Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='EVA2406']Dzięki Koreczku za pamięć. Pamiętam o obietnicy, ale chyba już jestem stara i z niczym nie mogę zdążyć.
Może w przyszłym tygodniu.............

Dzisiaj znalazłam szczeniaczka. Podobno Rumunie handlujący na bazarku go zostawili..............:(
Bardzo fajna sunia, szukająca kontaktu z człowiekiem.[/QUOTE]
Rasowe też zostawiają, jak nie sprzedadzą........U mnie pół wsi już ma "rasowe" pekińczyki, spaniele i shih tzu........

Posted

[quote name='tomcug']O matko, gdzie on teraz jest?[/QUOTE]

Był wczoraj u mnie, ale w boksie i bardzo płakała, więc pojechała do Joli. Już jest odrobaczona i jak tylko będę miała zdjęcia ruszamy z ogłoszeniami. Biedactwo boi się wszystkiego. Jola mówi, że bardzo mało zjadła. Mam nadzieję, że to tylko ze stresu, a nie jakiejś choroby.

Posted

[quote name='EVA2406']Był wczoraj u mnie, ale w boksie i bardzo płakała, więc pojechała do Joli. Już jest odrobaczona i jak tylko będę miała zdjęcia ruszamy z ogłoszeniami. Biedactwo boi się wszystkiego. Jola mówi, że bardzo mało zjadła. Mam nadzieję, że to tylko ze stresu, a nie jakiejś choroby.[/QUOTE]

Mogę poogłaszać, jakby co.:p

• 3 weeks later...
Posted

Pozdrawiamy z Kacperkowa. Obiecujemy sesję jak wrócimy z urlopu i poprawi się pogoda. Bo zdjęcia w deszczu są smutne, a Kacperek jest wesoły, grubiutki i powinien być fotografowany w odpowiednich warunkach i pięknej oprawie.
Niestety za oknem 10 stopni i leje :shake:

Posted

Kacperek był dzisiaj na przeglądzie u dr. Garncarza. Dostał 3 rodzaje kropelek na 3 tygodnie i zalecenie okresowego podawania tego zestawu.
Powtórzył to co kiedyś już mówił, że można przeprowadzić operację, ale szanse na poprawę widzenia tym chorym oczkiem są 50:50 i osobiście nie poleca tego, bo może się też pogorszyć widzenie.
Kacperek bardzo dobrze daje sobie radę, tylko trzeba oczko przemywać i nochala czyścić, bo się zatyka ( szczególnie jedna dziurka) i wtedy jest mu ciężko oddychać.
Operacji nie bierzemy pod uwagę, bo kochamy Kacperka i nie będziemy go niepotrzebnie narażać.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Zmysł']Witam wszystkich serdecznie.[/QUOTE]

Witamy serdecznie :loveu:.
Wracasz do nas?

[quote name='tomcug']Ewunia, Ty widzisz, kto do nas zawitał????:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Właśnie zauważyłam i bardzo się cieszę :lol:.

Pozdrawiam z urlopu :loveu:.
Jak wrócę zrobię nową sesję Kacperkowi :)