Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika55']A kto to Czester?[/QUOTE]

Psiak u mnie na tymczasie, miał jechać dziś do domku, ale się "popsuł" poważnie... w takim stanie jak jest to albo nam się uda go postawić na nogi i pojedzie, albo będzie gorzej i wtedy nie będzie sensu przedłużać mu cierpień..... :(

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszła;) I tez mam nadzieje ze juz zostanie i wszystko bedzie ok. Pani przyjechała z drugim psem i dzieckiem zeby spradzic jak to wszystko bedzie i czy Binia lub drugi pies nie zareaguje jaoks zle, bo Binia żadnej agresji w sobie nie posiada.Drugi pies to astek wykastrowany, na tyle co go poznałam bardzo grzeczny chłopak, Binie obwachał, ucieszył sie i ni cpozatym.Pani opowiadała ze o miske nie był zazdrosny , zabrali kiedyz z azylu w Żorach suke amstafke ale ona była nie do zniesienia pod względem pilnowania swojej michy i uparta i biede musieli oddac. To z tego wynika ze Binia na 99 procent trafiła na dobry dom skoro ten pies spokojny.
Bedzie w miescie obok mieszkała;)

Posted

Jak fajnie, a dziś myślałam o tych psiakach z krótką sierścią, że zamarzną bo straszne mrozy mają być. A tu taka wiadomość. Binia kochana już cieplutko będzie miała.
Wilczek będą może jakieś wieści z domku?

Posted

Tak mi się maży zobaczyć te psiaki co już w domu są ( Kari, Binia, Dziczka) jak wylegują się w łóżeczku- to balsam na serce. A najlepiej wszystkie schroniskowce żeby domy znalazły- mażenia

Posted

Binia nazywa sie teraz ksieżniczka Vivien, strasznie są z niej zadowoleni i cieszą sie ze u nich jest i nie musi juz spedzac życia w schronisku.
Dla mnie to tez radosc nie do opisania ze ona wreszcie ma ten dom:)!!!Pani znalazła zdjecie Vivien na nk na profilu schroniska i popędziła po nią od razu.
Oto jej zdjecia z nowego domku:

Posted

Kolejny raz poryczałam się ze szczęścia. Binia wkońcu szczęśliwa, a jaka dama i ten uśmiech. Taka przestraszona siedziała w schronie w tym kąciku- a teraz... nie moge się napatrzeć. Dzięki Wilczek za te zdjęcia.