BERKANO Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witam szanownych dogomaniaków. wraz z Igorkiem deklarujemy stałe 25zł na DT. pozdrawiamy Quote
dusje Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Pierwsze dukaty juz sa :multi: Dziekujemy Berkano :Rose: Ode mnie poszlo 70 zlotych dukacikow. Kto jeszcze ? :cool3: Quote
MORETA/KEYA Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Widzę,że nikt nie jest zainteresowany wyadoptowaniem psa.No nic gdzie indziej może będą chcieli. Quote
dusje Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 MORETA/KEYA napisał(a):Widzę,że nikt nie jest zainteresowany wyadoptowaniem psa.No nic gdzie indziej może będą chcieli. MRETA/KEYA, nie uciekaj, Lorcia ma na pewno szanse a juz z pewnoscia waro ja pokazac zainteresowanemu domkowi. Owieczka na pewno napisze kilka slow, pierwsze spostrzezenia z pobytu na tymczasie, bo wiadomo ze inaczej w schronie a inaczej w domu :lol: Na pewno nie ma nic zlego w pokazaniu domkowi fotek Lorci i przekazaniu znanych juz cech charakteru suni. Quote
monika55 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Moreta/Keya Ty sie nie obrażaj. Zalozycielka watek olała. Nowego nie ma. Mnie nie bedzie przez iles dni. Dlatego nic nie rozgrzebuje, bo wiem ze nie skoncze. Napisz cos o tym domku. Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wtorek. Ciekawa jestem co u Lorci ? :loveu: Jak sie czuje watek, bazarek i banerek ? :roll: Przypomnij sie Lorciu :loveu: Quote
agrabcia Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Prosze o numer konta tez coś wpłace dla Lorci. Ciekawe jak sobie mała radzi? Prosimy o jakieś wieści Quote
*zaba* Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 czy jest jakis kontakt z tymczasem? Kiedy mozemy spodziewac sie info o Lorci? Quote
psiara_agg Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 przepraszam, już dzisiaj założę wątek Lorci ^^ Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wlasnie wrocilam z pracy i odczytalam pw od Owieczki. Owieczka nie mogla nic napisac, bo nie miala podanego linku do tego watku, zatem napisze ja co nieco. Lorcia :loveu: to kochana, skromna, przytulasta i zachowujaca czystosc sunia, ale bardzo powaznie chora :-( Oprocz paskudzacej sie rany po pogryzieniu ma potworny katar i kaszel. Na razie nie mozna jej wyciac dredow ani jej wykapac, bo jest bardzo obolala. Sunia potrzebuje pieniazkow na leczenie i dowozenie jej do weta poza kasa na hotelik 300 zl Watek jest potrzebny na juz ! Psiara, prosze nie zwlekaj, musimy ratowac mala :-( PONAWIAM PYTANIE; KTO POPROWADZI BAZAREK? PRZEKAZALAM MULTUM ZABAWEK NA POMOC PSOM - WYSTARCZY JE SPRZEDAC I BEDA PIENIADZE DLA LORCI I DLA INNYCH PSOW. SHANTI MA ROWNIEZ FANCIKI DLA LORCI. TO TAK NIEWIELE PRACY, A ILE TRZEBA SIE NAPROSIC....... P.S. Wyslalam juz prosbe do kogos o pomoc w zorganizowaniu bazarku, ale chetni nadal poszukiwani. Na razie uporzadkuje nieco sytuacje finansowa Lorci i tak: BERKANO ofiaruje Lorci stala wplate 25 zl agrabcia - rowniez cos wplaci ode mnie - 70 zl juz lada moment wyjdzie do Owieczki, na dniach przeleje kilka dukatow wiecej ania z poznania - 20 zl miesiecznie. Aniu, serdecznie dziekuje. Juz wyslalam na pw nr konta Owieczki BERKANO i Agrabciu - na pw przeslalam dane do wplat. Jeszcze raz dziekuje Wam za chec pomocy Lorci Kolejny news - osoba ktora poprosilam o pomoc w bazarku nie moze sie tego podjac ze wzgledu na pewne okolicznosci prywatne, dopiero po 4 Czerwca. Szukamy wiec nadal ! Quote
ania z poznania Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja deklaruję dla Lorci 20zł miesięcznie, poproszę o numer konta :) Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dusje i ja nie moge przelac Twoich 70zl. owieczce nie majac jej nr. konta. Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ada-jeje napisał(a):Dusje i ja nie moge przelac Twoich 70zl. owieczce nie majac jej nr. konta. Ada-jeje. podalam Ci dane na maila :lol: Dziekuje za pomoc Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ciesze sie, bo Owieczka potrzebuje pieniedzy na juz - na weta, wiec im szybciej dostanie dukaty na konto, tym lepiej dla Lorci :lol: Quote
Ada-jeje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Przelewy poszly w tej chwili do Tarzanki i do owieczki. Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ania z poznania napisał(a):Ja deklaruję dla Lorci 20zł miesięcznie, poproszę o numer konta :) Aniu z Poznania - serdecznie dziekuje :lol: PW z nr konta Owieczki juz wyslalam. Nasza Lorcia niebawem bedzie baaaardzo majetna i szybciutko wroci do zdrowka dzieki kochanym ofiarodawcom :multi: Wielkie dzieki dla Was, mile ciotki :lol: Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ada-jeje napisał(a):Przelewy poszly w tej chwili do Tarzanki i do owieczki. Piekne dzieki Ado -jeje :lol: Quote
shanti Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 SMS od Owieczki. Lorcia jest mocno przeziębiona, ale płuca są w porządku. Rany ładnie sie goją i nie ropieją. Dupcia wygolona i dredziki wycięte. Zaaplikowany antybiotyk i płyn na rany. Czy watek już jest? Podajcie proszę na tym wątku link, jeśli już będzie osobny założony. Quote
dusje Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dobrze, ze z pluckami Lorci w porzadku. Bidula z tej naszej ksiezniczki :-( Jak sie czuje watek ? Quote
*zaba* Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nie umiem pieknie pisac, ale tez nie moge czekac. Pierwsza wzmianka o tym, zeby zalozyc Lorci watek byla juz w lutym. Dlatego powstal watek mojego autorstwa. Mam nadzieje, ze ze jakos to pojdzie. Jest to moj pierwszy raz, wiec juz z gory dziekuje za wszelkie sugestie, pomysly i rady. http://www.dogomania.pl/threads/185849-PILNE!-Pogryziona-chora-ksieżniczka-Lorcia-prosi-o-POMOC!?p=14699297#post14699297 Quote
sunnivaa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 jesli możesz jakos pomóc, zajrzyj, poleć watek, podaruj pare groszy...Tonące zwierzęta proszą o ratunek: http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Powódź!?p=14700390#post14700390 Quote
Ada-jeje Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 PILNE!!! POMOCY!!! SCHRONISKO KRAKOW ZALANE !!! POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE NA JUZ DO MOMENTU OPADNIECIA WODY W SCHRONISKU: prosimy o przesylanie wiadomosci na dogomani !!! Quote
shanti Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 U nas też jest kilku psich powodzian. Jednego już odebrali właściciele, mam nadzieję, że innych też odbiorą. Quote
Recommended Posts