraska, młoda mamuśka.. ślicznotka z wielkimi oczyskami.. może domek się zakocha???