Jona Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Film THE BEŚCIAK, DZIĘKI!!!!! :loveu: No to odliczamy do lipca..... Quote
Wafelek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Film CUDO!!! BOSKI!!! GENIALNY!!! :loveu: Do lipca jeszcze tylko 284 dni. Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ciesze się, że film się Wam podoba :loveu: Sam montaż to przyjemność, ale te filmiki 'całościowe', które trwały 40 min i 20 min były dla mnie straszną przeprawą :evil_lol: w takiej formie nie mogłam ich swobodnie obrabiać, przeglądac, wiec spedzilam kilka dni z rzedu na ogladnieciu tego i zapisywaniu co do sekundy ktore fragmenty sa potencjalnie do wykorzystania, potem cięciu tego i zapisywaniu w osobne kilkusekundowe pliki, i dopiero jak miałam całą kolekcję takich plików mogłam tworzyć :eviltong: Ale warto było, bo dzięki temu materiału filmowego miałam dośc sporo :razz: Quote
Irminek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :laola:Fimik zajebiaszczu i widać ze się wszyscy świetnie bawili !!!:smilecol: Quote
Saga200 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 może jechać dziecko poniżej 18-ego roku życia? No i czy ten minimalny poziom a0, to chodzi, ze pies powinien być po pierwszych zawodach, czy jak? bom ja nie rozumna... Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ejjjj! Zapomniałam, ze mam jeszcze jedno śliczne zdjecie z obozu! Jakbyś ktoś pytał czy było fajnie :evil_lol: http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/IMG_7120.jpg Quote
wiska Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 qurcze fajnie by bylo sie na taki oboz wybrac z moimi debilami :) Sa jeszcze wolne miejsca na przyszly rok?? I mozna jechac jak jeden pies jest startujacy a drugi nie? (mam nadzieje,ze juz wtedy bedzie startujaca...) pzdr Quote
Marysia_i_gończy Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ejjjj! Zapomniałam, ze mam jeszcze jedno śliczne zdjecie z obozu! Jakbyś ktoś pytał czy było fajnie :evil_lol: http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/IMG_7120.jpg No i po co wklejasz? Po co? Teraz to wszyscy będą chcieli przyjechać! :mad: Jak widzisz, już się zgłaszają kolejni chętni :evil_lol: wiska napisał(a): Sa jeszcze wolne miejsca na przyszly rok?? I mozna jechac jak jeden pies jest startujacy a drugi nie? (mam nadzieje,ze juz wtedy bedzie startujaca...) pzdr Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :) W tym roku można było przyjechać z psem nietrenującym, aczkolwiek niektóre pokoje były bardzo zapsione... Quote
Paskuda_Bandzior Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 O kurcze, o tym nie pomyślałam :eviltong: Quote
IraKa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):...Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :) W tym roku można było przyjechać z psem nietrenującym, aczkolwiek niektóre pokoje były bardzo zapsione... Oj były:evil_lol: gdzie niegdzie ale jeden kłaczek nikomu z grzbietu nie spadł;) Juz planujecie :crazyeye: Jak miło . Ciekawe na ile wcześniej zawiąże się komitet kolejkowy:evil_lol: Quote
CHI Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Marysia - myślę, że moja Funia "najmniej agilitowej rasy":razz: i jedyna w swoim rodzaju, która czasem nawet staje na pudle:multi: - z "normalnymi psami" ma szanse w tej kolejce mieć jakieś fory:razz:... Jako "ciekawostka" dla szkoleniowca:razz:;) Quote
kar0lla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ciekawostką to był ten brązowy border :evil_lol: Quote
zakla Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='kar0lla']Ciekawostką to był ten brązowy border :evil_lol:[/QUOTE] No bardzo zabawniusie:eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Lepiej późno niż wcale! Kilka wspomnien :loveu: Justynka & Redzisław + Niuczka & Tolka Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 duzo cos tego Redka :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jakaś pani z jakimś spleśniałym borderkiem :eviltong: I skład spacerowy nr 2 - czyli dwie pani & dwie czarno-białe suczydła ;) Quote
Recommended Posts