Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macku
powiem tylko... sprawiles mi goraca niespodzianke! ;)
fotki sa przepiekne - jak bedziesz mial profil na facebooku - 'zdjecia BeBeHa' to ja zostane Twoja pierwsza fanka! ;)
ach...

Posted

o kurcze, przepiękne foty! Na prawdę, z przyjemnością się ogląda :)
Szkoda, ze moje brązowo-łaciate burki się na nie nie załapały :(

Może chociaż są fotki z podróży powrotnej do Warszawy? w 6 psów i 5 ludziów w jednym małym samochodzie? :lol:

Ja też stoję w kolejce, a jakże :)
"mighty boy" też przebiera łapkami :D
a w tym sezonie to może i z Demi bym poćwiczyła, bo już dziecko większe i bardziej z torkami obyte będzie :cool3:

Posted

zdjęcia mam, zupełnie o nich zapomniałam, ale nie mam na razie gdzie ich wrzucić na serwer, wiec Megii proszę podaj mi swojego maila, i wtedy udostępnisz to jakoś ok? :)

Posted

Ja myślę, że wszyscy tak jak stali, tak dalej stoją cierpliwie w kolejce, plus parę może osób więcej... :evil_lol: W każdym bądź razie jeśli nie wszyscy, to na pewno ja też - i nawet możemy mieć takie same pokojowe towarzystwo :loveu:

Posted

My, oczywiście tez stoimy w kolejce. Inna sprawa, że u nas wiele zależy od szczeniaczkowych planów. I jak to się wszystko w przyszłym roku ułoży. Ale i tak, stoimy. A co! :)

• 2 months later...
Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :)

Mi bardzo pasuje taka wiadomość ;D
I dołączę się do dość dawnego pytania Sagi200 - może jechać niepełnoletni dzikus na takowy obozik? Niekoniecznie z takim pełnym wyposażeniem pokoi, jaki przedstawiła Paskuda_Bandzior, chociaż... Mniejsza z tym. Jest taka możliwość? XD