wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 dobywieczór pechowe psinki... Quote
agrabcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 A ta Binia biedactwo co fotka to siedzi w tym kąciku. Wilczek widziałam ,że jej ogłoszenia robiłaś wipisz może konkretnie gdzie to ja jeszcze jej dorobie pare tam gdzie nie ma. Quote
shanti Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Agrabciu ode mnie Binia ma allegratkę, cafeanimal, adopcje.org . Quote
wilczek007 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 agrabcia napisał(a):A ta Binia biedactwo co fotka to siedzi w tym kąciku. Wilczek widziałam ,że jej ogłoszenia robiłaś wipisz może konkretnie gdzie to ja jeszcze jej dorobie pare tam gdzie nie ma. dużo tych naszych ogłoszen ma juz naszych,ja nie rozumiem tych ludzi, ona taka mała, kochana...Do gazety bym ją dała...Cos wymysle, nie daruje!:rolleyes: ja w google agrabciu wpisuje "darmowe ogłoszenia oddam psa "lub "przygarne psa ogłoszenia" itp i tam zawsze cos wymodzę gdzies.To tak na szybko bo wiecznie gdzies latam a zawsze jedno ,dwa ogłoszenia gdzies wsadze...Linków nawet nie daje tu bo wole za ten czas jakies ogłoszenie dodac. tak juz jakos mam ze mam mrówki w pupie i wiecznie na szybko:evil_lol: Quote
monika55 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Telefony przycichly. Ale jak sie rozdzwonia, to ja zamiast ogloszenia robic to gadam, gadam.:cool3: A efekty marniutkie. Quote
agrabcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rozumiem. Ja jej porobie na tych co wszystkim robie- one są bez logowania. Jak juz się ogarne z tymi to będe sie logować na inne stronki. Załozyłam sobie specjalny zeszyt dogomaniacki, kazdy mój psiak ogłaszany ma swoja stronke z tekstem , moimi ogłoszeniami i wypisuje wasze , zeby było wiadomo. Quote
agrabcia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Narazie tyle Dla Bini -adopcjapsa.pl -pineska.pl -morusek.pl -PetWorld.pl -Ojej.pl -bono-polska.pl Quote
wilczek007 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 agrabciu ty naprawde kochana jestes:calus: Quote
agrabcia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 I jeszcze dla Bini: przygarnijZwierzaka, -KupiePsa, -nasipupile Quote
wilczek007 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 oj sunie sunie...ja rozumiem jakbysmy nic nie robiły...ale tak tez cicho i nikogo na horyzoncie???:shake: Quote
agrabcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Takie małe biedne i cisza nie rozumiem. Quote
shanti Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Małe, biedne, kochane, ale s t a r e ot szara rzeczywistość:angryy: Quote
wilczek007 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 a dzwoni ktos chociaz czaaasem? Przeciez mamy tez młodsze ogłoszone i telefon NIC. NA ZŁOOOOSC:angryy: Quote
agrabcia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 juz nie wiem, ale robie te ogłoszenia: dla GABI kupiepsa, przygarnijZwierzaka, nasipupile, morusek, pineska, adopcjapsa Quote
shanti Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Rób Agrabciu, skarbie ty nasz. Ja zbieram fanty na bazarki od osób życzliwych i będę je systematycznie wystawiać. To strasznie pracochłonne, bo trzeba zrobić fotki i opisy, no i bazarków pilnować. Skupię się na tym i już na więcej czasu mi nie starczy.:shake: Quote
agrabcia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To skup się na tych bazarkach bo kasa potrzebna bez tego to cięzko. Ja w wolnym czasie będe robić te ogłoszenia. Wątków będe pilnować i dziewczyny pewnie też. Damy rade będzie dobrze. Quote
wilczek007 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 bez was kochane to by była tragedia:shake: :Rose: Quote
monika55 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Sytuacja krytyczna http://www.dogomania.pl/forum/f1166/lucky-maly-chudy-kuleje-na-tylna-lapke-pilnie-dt-hotelik-jastrzebie-zdroj-173530/ Quote
Recommended Posts