monika55 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 To ukladaj jakis fajny, łzawy tekst i sie biore za ogloszenia. Ja nie umiem. Quote
psiara_agg Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 zaraz coś ułoże, no to to będzie Dżina : ) ? Quote
agrabcia Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jaka Ona malutka. Na mikruski żeby ją dać to musi mieć do 6 kg i potrzeba więcej danych. Ona kiedys była ogłaszana jako Brązi.Dzina też ładnie Quote
psiara_agg Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 eee to już wiem, która to Brązi z opowiadań ; D a nie umiałam skojarzyć, która to, bo była też taka malutka ruda kundelka z ząbkami na wierzchu. Quote
Madallena Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jacie! Piekna jest! i te zabki! Cudnosci malenkie na mikrusy! Quote
psiara_agg Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 tylko kurde .. troszkę mało o niej wiem .., a zanim przyjde do schronu to mogłabym wziąć się już za układanie tego ekstu.. jak trafiła do schroniska? i ile może mieć latek? ze 4, 5 ? Quote
wilczek007 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 siedziała juz tam wa lata temu. Jakby LZ nie zrobił bałaganu to byscie coś wiedziały z ewidencji.Moze jej dac 4- 5 latek? Ludzie starszych nie chcą:( Niewiem...Zdecydujecie lepiej. Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 a zajrzyjecie jej w zabki nastepnym razem. Da rade? Mozecie fotke zebow zrobic (klow i w miare mozliwosci tych z tylu). Moze bedziemy wiedzialy ile ma lat. przy okazji ja poznacie, zobaczycie czy klapie zebami ;) Cudna jest! Quote
monika55 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Chyba ciezko bedzie zagladac. Ona juz dlugo w schronisku. Troche zdziczala. Rzadko podbiega do czlowieka. Quote
agrabcia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Zobaczcie co i jak z małą- trzeba dać Jej szanse Quote
Madallena Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 obstrykajcie Dżine mozliwie jak sie da. Zrobcie jej ladne portretowe zdjecie do ogloszen. Wezcie ja na rece (jak sie da) zeby pokazac jej wielkosc. Postawicie ja tez kolo nogi. Zobaczcie jak reaguje na poszczegolne czynnosci. Obstawiam, ze moze pokazywac zeby, bo jak siedzi dlugo to zdziaczla. Ale to niestety normalne,,,, Sprawdzcie jej tez wiek. da rade wziac na spacer?Jak tak zobaczcie stosunek do innych zwierzakow. Cz sie "szadzi" pojazujac zeby, rzucajac sie na przeciwnika, czy paralizuje ja strach. a moze merda ogonkiem? Zdobadzcie jak najwiecej informacji,. Domek gdzies tam na nia czeka! Quote
psiara_agg Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 dzisiaj na schronisku nas nie było, była tylko Dominika 0_0 i Dominika_06, które siedziały cały czas przy biednym Fredziu .. ;( ja postaram się jutro przyjechać i chciałabym porobić zdjęcia psiakom i spróbować podejść do Dżinusi. Ona widać, że chce tego kontaktu z człowiekiem, ale ma jakieś ograniczenie, trzeba ją przyzwyczaić, ale jak będzie na ogólnym to niezbyt będzie to możliwe, bo nie wiem jak z wchodzeniem do kojca. : ( na spacerek tez nie weźmiemy, bo reszta będzie zazdrosna, cyz to bardziej działa u samczyków? Quote
Madallena Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 psiara, u wszystkich. Zasada jest jedna i ta sama : NA SPACER WYPROWADZAMY CALY KOJEC i WSZYSTKIE PSY ZE SPACERU WRACAJA W TYM SAMYM CZASIE. Ile psow jest w kojcu? Sprobujcie wziac wszystkie, plis! Quote
psiara_agg Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 no tak myślałam, ale wolałam zapytać, niż potem głupstw narobić, bo wszystkiego też nie wiem : ) ... nie będzie nas tyle mi się zdaje.. kurde .. spróbuję namówić dziewczyny żeby jutro też były na schronisku to weźmiemy wszystkie i porobimy im w końcu zdjęcia fajne i wyraźne bo na jutro zapowiada się ładna pogoda, a psiaczki się ucieszą i w końcu wyjdą stamtąd .. =) tak chciałabym wziąć Dżincię na dwór!! chciałąbym żeby ta kruszynka znalazła kochający domek .. Quote
Dominika 0_0 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Dżiny nie wyciągnęłyśmy bo było nas za mało żeby wszystkie psiaki wziąć, ale z psiarą zrobiłyśmy jej ładne fotki w kojcu . ;) a wgl. to sunia jest troszkę nie ufna, podejdzie powącha rękę, a jak chce się ją pogłaskać to ucieka.. Quote
psiara_agg Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 spooookojnie ;) przyzwyczaimy ją. Za niedługo wstawię zdjęcia jakie dzisiaj zrobiłyśmy razem z Dominiką ;] A jak smaczki wcinała!! :evil_lol: w końcu się przekona Quote
psiara_agg Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 lepszych zdjęć, póki co nie zrobię, trzebaby było przeznaczyć na nią z miesiąc żeby się do nas przekonała i w końcu dała się wyciągnąć.. długa praca przed nami :D damy radę.. a to fotki z dzisiaj .. Quote
Madallena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 serce mi sie kraje jak na nia patrzę :( ile jest psów w jej kojcu? Czy wiecie ile ma lat? Czy jest sterylizowana? Quote
psiara_agg Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 KOCHANA Dżinusiaaaa! :* czy Brązi? już nie wiem jak ją mam nazywać :D Quote
Recommended Posts