Ewa Marta Posted January 10 Author Posted January 10 Dnia 10.01.2026 o 00:30, Margo napisał: Filtr antyspamowy czasem szaleje.... Dziękujemy, że tak szybko reagujecie Quote
agat21 Posted January 10 Posted January 10 Dnia 7.01.2026 o 13:31, Ewa Marta napisał: Bardzo serdecznie dziękujemy Nesiowatej za wpłatę 10 zł , synowi b-b za wpłatę 50 zł, Ellig za wpłatę 30 zł na styczeń dla Brawurki. Ja swoją stała styczniową 30 zł też wpłaciłam:) Wstrząsnęła mną kilka dni temu śmierć małej starszej sunieczki, znalezionej i zamarzającej przy torach kolejowych:( Dwa dni zamarzała tam i w końcu przyszła pomoc - niestety za późno. Jej płacz będzie mnie prześladował jeszcze długo. Pomyślałam o tym, jak martwimy się, że Brawurka nie ma swojego domu. Wobec dramatu tej staruszki to naprawdę nie powinno spędzać nam snu z powiek. Brawurka jest bezpieczna, ma opiekę, ludzi i zwierzaki wokół siebie. Nie ma domu, ale przecież ona o tym nie wie. W hoteliku jest u siebie, czuje się kochana, akceptowana. Choćby nigdy miała nie znaleźć swojego domu, jestem szczęśliwa, że zabrałyśmy ją i pozostałe 3 psy z tego potwornego kojca. Tam na pewno dawno by już nie żyła. Bajka żyłaby też krócej i cierpiałaby. Jakkolwiek skończy się historia Brawurki - jest jej dobrze w tej chwili i to się liczy najbardziej. Nie każda szczęśliwa historia kończy się znalezieniem super domu. Choć oczywiście nie poddajemy się i nadal szukamy, w naszych głowach gdzieś tam prześwituje myśl, że może pozostać u Violi na zawsze. Jesteśmy bardzo, bardzo wdzięczne Wam - darczyńcom, dzięki którym ta pomoc byla możliwa Wiem, o której sunieczce mówisz.. Mam tak samo. Widzę ją cały czas w jamie śniegowej, którą sobie wykopała własnym ciałkiem. Szczęśliwe zwierzaki, o które ktoś się troszczy. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 11 Author Posted January 11 Dnia 10.01.2026 o 10:57, agat21 napisał: Wiem, o której sunieczce mówisz.. Mam tak samo. Widzę ją cały czas w jamie śniegowej, którą sobie wykopała własnym ciałkiem. Szczęśliwe zwierzaki, o które ktoś się troszczy. Moja Peruszka bardzo słabo chodzi, ale cały czas chce z nami wychodzić na spacery. Drepcze chwilę, a potem wsadzam ją do wózka wysłanego ciepłą koldą, odkrywam cieplutkim i miękkim kocem i cały czas sprawdzam, czy nie jest jej zimno. Mam w zapasie drugi koc. Czasami jedzie okryta prawie po nosek i widać jaka jest zadowolona. Nie wyobrażam sobie, żeby miało jej być zimno przez chwilę… Tym mocniej przeżywam takie historie jak tą Śnieżynki, bo nie mieści mi się w głowie, że można być taka bestia wyrzucić psa jak śmieć 2 Quote
Ewa Marta Posted January 14 Author Posted January 14 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł i Dulskiej za wpłatę 30 zł Obie wpłaty to stałe na styczeń Quote
Ewa Marta Posted January 26 Author Posted January 26 Bardzo serdecznie dziękujemy Magence1 za wpłatę 20 zł stałej , b-b za wpłate stałej po 20 zł za styczeń i luty i Alaskan za wpłatę 30 zł stałej na styczeń Quote
Ewa Marta Posted January 30 Author Posted January 30 Bez specjalnej nadziei wyróżniłam na kolejny miesiąc ogloszenie dla Brawurki na Lublin. Quote
Ewa Marta Posted January 30 Author Posted January 30 Bardzo serdecznie dziękujemy Kasi K. za wpłatę 25 zł i Rafałowi za wplatę 300 zł dla Brawurki. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 30 Posted January 30 Ja zrobiłam nowe ogłoszenie na Warszawę i też wypromowałam. Poproszę Violę o nowe zdjęcia 1 Quote
Ewa Marta Posted February 2 Author Posted February 2 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł Almie591 za wpłatę 30 zł za styczeń i za wpłaty na luty: Nesiowatej - 10 zł, Ellig - 30 zł . ja tez wpłaciłam swoją stała lutową 30 zł. 1 Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Bardzo serdecznie dziękujemy Feryenne za wpłatę 30 zł i Dorci01 za wpłatę 30 zł na luty. Opłaciłam pobyt Brawurki w styczniu - 700 zł. Czekamy na zdjęcia i może Viola coś powie o Brawurce:) Quote
Ewa Marta Posted February 3 Author Posted February 3 Mnie osobiście Brawurka urzeka. Chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego nie znalazła do tej pory domu:( Quote
elik Posted February 3 Posted February 3 Dnia 3.02.2026 o 14:07, Ewa Marta napisał: Mnie osobiście Brawurka urzeka. Chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego nie znalazła do tej pory domu:( Niestety niektóre psy tak mają 1 Quote
Ewa Marta Posted February 4 Author Posted February 4 Bardzo serdecznie dziękujemy Agnieszce znajomej elik za wpłatę 40 zł i Alaskan za wpłatę 30 zł stałej na luty 1 Quote
Ewa Marta Posted February 6 Author Posted February 6 Bardzo serdecznie dziękujemy synowi b-b za wpłatę 50 zł dla Brawurki na luty 1 Quote
Ewa Marta Posted February 9 Author Posted February 9 Bardzo serdecznie dziękujemy siostrze elficzkowej za wpłatę 30 zł dla Brawurki na luty Quote
Ewa Marta Posted February 16 Author Posted February 16 Bardzo serdecznie dziękujemy kado za wpłatę 30 zł i Magence za wpłatę 20 zł na luty 1 Quote
Ewa Marta Posted February 17 Author Posted February 17 Bardzo serdecznie dziękujemy Dulskiej za wpłatę 30 zł na luty Quote
Ewa Marta Posted February 18 Author Posted February 18 Bardzo serdecznie dziękujemy Filipki za wpłatę 100 zł na styczeń i luty 1 Quote
Ewa Marta Posted February 23 Author Posted February 23 Bardzo serdecznie dziękujemy Rafałowi za wpłatę 300 zł i Ellig za wpłatę 30 zl stałej na marzec 1 Quote
Ewa Marta Posted Tuesday at 09:47 AM Author Posted Tuesday at 09:47 AM Bardzo serdecznie dziękujemy Malwie za wpłatę stałej za 12'25 i 01-03.26 Quote
Recommended Posts