Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwie suczki Binia i Gabi znalazły juz dom:)
zostały dwie sunieczki z dawnego depozytu, które siedza juz od kilku lat oraz wiele ostatnio przybyłych ,małych przeuroczych sunieczek które tez błagają o domy!....:placz:
ZDJCĘCIA SUNIEK SA NA STRONIE 72

do nich dołanczam Lorcię poniewaz jakos tak jakos zaczełysmy ja tu ogłaszac.Ma około 5-6 lat, jest po sterylizacji,bardzo niesmiała kochana sunia.

sunia której szukamy domku:

• Replies 936
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyslijcie mi kilka ich dobrych fotek i dokładny tekst z namiarami na: zkociegodworu@gmail.com, to zrobię im Allegro. W blokowisku, jakim jest Jastrzębie, takie maleństwa powinny bez problemu znaleźć dom, bo wszyscy szukają okruszynek do mieszkań. Może dałybyście ogłoszenie do Nowin? Można je zareklamować jako mix pinczerka. Ogłoszenie tam kosztuje kilka zł. Czy suczki są sterylizowane?
Napiszcie mi też, jakie są warunki adopcji. Czy ktoś będzie musiał za nie zapłacić, czy zostaną wydane bezpłatnie? Nie chciałabym mieć niemiłej sytuacji, jaką miałam z tymczasowiczem z innego schroniska, kiedy ludziom najpierw powiedziałam, że pies jest za darmo, a potem schronisko zarządało 70 zł.

Posted

pogadałam...:-(...i klaaapaaa:angryy: urząd miasta ma w d...e to ze te psy tam umrą, jest na nie depozyt sprawy sadowe wiszą tylko w powietrzu p.Lech nie umie sie doprosic, wiec ja niewiem co z tym zrobic...jakies pismaskargi apele do nich pisac czy co??przeciez to nienormalne!!!
Psy piekne, kochane a urząd takie cos odwala!!!!
:stormy-sad:..co tu zrobic????????

Posted

Musza malizny jeszcze troche poczekac ale mysle ze juz nie tak dlugo jak do tej pory. Nie rozumieim tylko jednego, przeciez jest na miejscu stowarzyszenie do ktoregpo kierownik tez nalezy, to jest ich zasr....ym obowiazkiem ta sprawe juz dawno rozwiazac. Zastanawiam sie po co powstaja org. prozwierzece jezeli pozniej niewiele robia dla dobra zwierzat :angryy::angryy::angryy:

Posted

no i własnie mnie też to dziwi na co te stowarzyszenie...wiadomo czyje, ale niewiadomo na co...:roll:

ada-jeje bardzo ci dziekujemy za pomoc...ja niewiedziałam jak tą sprawe ugryzć:shake: