wilczek007 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Dwie suczki Binia i Gabi znalazły juz dom:) zostały dwie sunieczki z dawnego depozytu, które siedza juz od kilku lat oraz wiele ostatnio przybyłych ,małych przeuroczych sunieczek które tez błagają o domy!....:placz: ZDJCĘCIA SUNIEK SA NA STRONIE 72 do nich dołanczam Lorcię poniewaz jakos tak jakos zaczełysmy ja tu ogłaszac.Ma około 5-6 lat, jest po sterylizacji,bardzo niesmiała kochana sunia. sunia której szukamy domku: Quote
wilczek007 Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 kurcze mam ochote ta grubszą nazwać Rybka...:roll:...a tą druga...?uszka ma jak nietoperz ale raczej jej tak nie nazwe... Quote
wilczek007 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 :???:własnie czy ktos byłby chętny pomóc?... Quote
Jaaga Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Przyslijcie mi kilka ich dobrych fotek i dokładny tekst z namiarami na: zkociegodworu@gmail.com, to zrobię im Allegro. W blokowisku, jakim jest Jastrzębie, takie maleństwa powinny bez problemu znaleźć dom, bo wszyscy szukają okruszynek do mieszkań. Może dałybyście ogłoszenie do Nowin? Można je zareklamować jako mix pinczerka. Ogłoszenie tam kosztuje kilka zł. Czy suczki są sterylizowane? Napiszcie mi też, jakie są warunki adopcji. Czy ktoś będzie musiał za nie zapłacić, czy zostaną wydane bezpłatnie? Nie chciałabym mieć niemiłej sytuacji, jaką miałam z tymczasowiczem z innego schroniska, kiedy ludziom najpierw powiedziałam, że pies jest za darmo, a potem schronisko zarządało 70 zł. Quote
monika55 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Dziekujemy za zaiteresowanie. Wilczek wysle zdjecia. U nas nie ma oplat za adopcje. A przynajmniej nie powinno byc. Rozglosze je w miescie. Sterylizacji u nas nie ma.Niestety. Quote
wilczek007 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 musze pogadac o nich z dyrekcja i zaraz potem napisze jak sie sprawa ma. Quote
wilczek007 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 pogadałam...:-(...i klaaapaaa:angryy: urząd miasta ma w d...e to ze te psy tam umrą, jest na nie depozyt sprawy sadowe wiszą tylko w powietrzu p.Lech nie umie sie doprosic, wiec ja niewiem co z tym zrobic...jakies pismaskargi apele do nich pisac czy co??przeciez to nienormalne!!! Psy piekne, kochane a urząd takie cos odwala!!!! :stormy-sad:..co tu zrobic???????? Quote
wilczek007 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 zainteresowanie wieeeeelkie jak kosmos:placz:...biedne psy:shake::placz: Quote
wilczek007 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 jej nawet niewiesz jak ci dziekuję!:multi: Quote
Ada-jeje Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Dzis juz za pozno ale jutro zadzwonie do UM w tej sprawie. :mad: Quote
monika55 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Teraz to czytam. Chyba trzeba przymuszac kierownictwo schroniska do pewnych rzeczy.:mad:Bo im to "lata" Quote
Ada-jeje Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kierownik z Bozej laski, nie rozumiem po co u :diabloti: do przetargu stawal, bo napewno nie zalezy mu na dobrostanie zwierzat.:shake: Quote
wilczek007 Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 :roll:....tyle że nie choruja , jesc mają...no...No ale co własciwie w urzędzie powiedzieli???da sie cos zrobic???:-( Quote
Ada-jeje Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Bedziemy wyjasniac ta sprawe. Infomacje dotyczaca depozytu otrzymam w przyszlym tygodniu. Quote
wilczek007 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 ooo,aha:cool3:..bardzo bym sie cieszyła gdyby sie dało rz tym cos zrobic bo te psy jak na dożywociu:shake: Quote
monika55 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jastrzebiacy chca adoptowac takie malizny. A one szans nie maja. Quote
Ada-jeje Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Musza malizny jeszcze troche poczekac ale mysle ze juz nie tak dlugo jak do tej pory. Nie rozumieim tylko jednego, przeciez jest na miejscu stowarzyszenie do ktoregpo kierownik tez nalezy, to jest ich zasr....ym obowiazkiem ta sprawe juz dawno rozwiazac. Zastanawiam sie po co powstaja org. prozwierzece jezeli pozniej niewiele robia dla dobra zwierzat :angryy::angryy::angryy: Quote
wilczek007 Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 no i własnie mnie też to dziwi na co te stowarzyszenie...wiadomo czyje, ale niewiadomo na co...:roll: ada-jeje bardzo ci dziekujemy za pomoc...ja niewiedziałam jak tą sprawe ugryzć:shake: Quote
wilczek007 Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 na wątku ogólnym o schronisku (o tych podrzuconych w workach)cos napisałam o depozycie... Quote
Recommended Posts