malagos Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='EVA2406']Dzięki Koreczku za pamięć. Pamiętam o obietnicy, ale chyba już jestem stara i z niczym nie mogę zdążyć. Może w przyszłym tygodniu............. Dzisiaj znalazłam szczeniaczka. Podobno Rumunie handlujący na bazarku go zostawili..............:( Bardzo fajna sunia, szukająca kontaktu z człowiekiem.[/QUOTE] Rasowe też zostawiają, jak nie sprzedadzą........U mnie pół wsi już ma "rasowe" pekińczyki, spaniele i shih tzu........ Quote
EVA2406 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='tomcug']O matko, gdzie on teraz jest?[/QUOTE] Był wczoraj u mnie, ale w boksie i bardzo płakała, więc pojechała do Joli. Już jest odrobaczona i jak tylko będę miała zdjęcia ruszamy z ogłoszeniami. Biedactwo boi się wszystkiego. Jola mówi, że bardzo mało zjadła. Mam nadzieję, że to tylko ze stresu, a nie jakiejś choroby. Quote
tomcug Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='EVA2406']Był wczoraj u mnie, ale w boksie i bardzo płakała, więc pojechała do Joli. Już jest odrobaczona i jak tylko będę miała zdjęcia ruszamy z ogłoszeniami. Biedactwo boi się wszystkiego. Jola mówi, że bardzo mało zjadła. Mam nadzieję, że to tylko ze stresu, a nie jakiejś choroby.[/QUOTE] Mogę poogłaszać, jakby co.:p Quote
EVA2406 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='tomcug']Mogę poogłaszać, jakby co.:p[/QUOTE] Dziękuję. Na Ciebie zawsze mogę liczyć :). Czekam na zdjęcia. Quote
scorpio133 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 W piekny słoneczny dzien przychodzimy sie przywitac Quote
EVA2406 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Witam Was pięknie. U nas też słoneczko, ale mnie bardzo smutno, bo kotek mojej bardzo, bardzo dobrej znajomej z Poznania jest bardzo, bardzo chory i nie wiem już jak mam Ją pocieszyć.......................:(. Nie mogę się za nic wziąć, bo nie mogę o niczym innym myśleć..........................:( http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=127711&p=7691061&e=7691061 Quote
scorpio133 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 a ja cos nie moge sie zalogowac na miau pisze mi ze błedne hasło- nie wiem o co chodzi Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!! Quote
maja602 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 A ja zapraszam na bazarek. Można sobie coś fajnego kupić i zapewnić Szafrankowi kolejny miesiąc pobytu w DT. Zapraszam. http://www.dogomania.pl/threads/211841-kosmetyki-biżuteria-i-inne-na-Szafranka-do-15.08-OTWARTE Quote
EVA2406 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Pozdrawiamy z Kacperkowa. Obiecujemy sesję jak wrócimy z urlopu i poprawi się pogoda. Bo zdjęcia w deszczu są smutne, a Kacperek jest wesoły, grubiutki i powinien być fotografowany w odpowiednich warunkach i pięknej oprawie. Niestety za oknem 10 stopni i leje :shake: Quote
tomcug Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 U nas też, ja już mam deprechę na całej linii........................ Quote
korek221 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 u nas w tej chwili przebłyskuje słońce ale już mnie w radio"pocieszyli" że po południu znowu będzie "kipiało"... bleee Quote
EVA2406 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Kacperek był dzisiaj na przeglądzie u dr. Garncarza. Dostał 3 rodzaje kropelek na 3 tygodnie i zalecenie okresowego podawania tego zestawu. Powtórzył to co kiedyś już mówił, że można przeprowadzić operację, ale szanse na poprawę widzenia tym chorym oczkiem są 50:50 i osobiście nie poleca tego, bo może się też pogorszyć widzenie. Kacperek bardzo dobrze daje sobie radę, tylko trzeba oczko przemywać i nochala czyścić, bo się zatyka ( szczególnie jedna dziurka) i wtedy jest mu ciężko oddychać. Operacji nie bierzemy pod uwagę, bo kochamy Kacperka i nie będziemy go niepotrzebnie narażać. Quote
tomcug Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Dziękujemy Ewuniu za informację o naszym ulubieńcu.:loveu: Na zdjęcia też się nie obrazimy.:cool3: Quote
tomcug Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ewunia, Ty widzisz, kto do nas zawitał????:loveu::loveu::loveu: Quote
EVA2406 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Zmysł']Witam wszystkich serdecznie.[/QUOTE] Witamy serdecznie :loveu:. Wracasz do nas? [quote name='tomcug']Ewunia, Ty widzisz, kto do nas zawitał????:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Właśnie zauważyłam i bardzo się cieszę :lol:. Pozdrawiam z urlopu :loveu:. Jak wrócę zrobię nową sesję Kacperkowi :) Quote
Recommended Posts