zakla Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Siuśkę widzę, widzę ją! Dzięęęęki Marysiu:loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='IraKa']Ja też dziękuję, tylko że moja nie chce zaskoczyć:placz: (ni dźwięku, ni obrazu tylko maziaje). Może mała podpowiedź w czym to najlepiej oglądać. Mi się odpala normalnie w windows movie playerze :niewiem: zakla ależ proszę :) Stoperowy raz jeszcze :lol: No i nigelowanie zakrętów :razz: Aries Fru Batiar Tajga cdn Quote
Jona Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysiu, dzięki! :loveu: Dziękuję też Przemkowi i Wafelce za filmiki, dziś je spróbuję odpalić :cool3: Quote
Wafelek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='IraKa']Ja też dziękuję, tylko że moja nie chce zaskoczyć:placz: (ni dźwięku, ni obrazu tylko maziaje). Może mała podpowiedź w czym to najlepiej oglądać. Filmy skompresowane są najwyższej jakości - takim super hiper nowoczesnym formatem. Na starszych systemach może nie być tzw "kodeków". Wyjścia są dwa: 1. Zainstalować najlepszy ;) !!!! program jaki napisano do multimediów - VLC VideoLAN - Open Source multimedia and streaming solutions for every OS! 2. Zakładając, że masz windowsa - zainstalować zestaw kodeków FFDshow: http://mirror01.x264.nl/x264/ffdshow_rev2857_20090404_clsid.exe Na dużo starszych komputerach procesor może nie dawać rady - wtedy trzeba...: 1. Zmienić komputer :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Jona']Dziękuję też Przemkowi i Wafelce za filmiki, dziś je spróbuję odpalić :cool3: Dziś? Ja nie byłam taka twarda i odpaliłam już wczoraj :evil_lol: [quote name='Wafelek']2. Zakładając, że masz windowsa - zainstalować zestaw kodeków FFDshow: http://mirror01.x264.nl/x264/ffdshow_rev2857_20090404_clsid.exe O! Ja je mam :) Aries Tajga Batiar Desti i niezbyt piękne zdjęcie, ale za to Nigel jest w jedynej słusznej czapeczce! ;) cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Aries Desti Tajga Batiar I zupełnie, ale to zupełnie normalna widownia :eviltong: cdn Quote
Jona Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Przemo, te filmiki się odtwarzają chyba tylko na statku kosmicznym :) mój lap, mac mojej siostry i komp mojego taty poległy. Chyba kwestia procesora... Jest jeszcze jakaś nadzieja? :roll: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Widownia Fru I ćwiczenie z krzesełkiem :razz: Tajga Desti Ida cdn Quote
Wafelek Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jona napisał(a):Przemo, te filmiki się odtwarzają chyba tylko na statku kosmicznym :) mój lap, mac mojej siostry i komp mojego taty poległy. Chyba kwestia procesora... Jest jeszcze jakaś nadzieja? :roll: Jak poległy? Film się zacina (widać co którąś klatkę) czy nic nie widać (śmieci)? To aż takich strasznych mocy do dekodowania nie wymaga - w VLC: - Komputer stacjonany Bożeny max 15% mocy - Laptop Przema - max 25% Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 U mnie bierze między 20 a 30% procesora... Aries Ida Koszmar fotografa - mała, czarna i szybka Opi Coffee Tosia (?) cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Aries Obsługa foto-video :) i co-nieco o atmosferze ;) cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Tajga Ida Fru cdn (jak mnie ktoś zmotywuje :eviltong:) Quote
Jona Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moja droga, Twoje fotosy rządzą! Dawaj resztę :) :razz: Quote
Godelaine Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysia, dawaj! Cuuudne foty! :) Zresztą tak, jak i inne, wcześniej tu przez obozowiczów wklejane. Tyko czemu tak mało mojej małej? Mało ciekawy obiekt czy też fakt, że jest czarna? :mad: Na pewno łatwiej ją focić niż taką Opi :) Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 [quote name='Jona']Moja droga, Twoje fotosy rządzą! Dawaj resztę :) :razz: [quote name='Godelaine']Marysia, dawaj! Cuuudne foty! :) Zresztą tak, jak i inne, wcześniej tu przez obozowiczów wklejane. No! Tak lepiej ;););) [quote name='Godelaine']Tyko czemu tak mało mojej małej? Mało ciekawy obiekt czy też fakt, że jest czarna? :mad: Na pewno łatwiej ją focić niż taką Opi :) Czarnym niepodpalanym mówimy stanowcze NIE :eviltong: Poza tym przecież trochę jej było... :) Fru, czyli ta, która ma dobre kolory :eviltong: cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jeszcze Fru Batiar, też umaszczony jak trzeba :eviltong: cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Batiar Aries - też czarny, ale podpalany! No i dobra, niech Ci będzie, Desti :razz: cdn Quote
wendka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysiu, pomimo, ze mnie nie bylo na obozie to bardzo prosze o foty :loveu: Zawsze je ogladam z przyjemnoscia tylko nie zawsze moge sie odzywac i dopingowac :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 O! Wando dziękuję za ciepłe słowo :multi::loveu::multi: Jeszcze Desti (prawy górny róg zdjęcia - bezcenny :evil_lol:) Tajga Ida Trener :loveu: cdn Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nigel sprawdza, czy do twarzy mu z beaglem ;) Desti Tajga Nawałnica... cdn Quote
Asti Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Piękne zdjęcia!Cały czas oglądam i czekam na więcej :) Quote
IraKa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ile fruwającej Fruuuuu:cool2::Rose: Czy mogę się pochwalić moim pudliszonem za pomocą waszych (Marysia, Wafelek) fotek na tym serwisie?: Poodles in Scandinavia - Welcome Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Asti dziękuję :multi: Coffee Wena Opi no i wygląda na to, że K*O*N*I*E*C Quote
Recommended Posts