Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='IraKa']Ile fruwającej Fruuuuu:cool2::Rose: Fru jest bardzo fotogeniczna :) [quote name='IraKa']Czy mogę się pochwalić moim pudliszonem za pomocą waszych (Marysia, Wafelek) fotek na tym serwisie?: Poodles in Scandinavia - Welcome Moimi możesz :) Tylko proszę potem o dokładnego linka gdzie są :) Quote
Jona Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysiu, dzięki. Piękne te fotki. I jakie ładne Nigela... ;) Quote
Godelaine Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a): Czarnym niepodpalanym mówimy stanowcze NIE :eviltong: Sugerujesz, że kolejny belg powinien być tervuerenem? A fe! (bez obrazy dla Tajgi :) ) A tak poważnie - i tak chętnie bym Cię ozłociła, za takie piekne foty mojego Potwora :) Quote
IraKa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Działa, hura, działa Ale fajowskie filmiki:loveu: a ci pląsający rozpraszacze:diabloti: Kurnać, to był naprawdę fajowski obóz... Quote
kar0lla Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy'] Tosia (?) http://img44.imageshack.us/img44/1769/imgp7966.jpg Tosia :) Ślicznie dziękuję za fotki mojego maluszka :) Quote
papisialka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Dobrze, że się ten obóz już skończył...:evil_lol: Przynajmniej Marysia i Paula mogą nam pokazywać nowe Nigielowe ćwiczenia :multi: Frodziak rozpoczął pilne treningi, coby w przyszłym roku też się załapać :) (ps. Frodziak - to ten łaciaty co wpadł w sobotę w odwiedziny) Quote
Wafelek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 IraKa napisał(a):Działa, hura, działa Ale fajowskie filmiki:loveu: Cieszymy się ;-) Co do zdjęć - oczywiście też możesz, tylko j.w. - podeślij mi na priv dokładnego linka. Quote
Jona Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Wafelek, dzięki za wyjaśnienia do filmiku. Twoja skrzynka się zapchała i na priv nie mogę napisać. Quote
megii Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 o, ile tu się działo przez czas mojej nieobecności :) (własnie wróciliśmy z żaglowego wypadu na Mazury) Ileż pięknych fot!! i jestem strasznie miło zaskoczona, że latający beagle załapał się na aż tyle ujęć! :sweetCyb: Serdecznie dziękuję wszystkim fotografom :popcorn: za wytrwałe siedzenie na treningach i fotografowanie psiaków :) (Jeśli gdzieś na waszych kompach zachowały się jeszcze jakieś foty Batiara lub Demi - nawet "brzydkie" lub "nieostre" to czy te również moglabym zobaczyć/dostać? ) I czy mogę wykorzystać zdjęcia wrzucone w tym wątku na innych stronach (min. na stronie mojego Stowarzyszenia - w galeriach, na stronie Batiara, blogu Demi, ew forum beaglowym? ) Jak tak przeglądam wątek, to straszna mnie nostalgia za obozem nachodzi. Było na prawdę bosko, niesamowite wakacje, świetna atmosfera no i profesjonalne szkolenie. Raz jeszcze dziękuję za tak dobrze zorganizowany obóz i za świetny pomysł zaproszenia niesamowitego człowieka i szkoleniowca :klacz: Oby więcej takich imprez - do zobaczenia za rok! :evil_lol: Quote
myriad Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Nie bylo mnie dlugo pod netem, juz jestem i widze, ze pojawily sie cudne zdjecia. W sam raz na przypomnienie sobie jak bylo fajnie. Dzieki wielkie! A o co chodzi z filmem? Kto ma film i skad go moge dostac? Quote
ewka i haker Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 wszystkie zdjecia obejrzałam na spokojnie i są super widać ze zabawa była super może za rok byśmy byli na poziom obozu Quote
Wafelek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 myriad napisał(a):A o co chodzi z filmem? Kto ma film i skad go moge dostac? Nasze filmy przekazaliśmy z Przemkiem na płytce każdemu (chyba) obozowiczowi, który był na zawodach w Legnicy. Tak na szybko nie pamiętam wszystkich, którzy to byli (Kaliszowie, Olga, Marysia, Bogusia, Asia, Irena... i jeszcze 2-3 osoby) jak w październiku będziesz na zawodach Cavano, to możemy też ci tę płytkę nagrać i przekazać - chyba że wcześniej od kogoś sobie skopiujesz;) Quote
myriad Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Bozeno, to ja sie usmiechne o plytke na zawodach w Warszawie, dobrze? I z gory dziekuje! Quote
kar0lla Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ja też ślicznie poproszę o płytkę na zawody :) Quote
Wafelek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 zakla napisał(a):Eeeej, a ja wczoraj nie dostałam:mad: Bo to się trzeba było przypomnieć przed zawodami :eviltong: - w Warszawie będziesz? To przygotujemy też dla ciebie. Justyna, Karolina - zamówienie przyjęte ;-) Quote
beta Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja tez poproszę :-) na zawody. Marzena i pudels kawa Quote
megii Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 My też będziemy i bardzo ładnie prosimy o płytkę... i jak by się dało nagrać na niej też fotki Demi z jej sesji zdjęciowej... :loveu: Fajnie będzie znów wszystkich spotkać :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 WRESZCIE MI SIE UDALO! Zapraszam na projekcję filmu :razz: YouTube - OBÓZ AGILITY Z NIGELEM STAINESEM 2009 Quote
ewka i haker Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 SUUUUUUPER!!!!! tylko pozazdrościć!!! Quote
IraKa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale [SIZE="5"]SUPEROWYFILMIK :sweetCyb::klacz::mdleje::bigcool::Rose: Quote
myriad Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 SUPER! Zatesknilam za ta atmosfera, Nigelem i wami wszystkimi. I yhm... ja wiem, ze jeszcze prawie rok, ale czy moze wiadomo na jaki termin szykowac urlop sie w przyszlym roku? Quote
kar0lla Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Fajowy :) Jeszcze tylko 10 miesięcy... :) Quote
Recommended Posts