Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kacprutku :loveu: kochany cudnie wyglądasz na tym stole :evil_lol:, nie mogę się oprzeć :evil_lol:

buzialeczki poświąteczne od Lolcia i reszty

.

• 1 month later...
Posted

Ale zaniedbałam wątek mojego kochanego rudzielca. Aż mi wstyd :oops:.

Spieszę donieść, że u Kacperka wszystko w porządku. Czuje się w miarę dobrze i przy regularnym czyszczeniu nochalka i oczka oddycha nieźle.
Nowe fotki zrobiłam, ale jeszcze nie zgrane. jak tylko uda się to zrobić wstawię.
Pozdrowionka :)

Posted

Obiecuję, bo już sa w aparacie tylko nie mam czasu zgrać. Dzisiaj pojechała rodzinka ze Szczecina i już padam ze zmęczenia. A w międzyczasie organizujemy spotkanie forumowe miau na 16 czerwca u mnie. Już jest lista ponad 20 osób z całej Polski. Może przyjedziesz?

Posted

Evus Kochana Moja . 16 ide na wesele. Od 10 - 15 wypoczywam nad morzem. Ogi bedzie w tym czasie w hoteliku. Serce mnie boli bo nigdy sie z nim nie roztawałam.Zawsze zostawała z nim Ewcia - moja sasiadka ( tylko ja Ogi zaakceptował jak mnie nie ma to ona moze wejsc do domu) , ale Evcia pracuje i Ogi musi byc w hoteliku.
Mysle Ewulko ze napewno kiedys sie spotkamy

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Chyba mocno zaniedbałam wąteczek rudzielca, ale już się poprawiam :)

A oto Kacperek w całej krasie :)

Jak widać rudzielec lubi się byczyć na balkoniku w promieniach słońca.
Poza tym stan jest bez zmian. Czyszczenie oczka i noska codziennie. Na szczęście nic więcej złego się nie dzieje. I oby tak już było zawsze.

Kacperek startuje w konkursie na kota miesiąca czerwca ( koty przewlekle chore). Zapraszam do głosowania:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=142731