Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ta Binia biedactwo co fotka to siedzi w tym kąciku. Wilczek widziałam ,że jej ogłoszenia robiłaś wipisz może konkretnie gdzie to ja jeszcze jej dorobie pare tam gdzie nie ma.

Posted

agrabcia napisał(a):
A ta Binia biedactwo co fotka to siedzi w tym kąciku. Wilczek widziałam ,że jej ogłoszenia robiłaś wipisz może konkretnie gdzie to ja jeszcze jej dorobie pare tam gdzie nie ma.

dużo tych naszych ogłoszen ma juz naszych,ja nie rozumiem tych ludzi, ona taka mała, kochana...Do gazety bym ją dała...Cos wymysle, nie daruje!:rolleyes:

ja w google agrabciu wpisuje "darmowe ogłoszenia oddam psa "lub "przygarne psa ogłoszenia" itp i tam zawsze cos wymodzę gdzies.To tak na szybko bo wiecznie gdzies latam a zawsze jedno ,dwa ogłoszenia gdzies wsadze...Linków nawet nie daje tu bo wole za ten czas jakies ogłoszenie dodac. tak juz jakos mam ze mam mrówki w pupie i wiecznie na szybko:evil_lol:

Posted

Rozumiem. Ja jej porobie na tych co wszystkim robie- one są bez logowania. Jak juz się ogarne z tymi to będe sie logować na inne stronki.
Załozyłam sobie specjalny zeszyt dogomaniacki, kazdy mój psiak ogłaszany ma swoja stronke z tekstem , moimi ogłoszeniami i wypisuje wasze , zeby było wiadomo.

Posted

Rób Agrabciu, skarbie ty nasz. Ja zbieram fanty na bazarki od osób życzliwych i będę je systematycznie wystawiać. To strasznie pracochłonne, bo trzeba zrobić fotki i opisy, no i bazarków pilnować. Skupię się na tym i już na więcej czasu mi nie starczy.:shake:

Posted

To skup się na tych bazarkach bo kasa potrzebna bez tego to cięzko. Ja w wolnym czasie będe robić te ogłoszenia. Wątków będe pilnować i dziewczyny pewnie też. Damy rade będzie dobrze.