Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 I ostatni porcjon :p JJ Trzy potworki :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Generalnie to chciałam ochrzanić za takie spóźnienie :mad: ale w sumie, kiedy za oknem deszcz ze śniegiem to miło się patrzy na takie słoneczno-błękitne zdjęcia :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No właśnie, miła odskocznia od szarej rzeczywistości :loveu: Quote
niuka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Macku powiem tylko... sprawiles mi goraca niespodzianke! ;) fotki sa przepiekne - jak bedziesz mial profil na facebooku - 'zdjecia BeBeHa' to ja zostane Twoja pierwsza fanka! ;) ach... Quote
megii Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 o kurcze, przepiękne foty! Na prawdę, z przyjemnością się ogląda :) Szkoda, ze moje brązowo-łaciate burki się na nie nie załapały :( Może chociaż są fotki z podróży powrotnej do Warszawy? w 6 psów i 5 ludziów w jednym małym samochodzie? :lol: Ja też stoję w kolejce, a jakże :) "mighty boy" też przebiera łapkami :D a w tym sezonie to może i z Demi bym poćwiczyła, bo już dziecko większe i bardziej z torkami obyte będzie :cool3: Quote
niuka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 zdjęcia mam, zupełnie o nich zapomniałam, ale nie mam na razie gdzie ich wrzucić na serwer, wiec Megii proszę podaj mi swojego maila, i wtedy udostępnisz to jakoś ok? :) Quote
Wafelek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ja myślę, że wszyscy tak jak stali, tak dalej stoją cierpliwie w kolejce, plus parę może osób więcej... :evil_lol: W każdym bądź razie jeśli nie wszyscy, to na pewno ja też - i nawet możemy mieć takie same pokojowe towarzystwo :loveu: Quote
Godelaine Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 My, oczywiście tez stoimy w kolejce. Inna sprawa, że u nas wiele zależy od szczeniaczkowych planów. I jak to się wszystko w przyszłym roku ułoży. Ale i tak, stoimy. A co! :) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wiecie co? Strasznie miło się czyta to, co piszecie :loveu: Quote
IraKa Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Wcale się nie dziwię, że miło się czyta :evil_lol: Bliżej terminu pewnie będzie: "mnie wybierz, mnie, mnie :modla: " :diabloti: Quote
Jona Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Piekne te sesje prywatne! Az zaluje, ze sie nie zalapalam. A w kolejce tez stoje :cool3: :) Quote
imoto Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 A ja w kolejce stoję podwójnie:cool3: Nie odpuszczę młodemu, też będzie kicał:mad: Quote
Fretka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Marysia_i_gończy napisał(a): Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :) Mi bardzo pasuje taka wiadomość ;D I dołączę się do dość dawnego pytania Sagi200 - może jechać niepełnoletni dzikus na takowy obozik? Niekoniecznie z takim pełnym wyposażeniem pokoi, jaki przedstawiła Paskuda_Bandzior, chociaż... Mniejsza z tym. Jest taka możliwość? XD Quote
Rauni Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178255-Letnie-obozy-z-Nigelem-Stainesem-D?p=13942700#post13942700 Quote
Recommended Posts