Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia P.'][quote name='dziobek']Nooo tylko jaaaa w innych laskach gustuję,
Ale Ty jak sobie Pasemka zrobisz to kto wie OLCIA :roll:

Ohhh Dziobek normalnie taki perwers z Ciebie ze szok! Mogles mi to powiedziec na privie a nie tak wszem i wobec...czuje się zawstydzona! To forum o psach a nie o pasemkach !

Ku uciesze mej osobistej nie bede musiala miec żadnych pasemek bo bedęznowu biaałogłową....ohhhh MRÓWKA SREBRNY PYŁ NADCHODZI !!!!
Ohh Kochanaa juz czekaaam!!!! Srebrzysty pylek mhhhhhhhh... i zadnych pasemek!!
Precz z pasemkami!!! :evilbat:

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

@Mrówka
Nie no w twoim przypadku to rude by pasowały !!
Skoro psów się nie farbuje aaa powinny być podobne do właściciela
to wy dziewczyny musicie się upodabniać do nich !!!
Wnioski ....? Olcia musi mieć Pasemka !!!
Nooooo.... niech będzie..... pójdę na kompromis może być BALEYAGE. :wink:

Posted

Dziobek! Wypraszam sobie ten rudy!! Moj pies jest pregowany a nie rudy :evilbat: :lol: A co w Waszym przypadku?? Tez farbujecie czy dobieracie kolor psa pod swoje wlosy? :evilbat:

A OLCIA Pylku srebrzyty!!
UZI jest boski(sliczna glowe ma)!! Na tej pierwszej fotce to m bokserka malutkiego przypomina, ale tylko tam :lol: Ohh a to zdjecie co Ty jestes ( :iloveyou: ) i psy to to juz odpadam calkiem! Slicznosci... Daj nam wiecej zdjec UZI'egoo!!

Posted

ohhhhhhhh moja ukochana mróweczko :loveu: !
Zdjęć dam więcej, ale nie w najbliższyhm czasie! na razie dalam i tak duuuzo!
I przestan mi tak slodzic na tym forum bo az sie :oops: nooo i bedzie widac ze ja taka wstydliwa jestem dziewczynka :D
:thumbs:

buuuziaaaki :P

Posted

@Mrówka
Nie no ja jestem brunetem teraz już bardziej szpakowatym niż brunetem i na ironię losu miii najbardziej podobają się pasiaki, potem takie biszkopciki jednolite i najmniej podchodzą mi jak to Olka powiada takie papugi czyli malowane Majorki tu wyjątkiem jest Karmen która także mi się podoba !!! Jesli chodzi o mojego psa tooo Banita ma kolor taki między lwim a isabel taka Bułeczka !!! Kolor Banity to ukłon w stronę mojej drugiej połówki kta to chciała Goldena ja Majorkę i z tego powodu niejednokrotnie były między nami tarcia. W efekcie kupiliśmy Majorkę o kolorze rzec można mniej więcej goldenowatym chciałem aby żona też mogła o czymś zdecydować !!! :P
To tyle jeśli chodzi ooo kolor moich włosów z pewnością się on nie zmieni za to żona ma zbliżony do Banity !!!
Pozdrawiam.
Ps. Nie Buldocz się o tego rudego nawisaem mówiąc na moją Banitę też ktoś kiedyś powiedział że jest Ruda – reakcja PODOBNA !!!
POWODZENIA.

Posted

Dziobek a ja myslalam ze jestes blondyn :oops: Majorka, a golden charaktery calkiem inne no, ale przynajmniej kolor podobny! :lol:

Widze, ze jestes z Katowic moze kiedys "rudzielce" ( :evilbat: ) sie spotkaja- jak wkoncu bedzie jakies spotkanie u nas :roll:

Olcia jak chcesz... :roll:

Pozdrawiam

Posted

@Alll
Pewnie, że tak Olka kiedyś musi tu przyjechać !!!
Myślę że w marcu na międzynarodówkę będą szanse !!!
@Olcia
Olcia Tobie i Kofi Katowice chyba dobrze się kojarzą !?!?!? :lol:
@Mrowka
Co do spotkania nie ma problemu możemy się kiedyś ustawić Banita uwielbia się bawić z bokserami mają podobny pocieszny charakter :P
Jak będziecie kiedyś w Katowicach daj znać możemy się umówić np. na Dolinie 3 stawów, aaa ja jak się troszkę cieplej zrobi też pewnie na Promnice pojadę w zeszłym roku wiele razy tam byłem.
HEJA !!!
!!!

