Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lorcia sliczna jest.
Pytam z czystej ciekawosci, bo nie doczytalam, jakiego mala jest wzrostu, jak dlugo jest w schronie i czy wiecie cos o jej wczesniejszym zyciu?

Posted

hm, te fotki tez dziwaczne wychodza osobiscie nie zauważyłam by sunia zle widziała czy cos.
Lorcia była zabrana od alkoholiczki jakos koło wrzesnia 2008 roku. Była chuda i wystraszona, miała poraniony pyszczek, łapki.A szkoda gadac.Teraz jest przeurocza lgnie do ludzi ale najpierw musi poznac.
Tyle co wiem.

Posted

jaka Lorusia jest piękna, poprostu uwierzyc nie mozna ze domku jeszcze nie ma!! Na moim osiedlu chodzi taka pododna tez ze schroniska...A i te małe bidusie tez takie kochane...której trzeba ogłoszen najbardziej??

Posted

On mi tlumaczy tym, ze:
- mieszkanie mamy za male na dwa psy, gdybysmy mieli swoj domek z ogrodem, to nie ma problemu
- jak wychodzic na spacer z dwoma, jak jeden ciagnie w jedna, drugi w druga strone
- jest to spore obciazenie finansowe (tu jest obowiazkowe ubezpieczenie), wet kosztuje majatek
- no i on musi chyba psychicznie do takiej decyzji dojrzec (Kamel jest jego pierwszym psem)

no i doopa.

Posted

Ja swojego męża 2 lata namawiałam na trzeciego psa, zapierał się strasznie, ale udało się. Myśle, że jak nie odpuścisz to wkońcu się przekona. Powodzenia.
Wasza psinka śliczna, faktycznie bardzo by pasowały z Lorcią do siebie.