malicja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 sliczne rudzielce!zawsze marzylam o rudasku, ale niestety moja alergia wyklucza posiadanie kota... :-( no i niestety moj pies jest bardzo antykoci... Quote
EVA2406 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Budrysku, dziękuję za pamięć o Kacperku i reszcie mojej ekipy. Malicjo, alergia to straszna sprawa dla miłośnika futrzaków. Bardzo Ci współczuję, ale anty-koci pies to już tragedia :(. Nie da się go ułożyć? Quote
korek221 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Kacperulku jesteś miodkiem na me serducho:loveu::loveu: pięknie ćwiczysz na balkonie:loveu: Quote
EVA2406 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Grunt to kondycja, Cioteczko :loveu: W końcu ksywka " Pudzian" do czegoś zobowiązuje ;) Quote
maja602 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Pozdrawiam Ewe i Kacperka. Przepraszam ale może ktoś wpadnie na wątek tej małej. Jeżeli Tola nie zmieni miejsca zamieszkania, to zmarnuje życie. http://www.dogomania.pl/threads/207274 Quote
Kamila Proc Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja oczywiscie wpadne, choc to pewnie niewiele da Quote
maja602 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Witajcie. Może zajrzycie na bazarek. Coś dla fotografów. http://www.dogomania.pl/threads/208444-OTWARTE-foto-bazarek-dla-Szafranka-do-09.06 Quote
EVA2406 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 korek221 napisał(a):Cześć Kitek - jak się masz?:loveu::loveu: Dziękujemy za pamięć :) Właśnie rudzielec wyleguje się na balkonie. Kacperek dobrze się czuje, lecz nosek się często zapycha i wtedy ma problemy oddechowe. Trzeba bardzo pilnować nochalka i mechanicznie odtykać dziurkę. Wtedy Kacperek zaczyna kichać i leci dużo ropnej wydzieliny. Ale tak już zostanie. Poza tym wszystko ok i humorek dopisuje. Quote
Isabel Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jakie z nich fajne chłopaki :loveu: Ale poza umaszczeniem, to każdy inny - teraz to widać wyraźnie :) Quote
EVA2406 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Kolorki też mają inne, ale na zdjęciu wyszły podobne. Karolek jest ciemniejszy i cały rudy, a Kacperek ma białe dodatki. Karolek nie ma przedniej łapki, a Kacperek chore oczko i charakterystyczny chrapliwy oddech ( pozostałość po kk), ale obydwa to kochane chłopaki :) Quote
Isabel Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Wiem, że Karolek nie ma łapki, a Kacperka to znam przecież od urodzenia (ma tym wątku oczywiście) ;) Quote
EVA2406 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Isabel']Wiem, że Karolek nie ma łapki, a Kacperka to znam przecież od urodzenia (ma tym wątku oczywiście) ;) Wiem, że jesteś wierną fanką Kacperka, ale ja tak bardzo lubię się nimi chwalić..........................i nie tylko nimi, resztą stadka też................... A oto przykład: koteczka Mela ( pochodzi z Halinowa, została wywalona na ulicę, bo właściciel wyjeżdżał do Anglii do pracy. Znaleziona przez Cekinkę) A to Nuka, sunia którą znalazłam na ulicy jako kilkumiesięcznego szczeniaka, a teraz to już starsza, ledwie chodząca babunia. Reszta stadka następnym razem. Dobrej nocki. Quote
tomcug Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Ale cudowne stadko.:loveu: Czekam na dalsze foteczki.:cool3: Quote
scorpio133 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Evus przychodzimy w odwiedznki i pieknie sie kłaniamy. Foty cudniaste, jak bedziesz miała czas to wklej reszte. Quote
bric-a-brac Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Najmocniej przepraszam za offa... :oops: Mam nadzieję, że wątek rozwieje niesmak, że offuję. Przytulisko w przykrej sytuacji: http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy!-%28 I jednocześnie proszę o rozreklamowanie go....Bo sytuacja jest naprawdę podbramkowa, dla większości zupełnie niewyobrażalna :( Quote
EVA2406 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dzięki Koreczku za pamięć. Pamiętam o obietnicy, ale chyba już jestem stara i z niczym nie mogę zdążyć. Może w przyszłym tygodniu............. Dzisiaj znalazłam szczeniaczka. Podobno Rumunie handlujący na bazarku go zostawili..............:( Bardzo fajna sunia, szukająca kontaktu z człowiekiem. Quote
Recommended Posts