Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='korek221']Kacperkowski jak tam Twój noseczek - mam nadzieję ,że pusty a nie zapchany?:razz::loveu:[/QUOTE]

Dzisiaj było kolejne płukanie i glutki nadal są, nawet trochę podbarwione krwią. Jest jednak zdecydowana poprawa w oddychaniu. Teraz płukania będą nie co tydzień, a co dwa tygodnie, a później co miesiąc.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='EVA2406']Jakoś nie specjalnie był zainteresowany ;)
Ja mam w ogóle jakieś dziwne koty, np z 8 sztuk, tylko dwa jedzą mięso........:crazyeye:[/QUOTE]

Moje koty przechodzą obok kilkunastu sadzonek i nic :evil_lol: zero zainteresowania ;).
Może i dobrze, bo stratowałyby wszystko :diabloti:.
To co Twoje koty jedzą jak nie mięso :roll:.

Posted

[quote name='ona03']Moje koty przechodzą obok kilkunastu sadzonek i nic :evil_lol: zero zainteresowania ;).
Może i dobrze, bo stratowałyby wszystko :diabloti:.
To co Twoje koty jedzą jak nie mięso :roll:.[/QUOTE]

Niestety w większości suchą karmę i po odrobinie "melaminy" z puszki, bo to przecież nie mięso.
Dostałam przepis na jakiś domowy przysmak, ale jeszcze się do tego eksperymentu nie zabrałam.

• 3 weeks later...
Posted

Cześć Kacperku - jak zdróweczko? :)

U nas niestety średnio... Kicia nadal nie lubi małego Groszka,syczy i pluje na niego...dobrze chociaż ,że go nie leje...zaczynam tracić nadzieję,że te moje ogonki kiedykolwiek się polubią na tyle,żeby spać na jednym łóżku :(

Posted

Jak tylko robi się taka smutna jesień, zaraz mi żal tych bezdomnych kotów - gdzie to się podzieje w deszczowe zimne dni?....
Żeby to nasze domowe doceniały swój byt, a nie tak wybrzydzały na jedzenie, jak Borys - najlepiej kilka razy dziennie surowe wołowe, kurczak, czasem kawałek watróbki......

Posted

Do dzisiaj jeszcze nie było najgorzej, ale od jutra zapowiadają deszcze i ochłodzenie. Jednak najgorszy to zbliżający się listopad. To zdecydowanie najsmutniejszy miesiąc w roku. Te krótkie dni są dla mnie straszne.

koreczku, nie trać nadziei. Koty nie zawsze się kochają, ale dobrze, że nie robią sobie krzywdy. U mnie też zdarzają się nieporozumienia towarzyskie, ale jakoś jeszcze wszyscy żyją, choć jak ostatnio zobaczyłam jak walczą dwa moje wielkie czarne kocury ( bracia bliźniacy), to wpadłam w panikę i nie mogłam ich rozgonić, a czarne kudły całymi kępkami fruwały w powietrzu.
Na szczęście Kacperka nikt nie rusza, bo on jest taki fajny mruczuś i wszyscy go lubią.

Malagos, dobrze, że chociaż chcą jeść mięsko, bo u mnie tylko dwa koty jedzą mięso, a reszta patrzy na mnie głupio i domaga się RC.......20 zł za 400g........
Oni chyba myślą, że ja mam wujka w Emiratach Arabskich ....:x

Posted

O, to podpytam Cię, Ewa o ten RC - gdzie kupujesz, gdzie najkorzystniej kupić? Aga ma koteczkę perską, je od zawsze tylko RC dla persów, ostatnio kupiła jej za 40 zł mała 400 g torebkę w Kakadu.

Posted

[quote name='malagos']O, to podpytam Cię, Ewa o ten RC - gdzie kupujesz, gdzie najkorzystniej kupić? Aga ma koteczkę perską, je od zawsze tylko RC dla persów, ostatnio kupiła jej za 40 zł mała 400 g torebkę w Kakadu.[/QUOTE]

Ja kupuję u moich wetów i płacę za 400 g tylko ( ?) 20 zł.
W sklepach internetowych kosztują one ok 17 - 18 zł. Jednak najbardziej opłaca się kupować większe opakowania.

[quote name='Kamila Proc']nie macie nikogo w Emiratach? Naprawde?[/QUOTE]

Wyobraź sobie że NIE :(. A może masz jakieś koligacje i pomożesz w adoptowaniu takiego wujka :evil_lol:

• 1 month later...