Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze się, że film się Wam podoba :loveu:

Sam montaż to przyjemność, ale te filmiki 'całościowe', które trwały 40 min i 20 min były dla mnie straszną przeprawą :evil_lol: w takiej formie nie mogłam ich swobodnie obrabiać, przeglądac, wiec spedzilam kilka dni z rzedu na ogladnieciu tego i zapisywaniu co do sekundy ktore fragmenty sa potencjalnie do wykorzystania, potem cięciu tego i zapisywaniu w osobne kilkusekundowe pliki, i dopiero jak miałam całą kolekcję takich plików mogłam tworzyć :eviltong:
Ale warto było, bo dzięki temu materiału filmowego miałam dośc sporo :razz:

• 2 weeks later...
Posted

może jechać dziecko poniżej 18-ego roku życia? No i czy ten minimalny poziom a0, to chodzi, ze pies powinien być po pierwszych zawodach, czy jak? bom ja nie rozumna...

• 3 weeks later...
Posted

qurcze fajnie by bylo sie na taki oboz wybrac z moimi debilami :)
Sa jeszcze wolne miejsca na przyszly rok?? I mozna jechac jak jeden pies jest startujacy a drugi nie? (mam nadzieje,ze juz wtedy bedzie startujaca...)
pzdr

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Ejjjj!
Zapomniałam, ze mam jeszcze jedno śliczne zdjecie z obozu!
Jakbyś ktoś pytał czy było fajnie :evil_lol:
http://i627.photobucket.com/albums/tt355/paula_gerwia/IMG_7120.jpg

No i po co wklejasz? Po co? Teraz to wszyscy będą chcieli przyjechać! :mad: Jak widzisz, już się zgłaszają kolejni chętni :evil_lol:

wiska napisał(a):
Sa jeszcze wolne miejsca na przyszly rok?? I mozna jechac jak jeden pies jest startujacy a drugi nie? (mam nadzieje,ze juz wtedy bedzie startujaca...)
pzdr

Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :)
W tym roku można było przyjechać z psem nietrenującym, aczkolwiek niektóre pokoje były bardzo zapsione...

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
...Przyszłoroczny obóz jest na etapie planowania czasowo-przestrzennego. Jak będzie zaplanowany, to i zostanie ogłoszony :)
W tym roku można było przyjechać z psem nietrenującym, aczkolwiek niektóre pokoje były bardzo zapsione...

Oj były:evil_lol: gdzie niegdzie ale jeden kłaczek nikomu z grzbietu nie spadł;)

Juz planujecie :crazyeye: Jak miło . Ciekawe na ile wcześniej zawiąże się komitet kolejkowy:evil_lol:

Posted

Marysia - myślę, że moja Funia "najmniej agilitowej rasy":razz: i jedyna w swoim rodzaju, która czasem nawet staje na pudle:multi: - z "normalnymi psami" ma szanse w tej kolejce mieć jakieś fory:razz:...
Jako "ciekawostka" dla szkoleniowca:razz:;)