Marysia_i_gończy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Juhhuuu! Ile fot!! :multi::multi::loveu::loveu::multi::multi: EDIT: mam dziwne wrażenie, że ostatnie pięć jest z mojego aparatu, a wcześniejsze z innego :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jeszcze jedna Una: Uma: Czadek: Uma: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Una i piłeczka: Czadek: Sunday: i jeszcze borderowo: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 I moje ostatnie dwa: Można przeklejac na swoje strony, blogi itp. pod warunkiem nie zmieniania zdjec ;) Nie musicie mi pisac gdzie ;-) Okropne było poczucie tego K O Ń C A jak nasze przeszkody wylądowały na swoim miejscu w garazu!! Quote
Wafelek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Jona']JEEEESZCZEEE! Wpadłam w jakąś melancholię...:roll: Zgadzam się w pełni - JEEESZCZEEE! Patrzę na te filmy (tak, wiem - wy - jeszcze - nie macie;-) ), Maćkowe zdjęcie zbiorowe... maila od Nigela... i... kurka, ja chcę JEESZCZEEE!!!! Na szczęście w ten weekend zawody.Tak. Zawody. Nie wiem jak je przeżyję, bo co prawda kostka już (prawie) ok, ale za to Świrek dostał po tym obozie jakiegoś, jezusicku, turbodoładowania...:crazyeye: Ale co tam. Na pewno będziemy się - po Nigelowemu :diabloti: - dobrze bawić :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Paskuda_Bandzior']Okropne było poczucie tego K O Ń C A jak nasze przeszkody wylądowały na swoim miejscu w garazu!! To był straszny moment :roll:;) Ale dla mnie nie będzie końca, dopóki nie obrobię zdjęć ;) Cieszę się, że przynajmniej z częścią z Was zobaczymy się jutro :multi: Wafelku chyba o to chodzi, no nie? :razz: O turbodoładowanie i o dobrą zabawę? ;):evil_lol::razz: A kostkę zawiń sobie porządnie - ja ze skręconą kostką zrobiłam łapkę do A2 w Płocku :razz: Quote
Jona Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Paula, dzięki za fotki :loveu: Tajga też ma turbo, nie poznaję własnego psa. Jest dobrze znigelowana! Jutro się trochę wyżyje. Też się cieszę, że Was znów zobaczę :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Mój znigelowany pies teraz intensywnie frizbuje do Sopotu, ale jej chyba tez szkoda, ze to juz koniec, tak jak mi ;) Ja ogolnie nie mam interentu w domu i niestety okazjonalnie go dopadam :cool1: ale mam filmiki i mam zamiar cos z nich zlozyc ;) Quote
Wafelek Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ja ogolnie nie mam interentu w domu i niestety okazjonalnie go dopadam :cool1: ale mam filmiki i mam zamiar cos z nich zlozyc ;) Z tym składaniem to zaczekaj, aż dostaniesz jeszcze te ode mnie ;-) Właśnie się w końcu zgrywają i się nieco, emm, uśmiałam ponownie słysząc Przemkowe "Olga, pląsaj!!!" zza kamery.... i różne takie inne :evil_lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Wafelek napisał(a):Z tym składaniem to zaczekaj, aż dostaniesz jeszcze te ode mnie ;-) Właśnie się w końcu zgrywają i się nieco, emm, uśmiałam ponownie słysząc Przemkowe "Olga, pląsaj!!!" zza kamery.... i różne takie inne :evil_lol: ooo, ok poczekam, poczekam :cool3: W razie czego moge na pw adres podac jesli chcielibyscie mi na plytce podeslac :p Quote
Marysia_i_gończy Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: http://i245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/Oboz%20agility%20z%20Nigelem%20-%20lipiec%2009/_P5H0014kopia.jpg A kto tu paluszki wystawił? :siara: http://i245.photobucket.com/albums/gg59/BCphoto12/Oboz%20agility%20z%20Nigelem%20-%20lipiec%2009/_P5H0019kopia.jpg Una nie lubi być na rąsiach? :turn-l::turn-l::turn-l: Dobre :lol: Quote
zakla Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Zdjęcia:loveu: Dziękuję za wszystkie moje... Siusiaki:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ha! Nareszcie mam wszystkie moje zdjęcia :multi: No to lecimy: Wena Su Thaia i wysyłaaaaanieeeeee cdn PS Przemku, Wafelko - ślicznie DZIĘKUJĘ za płytkę :multi::loveu: nie mogłam się wczoraj oderwać :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Thaia Coffee Tosia I stoperowy :cool3: cdn Quote
IraKa Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a): PS Przemku, Wafelko - ślicznie DZIĘKUJĘ za płytkę :multi::loveu: nie mogłam się wczoraj oderwać :evil_lol: Ja też dziękuję, tylko że moja nie chce zaskoczyć:placz: (ni dźwięku, ni obrazu tylko maziaje). Może mała podpowiedź w czym to najlepiej oglądać. Quote
Recommended Posts