Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wow, Marysinowe foty :multi: Mam nadzieję, że nie zmartwicie się nadmiarem, bo wrzucam też dalszy ciąg naszych:

psy - Batiar:

Fru:

dochodzę do wniosku, że Fru chyba była najfotogeniczniejszym psem obozu :loveu:

...ale Batiar też niczego sobie:

Posted

hi hi hi... własnie zobaczyłam "poważną rozmowę na temat zrzuconej tyczki i jej rezultat" - dobre! :D A ja trochę, dla odmiany, fotek z serii z kamerą wśród zwierząt.
Urocza rodzinka:

Posted

Znów Fru :loveu:

Tajga:

Znów Ida:

A tu... w jaki sposób zaawansowana grupa wykręciła się od treningu.:mad: Choć przyznać trzeba, że momentami było trochę... strasznie (a tor nie ruszony został... :crazyeye: ):

c.d.n.

Posted

Błagam o więcej fotek, może one złagodzą trochę moją tęsknotę za obozem :-(
I na pewno ktoś miał śliczne zdjęcie spaniela, bo było na zbiorczej focie.

Posted

Wafelko dziękuję za zdjęcia :loveu::loveu::loveu:

Za to, że tor pozostał nietknięty w tej nawałnicy, to naprawdę dziękowałam Siłom Wyższym... a nawałnica była straszna i nie zwalaj jej na nas, dobrze? ;) Myśmy chcieli trenować, to trener nam uciekł :evil_lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Za to, że tor pozostał nietknięty w tej nawałnicy, to naprawdę dziękowałam Siłom Wyższym... a nawałnica była straszna i nie zwalaj jej na nas, dobrze? ;) Myśmy chcieli trenować, to trener nam uciekł :evil_lol:

Przeszkody pozmieniały trochę swoje miejsca, ale znalazły się 2 dobre dusze, które poprawiły to zanim ktokolwiek inny poszedł go obejrzeć:p
A trenera też się udało wyciągnąć z pokoju mimo wciąż padającego deszczu, więc mogliście iść biegać:eviltong:...

Dziękuję za Thaiowe i moje zdjęcia:loveu:

Posted

[quote name='imoto']Przeszkody pozmieniały trochę swoje miejsca, ale znalazły się 2 dobre dusze, które poprawiły to zanim ktokolwiek inny poszedł go obejrzeć:p

Wiem :Rose:
Ale prawdę mówiąc myślałam, że hopki trzeba będzie zbierać z drzew, a strefy będą co najmniej leżeć...

[quote name='imoto']A trenera też się udało wyciągnąć z pokoju mimo wciąż padającego deszczu, więc mogliście iść biegać:eviltong:...

Eee, po ognisku to nie było go wcale widać :evil_lol:

UWAGA! OGŁOSZENIE!!
W jednym z pokoi ZNALEZIONO SŁOWNIK POL-ANG i ANG-POL.
Zapominalski właściciel proszony jest o zgłoszenie się do mnie. Możliwy jest odbiór znaleziska na zawodach w Legnicy :razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']W jednym z pokoi ZNALEZIONO SŁOWNIK POL-ANG i ANG-POL.:razz:

Kurcze, ze tez ktos mial sile zakuwac tam slowka po godzinach ;-)
Nie, nie jest moj. Moja zostala tylko amfibia plastikowa oraz lopatka niebieska ;-)

Ale bylo fajnie! Ale bylo fajnie! Jeszcze chce!

Posted

On mój ale przeleżał za łóżkiem nieużywany toteż o nim zapomniałam:oops:

Ja też chcę, ja też! Zabrać ode mnie tego niewyżytego czekopotwora, który idealnie o 18 odżywa 'bo przecież zaraz trening':evil_lol:

Posted

myriad napisał(a):
Nie, nie jest moj. Moja zostala tylko amfibia plastikowa oraz lopatka niebieska ;-)

A o tym nic mi nie wiadomo... :shake:

myriad napisał(a):
Ale bylo fajnie! Ale bylo fajnie! Jeszcze chce!

W pełni się zgadzam. W pełni... :)

Posted

Ja do dziś mentalnie jestem w Jeziorkach i nie mogę wrócić.
JEEEESZCZEEE! Wpadłam w jakąś melancholię...:roll:
Na szczęście w ten weekend zawody.