Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

Budrysku, dziękuję za pamięć o Kacperku i reszcie mojej ekipy.

Malicjo, alergia to straszna sprawa dla miłośnika futrzaków. Bardzo Ci współczuję, ale anty-koci pies to już tragedia :(. Nie da się go ułożyć?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

korek221 napisał(a):
Cześć Kitek - jak się masz?:loveu::loveu:

Dziękujemy za pamięć :)
Właśnie rudzielec wyleguje się na balkonie.
Kacperek dobrze się czuje, lecz nosek się często zapycha i wtedy ma problemy oddechowe. Trzeba bardzo pilnować nochalka i mechanicznie odtykać dziurkę. Wtedy Kacperek zaczyna kichać i leci dużo ropnej wydzieliny. Ale tak już zostanie.
Poza tym wszystko ok i humorek dopisuje.

Posted

Kolorki też mają inne, ale na zdjęciu wyszły podobne. Karolek jest ciemniejszy i cały rudy, a Kacperek ma białe dodatki.
Karolek nie ma przedniej łapki, a Kacperek chore oczko i charakterystyczny chrapliwy oddech ( pozostałość po kk), ale obydwa to kochane chłopaki :)

Posted

[quote name='Isabel']Wiem, że Karolek nie ma łapki, a Kacperka to znam przecież od urodzenia (ma tym wątku oczywiście) ;)

Wiem, że jesteś wierną fanką Kacperka, ale ja tak bardzo lubię się nimi chwalić..........................i nie tylko nimi, resztą stadka też...................

A oto przykład: koteczka Mela ( pochodzi z Halinowa, została wywalona na ulicę, bo właściciel wyjeżdżał do Anglii do pracy. Znaleziona przez Cekinkę)

A to Nuka, sunia którą znalazłam na ulicy jako kilkumiesięcznego szczeniaka, a teraz to już starsza, ledwie chodząca babunia.

Reszta stadka następnym razem.
Dobrej nocki.

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki Koreczku za pamięć. Pamiętam o obietnicy, ale chyba już jestem stara i z niczym nie mogę zdążyć.
Może w przyszłym tygodniu.............

Dzisiaj znalazłam szczeniaczka. Podobno Rumunie handlujący na bazarku go zostawili..............:(
Bardzo fajna sunia, szukająca kontaktu z człowiekiem.