Posted

Mróweczka kochanie

Uważaj na Dziobka on bałamuci młode dziewczęta, zabełta Ci tu doliną 3 stawów czy jakoś tak, a koniec nie bedzie taki radosny... :evilbat:

ahahhahahahrhhahahhahahahahahhhhuheuheueheuehhahahahaha

ZARTUJE OCZYWISCIE, DZIOBEK TO PORZĄDNY ( MAM NADZIEJE) CHŁOP, ALE KOCHANA PAMIĘTAJ, JAK SPOTKNIA TO TYLKO ZE MNĄ BO INACZEJ ODCZYTAM TO ZA ZDRADE.... :evilbat:

Posted

@Olcia
W kwesti formalnej ty zepsuta do cna dziewucho !!!
Ja na spacery prawie zawsze chodzę z Gosią i Ignacem.
Nie zanm Mrównki mam nadzieję, że jest pożądniejsza niż Tyyyy
ale biąrąc pod uwagę, że jest Twoją koleżnaką też miałbym obawy
spotkać się z Nią w 4 oczy !!! :grins:

Posted

Olcia kochana oczywiscie bede uwazac, dlatego pierwsze ( :evilbat: ) spotkanie spotkanie odbedzie sie na Katowickiej ( ohhhhhhhhhhh)

Uważaj na Dziobka on bałamuci młode dziewczęta, zabełta Ci tu doliną 3 stawów czy jakoś tak, a koniec nie bedzie taki radosny...

hahahahaha

Dolina 3 stawow :hmmmmm: tam chyba tloczno jest, wiec to nie dla nas - Nie lubimy tloku :evilbat:

Ladnie, ladnie wystarczy z Olcia pogadac i juz sie boja :evilbat: :lol: :lol:

Posted

no wlasnie boją sie...przeciez nie taki diabel straszny... :evilbat:

a na katowicką postaram sie dotrzec, ale to na razie odlegle plany i nie wiem co z nimi bedzie dalej, zobacze w jakiej formie bedzie kofula, bo smród bedzie za maly na mlodziez a w szczeniakach nie ma sensu wystawiac. ok spadam bo jestemw rpacy i ciezko pracuje :D buuziaki kochana mróweczko ohhhh :lol:
mam andzieje ze jak juz sie zobaczymy, Twoje piekne wlosy beda widioczne z daleka, dluuugie i blyszczące :D :D :D

p/s
jak są juz dlugie te wlosęta ?? :evilbat: :P

Posted

:nono: Ty mi nawet nie mow, ze moze Cie nie byc! Musisz byc chociazby ze wzgledu na moje wlosy :evilbat: 45 CM :evilbat: ohhhh a jakie wolisz proste czy krecone?? Bo nie wiem czy kupowac karbownice czy nie :evilbat: narazie warkocze plote, wiec jak wolisz...
Oczywiscie odzywki stosuje, blysk porazajacy swieca jak zeby tego swistaka z reklamy :lol: Jeszcze dziobek, chyba nie pozwolisz zebym sama sie z nim spotkala?? :evilbat:
ohhhhh kochany pyleczku srebrzystyy... :calus:

Posted

Dziobek -Zazdrosny jestes ????heheh

Mrówka zapuszcza włosy od miesięcy i pielęgnuje je, specjalnie na spotkanie ze mną!! Mam nadzieje, ze nastąpoi to w Katowicach, a jak będziesz grzeczny to może Ty też będziesz mógł podziwiac jej piękne włosy i moze razem zaplecimey jej warkocze ???? :ylsuper: :rofl:

Posted

Dziobeeek zazdrosny :evilbat:

Olcia kochaaanaa chcesz mu dac te przyjemnosc???!!! :o Ja specjalnie tylko dla Ciebiee, myslalam ze z nikim sie nie bedziesz chciala dzielic a Ty z tymze dziobkiem plesc warkocze chcesz :o :( ale cieniutkie bo grubych nie lubie :evilbat: Dzis kupilam srodek nablyszczajacy i zwiekszajacy objetosc ohhhhhhhhhhhh.... jak zadziala to juz miescic sie nie bedaa.. :oops: :evilbat:
Olciaaaa pyleczku srebrzytsyy w Katowicach musisz byc!!!!!

Posted

Gratuluję Ola pięknego psa! :D Wyraz jego pyska jest niesamowity - sprawia wrażenie bardzo inteligentnego. Fajnie, że jest duży - ja lubię duże psy.
Super, że masz już parkę. :Dog_run: :Dog_run:
Życzę dużo wrażeń i pomyślności w wychowywaniu tych psiaków.

Wojtek A. :thumbs:

• 3 months later...