Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MORETA/KEYA napisał(a):
Widzę,że nikt nie jest zainteresowany wyadoptowaniem psa.No nic gdzie indziej może będą chcieli.

MRETA/KEYA, nie uciekaj, Lorcia ma na pewno szanse a juz z pewnoscia waro ja pokazac zainteresowanemu domkowi. Owieczka na pewno napisze kilka slow, pierwsze spostrzezenia z pobytu na tymczasie, bo wiadomo ze inaczej w schronie a inaczej w domu :lol:
Na pewno nie ma nic zlego w pokazaniu domkowi fotek Lorci i przekazaniu znanych juz cech charakteru suni.

Posted

Moreta/Keya Ty sie nie obrażaj. Zalozycielka watek olała. Nowego nie ma. Mnie nie bedzie przez iles dni. Dlatego nic nie rozgrzebuje, bo wiem ze nie skoncze. Napisz cos o tym domku.

Posted

Wlasnie wrocilam z pracy i odczytalam pw od Owieczki.

Owieczka nie mogla nic napisac, bo nie miala podanego linku do tego watku, zatem napisze ja co nieco.

Lorcia :loveu: to kochana, skromna, przytulasta i zachowujaca czystosc sunia, ale bardzo powaznie chora :-( Oprocz paskudzacej sie rany po pogryzieniu ma potworny katar i kaszel. Na razie nie mozna jej wyciac dredow ani jej wykapac, bo jest bardzo obolala.

Sunia potrzebuje pieniazkow na leczenie i dowozenie jej do weta poza kasa na hotelik 300 zl

Watek jest potrzebny na juz ! Psiara, prosze nie zwlekaj, musimy ratowac mala :-(

PONAWIAM PYTANIE; KTO POPROWADZI BAZAREK? PRZEKAZALAM MULTUM ZABAWEK NA POMOC PSOM - WYSTARCZY JE SPRZEDAC I BEDA PIENIADZE DLA LORCI I DLA INNYCH PSOW. SHANTI MA ROWNIEZ FANCIKI DLA LORCI. TO TAK NIEWIELE PRACY, A ILE TRZEBA SIE NAPROSIC.......

P.S. Wyslalam juz prosbe do kogos o pomoc w zorganizowaniu bazarku, ale chetni nadal poszukiwani.

Na razie uporzadkuje nieco sytuacje finansowa Lorci i tak:

BERKANO ofiaruje Lorci stala wplate 25 zl

agrabcia - rowniez cos wplaci

ode mnie - 70 zl juz lada moment wyjdzie do Owieczki, na dniach przeleje kilka dukatow wiecej

ania z poznania - 20 zl miesiecznie. Aniu, serdecznie dziekuje. Juz wyslalam na pw nr konta Owieczki

BERKANO i Agrabciu - na pw przeslalam dane do wplat. Jeszcze raz dziekuje Wam za chec pomocy Lorci

Kolejny news - osoba ktora poprosilam o pomoc w bazarku nie moze sie tego podjac ze wzgledu na pewne okolicznosci prywatne, dopiero po 4 Czerwca.
Szukamy wiec nadal !

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dusje i ja nie moge przelac Twoich 70zl. owieczce nie majac jej nr. konta.

Ada-jeje. podalam Ci dane na maila :lol: Dziekuje za pomoc

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ja deklaruję dla Lorci 20zł miesięcznie, poproszę o numer konta :)

Aniu z Poznania - serdecznie dziekuje :lol: PW z nr konta Owieczki juz wyslalam.

Nasza Lorcia niebawem bedzie baaaardzo majetna i szybciutko wroci do zdrowka dzieki kochanym ofiarodawcom :multi: Wielkie dzieki dla Was, mile ciotki :lol:

Posted

SMS od Owieczki.

Lorcia jest mocno przeziębiona, ale płuca są w porządku. Rany ładnie sie goją i nie ropieją. Dupcia wygolona i dredziki wycięte. Zaaplikowany antybiotyk i płyn na rany.
Czy watek już jest?
Podajcie proszę na tym wątku link, jeśli już będzie osobny założony.

Posted

PILNE!!! POMOCY!!! SCHRONISKO KRAKOW ZALANE !!! POTRZEBNE DOMY TYMCZASOWE NA JUZ DO MOMENTU OPADNIECIA WODY W SCHRONISKU: prosimy o przesylanie wiadomosci na dogomani !!!