BoUnTy Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Kochani zapraszam do szybkiego bazarku. Fant贸w mam naprawd臋 ogromne ilo艣ci, wi臋c zale偶y mi obecnie na sprawnej obr贸bce tematu, st膮d opcja KUP TERAZ Par臋 s艂贸w o Fundacji. 呕e seniory to moje ca艂e serduszko wiele os贸b st膮d wie. Wie, 偶e od lat jestem czynn膮 dzia艂aczk膮. St膮d te偶, gdy pojawi艂 si臋 pomys艂 fundacji dla senior贸w od razu bez zastanowienia zaoferowa艂am, 偶e pomog臋 ile tchu 聽To pocz膮tki, ale wsp贸lnie przez lata da艂y艣my nowe 偶ycie ju偶 dziesi膮tkom senior贸w, jednak okaza艂o si臋... 偶e to wci膮偶 za ma艂o. Za du偶o staruszk贸w, a dom i portfel z gumy nie jest. CHCEMY WI臉CEJ I WI臉CEJ! Serduszka s膮 pojemne. Czym zajmuje si臋 Fundacja opr贸cz bezpo艣redni膮 opiek膮 nas staruszkami? POMAGAMY LUDZIOM! Ludziom, kt贸rych z przyczyn losowych przesta艂o sta膰 na utrzymanie/leczenie swojego zwierz臋cia, a ten wymaga natychmiastowej pomocy. Szukamy te偶 tymczasowych oraz do偶ywotnich dom贸w dla staruszk贸w ze schronisk, bior膮c na swoje bardzo cz臋艣膰 koszt贸w ich utrzymania. My艣lisz sobie WARIACTWO! TAK. Ale dla wielu to jedyna szansa. Pom贸偶 nam dzia艂a膰 聽 Bazarek do 15.03.3023 do godziny 20:00 聽 1. Damskie baleriny, rozmiar 38 SPRZEDANE AGAT21 聽 2. Pi艂eczki dla psa. Zestaw. KT 8 z艂. 聽 3. Obro偶a 50 z艂.. DOST臉PNA W WERSJI CZERWONEJ I NIEBIESKIEJ. Nowe. KT. CZERWONA 10 Z艁. SPRZEDANA NIEBIESKA 10 Z艁. SPRZEDANA 聽 聽 4. Zestaw bi偶uterii. SPRZEDANA ASKA7 聽 5. Cesar Millan JAK ZOSTA膯 PRZYW脫DC膭 STADA. Stan bardzo dobry. CW 25 z艂. KT 40 z艂. 聽 6. Super du偶y organizer na bi偶u do szafy. Bardzo pojemny i funkcjonalny. KT 20 z艂. 聽 7. Obro偶a dla psiaka 聽wariant 1: 30-43 cm.聽聽聽 KT 18 z艂. wariant 2: ok. 40-65 cm KT 20 z艂. 聽 聽 8. Zabawka dla kota x2 KT 8 z艂艂. 聽 9. Obro偶a 38 cm KT 11 z艂. 聽 10. Grzebie艅 gruby Oriflame. Grzebie艅 nowy. Du偶y. KT 10 z艂. 聽 11. Kolczyki u偶ywane, zdezynfekowane. KT 5 z艂. wariant 1: Wariant 2: Wariant 3: Wariant 4: 聽 12. Bransoletka KT 5 z艂. 聽 13. Naszyjnik kolia kwiaty KT 20 z艂. 聽 14. Boho naszyjnik KT 10 z艂. 聽 15. 聽 Zapraszam na FB Fundacji @fundacjalaluna oraz wsparcia przez Vinted - tam du偶o, du偶o wi臋cej! https://www.vinted.pl/member/134669238-fundacjalaluna 聽 聽 Quote
agat21 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Dnia 13.03.2023 o 12:53, BoUnTy napisa艂: 24,5 To ja poprosz臋 Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Dnia 13.03.2023 o 13:44, agat21 napisa艂: To ja poprosz臋 Dzi臋kuj臋, ju偶 pisze prv Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Super, dzi臋kuj臋 Zwr贸c臋 uwag臋 na fakt, 偶e ta pozycja ma podan膮 CW, nie KT, wi臋c warto zerkn膮膰 przed 20, czy kto艣 nie podbi艂 Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Bazarek zako艅czony! Dzi臋kuj臋 za tak szybki i wielki odzew! Jeste艣cie CUDOWNE! 艢migam na prv Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Oooo nie... Ja my艣la艂am, 偶e ju偶 tu nie ma "dinozaur贸w", a jednak... wierne dogo od tylu lat... (i widz臋, 偶e jest nas wi臋cej!) I Pere艂eczka w profil贸wce Kasiu, zapraszam na m贸j Vinted charytatywny. Tam du偶o r贸偶no艣ci. I wbijaj na FB @fundacjalaluna - my艣l臋, 偶e razem mo偶emy JESZCZE WI臉CEJ!聽 Tyle ju偶 tych staruch贸w uratowanych, 偶e a偶 serce ro艣nie Moje staruszki kochane! Zapraszam te偶 na drugi szybki bazarek, no i je艣li tutaj zosta艂o co艣 co Ci臋 interesuje, to ja Wam nawet w z臋bach to przywioz臋 po nocach je艣li b臋dzie trzeba (oczywi艣cie musisz si臋 liczy膰 z tym, 偶e z kolejnym staruchem w gratisie :P) 聽 Quote
Pere艂ka1 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Zajrz臋 z ch臋ci膮. Rozgl膮da艂am si臋 za staruszkami po 艣mierci Bia艂ej Misi. W sumie to dalej patrz臋, ale mam chwilowy pom贸r. Sznaps jest po udarze, Jola niewidoma po udarze i umar艂a N贸wka weteran wr贸偶kowy. By艂a chyba jedynym 偶yj膮cym z interwencji. Ca艂y czas by艂o ok, nagle mocznica. Ratowali艣my 2 tygodnie, my艣la艂am, 偶e z tego wyjdzie. Opiekowa艂a si臋 Mironem (nowy owczarek od Pana), traktowa艂a go jak synusia. Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Rozumiem, wiemy jak jest... Ale nie by艂abym sob膮, mo偶e kto艣 przy okazji naszej rozmowy wypatrzy Bo偶enk臋... Nadal jest szansa za艂apa膰 si臋 na "Przezimuj Staruszka" Czy偶 nie jest pi臋kna Quote
BoUnTy Posted March 13, 2023 Author Posted March 13, 2023 Spokojnie, to nie spersonalizowana propozycja 聽ja to standardowo zafiksowana na domy tymczasowe 1 Quote
Pere艂ka1 Posted March 13, 2023 Posted March 13, 2023 Dnia 13.03.2023 o 21:55, BoUnTy napisa艂: Spokojnie, to nie spersonalizowana propozycja 聽ja to standardowo zafiksowana na domy tymczasowe pi臋kna Quote
BoUnTy Posted March 14, 2023 Author Posted March 14, 2023 Przed艂u偶am bazarek do 15.03 do godziny 20.00. Nowo艣ci w pierwszym po艣cie Quote
BoUnTy Posted March 26, 2023 Author Posted March 26, 2023 Dzi臋ki za wiadomo艣膰 Przepraszam, 偶e tak p贸藕no. postaram si臋 na dniach rozliczy膰 bazarek, ale mam nadziej臋, 偶e mi wybaczycie tym bardziej, 偶e wp艂aty w ca艂o艣ci posz艂y na konto fundacji. Po prostu r膮k mi brakuje Quote
Recommended Posts