Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tyle tylko co wstawiłam mam zdjęc..Jest tam jeszcze jedna ale nie jestem jeszcze 100 proc.pewna jak to z nia jest...
aha, Gabinke na smyczce niewiem czy wstawiłam.Zobacze.
Dzwonił pan, pytał o sunieczki. Powiedział ze jeszcze sie zgłosi, z tego co mówił juz kiedys jedną chciał ale nie było można. Ma rodzine, dzieci... Zobaczymy..:razz:

Posted

Pamiętam tą z wystającymi ząbkami. Była już w 2007 r. Ale wydaje mi się, że nie była w depozycie, tylko na boksach ogólnych. Zdjęcia z tamtego okresu mi wcięło po awarii kompa, a nie zgrałam na płytkę, więc pewności nie mam.:shake:

Posted

Oj, oby się którejś suni udało.
Dzielne mailizny; jak one wytrzymują schroniskowy chłód...

Ja mam problem. Córka po raz kolejny w krótkim czasie pochorowała się poważnie; ma szlaban na przedszkole na następne 3 tygodnie. :(
Szukam namiarów na sensownego (prozwierzęcego!) pediatrę alergologa/pulmonologa/laryngologa. Najlepiej w Krakowie.
Nie wiadomo, skąd te choroby, dlatego na razie nie mam na dt ani kotki z Gliwic, ani żadnego psa. Muszę to wszystko poukładać.
:shake:

Posted

Trzymaj sie. Moze to nie uczulenie ale jakas infekcja.

Ja tak mysle o tych suczkach. Jesli nie ma wyroku sadu z dokladnym opisem suniek, to nie ma sprawy. Ja bym szukala domow. Czesc z nich to wcale nie depozytki. Pamietam troche. Czesc poznikala, byc moze je uzupelniono innymi.

Dla przypomnienia

Posted

hm...ale odbiór ponoc podpisany wiec...ja sie nie znam.
Zrobi sie jak sie zrobi. Po naszemu jak inaczej sie nie da:siara::evil_lol:

Laimo moze na jakichs ogłoszeniach są tacy lekarze?ale to pewnie prywatnie...zdrówka dla córci!