IKA & SONIA Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 kanna napisał(a):Ika i Sonia- to nasz dobry duszek od ogłoszeń..:loveu: Kasiu do ciebie prawda? Zaraz napisze do Saluczki i prześlę adres do tej Pani. Już wysłałam zapytanie jak warunki Pani jest w stanie zapewnić Kacperkowi i czy będzie miał opiekę weta. Quote
kanna Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Zaraz napisze do Saluczki i prześlę adres do tej Pani. Już wysłałam zapytanie jak warunki Pani jest w stanie zapewnić Kacperkowi i czy będzie miał opiekę weta. żeby się tylko udało... żeby się tylko udało... Quote
saluczki Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 No już wróciłam z mamą od lekarza i od razu napisałam do tej Pani, mam nadzieję, że się "zakocha" w Kacperku bo to słodki psiak.... jeszcze mi na sercu leży mały Kajtek bo on też lada dzień może wylądować w schronisku, opiekun znowu jest w szpitalu:-( Quote
IKA & SONIA Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Allegro dla Kacperka: Kacper jego Pani zmarła, on trafił do schronu (647604805) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kanna Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 poprzednia oferta domu była żartem niedojrzałego małolata...po prostu wstyd:shake: Quote
kanna Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 niestety, kontakt z milanówkiem się urwał.:shake: nie mam zadnych wieści o Kacperku... Quote
Ada-jeje Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Kanna a czy wiesz do ktorego schroniska trafil Kacper :crazyeye: Quote
kanna Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kacper jest w milanówku... niestety nie moge nawiązać kontaktu z osobą, która obiecała sprawę monitorować... trudno, będę próbowac inaczej... Quote
Ada-jeje Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Zadzwonie tez do Arki i zapytam czy mogla by pomoc :-o Quote
kanna Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ada-jeje napisał(a):Zadzwonie tez do Arki i zapytam czy mogla by pomoc :-obędę wdzięczna za każdą pomoc:loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kanna wejdz w google i wpisz schronisko Milanowek, nasz gosc jest tam wystawiony do adopcji, zmienil tylko imie na Oskar. Quote
kanna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Ada-jeje']Kanna wejdz w google i wpisz schronisko Milanowek, nasz gosc jest tam wystawiony do adopcji, zmienil tylko imie na Oskar. Właśnie dostałam info, że wolontariuszki ze schroniska w Milanówku znalazły Kacperkowi super domek w Grodzisku Mazowieckim:bigcool: Quote
IKA & SONIA Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='kanna']Właśnie dostałam info, że wolontariuszki ze schroniska w Milanówku znalazły Kacperkowi super domek w Grodzisku Mazowieckim:bigcool: Poważnie???? Super :multi::multi::multi::multi::multi: Aniu a znasz więcej szczegółów? Quote
kanna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Poważnie???? Super :multi::multi::multi::multi::multi: Aniu a znasz więcej szczegółów?na razie wiem tyle...:lol: czekam na szczegóły:lol: Quote
Ada-jeje Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kacper vel Oskar :multi::multi::multi:kanna, kamien z serca, zostala nam jeszcze Lisiczka. :-( Quote
saluczki Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Bardzo radosna wiadomość, cieszę się, że Kacper ma już nowy dom tylko mnie dziwi, że w schronisku zmienili mu imię .... nawet nie wyobrażacie sobie jak się cieszę, aż mi łzy poleciały... DZIEWCZYNY BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC I ZANGAŻOWANIE W ADOPCJĘ KACPERKA !!!! KOCHANE JESTEŚCIE !!! JA SAMA NIE DAŁABYM RADY !!! Quote
kanna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ada-jeje napisał(a):Kacper vel Oskar :multi::multi::multi:kanna, kamien z serca, zostala nam jeszcze Lisiczka. :-(lisiczka jest teraz na pierwszym miejscu....damy radę... Quote
Recommended Posts