Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko kurde .. troszkę mało o niej wiem .., a zanim przyjde do schronu to mogłabym wziąć się już za układanie tego ekstu.. jak trafiła do schroniska? i ile może mieć latek? ze 4, 5 ?

Posted

siedziała juz tam wa lata temu. Jakby LZ nie zrobił bałaganu to byscie coś wiedziały z ewidencji.Moze jej dac 4- 5 latek? Ludzie starszych nie chcą:(
Niewiem...Zdecydujecie lepiej.

Posted

a zajrzyjecie jej w zabki nastepnym razem. Da rade?
Mozecie fotke zebow zrobic (klow i w miare mozliwosci tych z tylu). Moze bedziemy wiedzialy ile ma lat. przy okazji ja poznacie, zobaczycie czy klapie zebami ;)
Cudna jest!

Posted

obstrykajcie Dżine mozliwie jak sie da. Zrobcie jej ladne portretowe zdjecie do ogloszen. Wezcie ja na rece (jak sie da) zeby pokazac jej wielkosc. Postawicie ja tez kolo nogi.

Zobaczcie jak reaguje na poszczegolne czynnosci. Obstawiam, ze moze pokazywac zeby, bo jak siedzi dlugo to zdziaczla. Ale to niestety normalne,,,, Sprawdzcie jej tez wiek. da rade wziac na spacer?Jak tak zobaczcie stosunek do innych zwierzakow. Cz sie "szadzi" pojazujac zeby, rzucajac sie na przeciwnika, czy paralizuje ja strach. a moze merda ogonkiem?

Zdobadzcie jak najwiecej informacji,. Domek gdzies tam na nia czeka!

Posted

dzisiaj na schronisku nas nie było, była tylko Dominika 0_0 i Dominika_06, które siedziały cały czas przy biednym Fredziu .. ;( ja postaram się jutro przyjechać i chciałabym porobić zdjęcia psiakom i spróbować podejść do Dżinusi. Ona widać, że chce tego kontaktu z człowiekiem, ale ma jakieś ograniczenie, trzeba ją przyzwyczaić, ale jak będzie na ogólnym to niezbyt będzie to możliwe, bo nie wiem jak z wchodzeniem do kojca. : ( na spacerek tez nie weźmiemy, bo reszta będzie zazdrosna, cyz to bardziej działa u samczyków?

Posted

psiara, u wszystkich.
Zasada jest jedna i ta sama : NA SPACER WYPROWADZAMY CALY KOJEC i WSZYSTKIE PSY ZE SPACERU WRACAJA W TYM SAMYM CZASIE.

Ile psow jest w kojcu? Sprobujcie wziac wszystkie, plis!

Posted

no tak myślałam, ale wolałam zapytać, niż potem głupstw narobić, bo wszystkiego też nie wiem : ) ... nie będzie nas tyle mi się zdaje.. kurde .. spróbuję namówić dziewczyny żeby jutro też były na schronisku to weźmiemy wszystkie i porobimy im w końcu zdjęcia fajne i wyraźne bo na jutro zapowiada się ładna pogoda, a psiaczki się ucieszą i w końcu wyjdą stamtąd .. =) tak chciałabym wziąć Dżincię na dwór!! chciałąbym żeby ta kruszynka znalazła kochający domek ..

Posted

Dżiny nie wyciągnęłyśmy bo było nas za mało żeby wszystkie psiaki wziąć, ale z psiarą zrobiłyśmy jej ładne fotki w kojcu . ;)
a wgl. to sunia jest troszkę nie ufna, podejdzie powącha rękę, a jak chce się ją pogłaskać to ucieka..

Posted

lepszych zdjęć, póki co nie zrobię, trzebaby było przeznaczyć na nią z miesiąc żeby się do nas przekonała i w końcu dała się wyciągnąć.. długa praca przed nami :D damy radę..
a to fotki z dzisiaj ..