kanna Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 pies jest Warszawa-Wola...może porozmawiac z sasiadką czy nie zaopiekowałaby się psem na czas szukania domu ? mieszanie na początku maja zostanie zajęte , pies mieszka w tej chwili sam a sasiadka karmi go i wyprowadza... Jo37 czy mogłabys się zorientowac w sytuacji? my tu z drugiego krańca Polski...nic nie poradzimy ..... Quote
basia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Podnosze, bo sprawa jest dośc pilna i skomplikowana :roll: Quote
kanna Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Biedak w samym środku warszawy :shake: tyle milionów ludzi i nikt nie może pomóc? Quote
IKA & SONIA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Podnoszę, niech Cię ktoś wypatrzy Kacperku!!! Quote
kanna Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kacper w Warszawie po śmierci właścicielki czeka na dt.....:shake: Quote
saluczki Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Ja już wróciłam, dziś na porannym spacerze z moimi sunaimi doweidziała się, że Kacper został oddany do schroniska:placz: postaram się dowiedzieć czegoś więcej i dam znać.... Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 To straszne, :-(:-(:-( kanna gdyby sie znalezli sponsorzy dla kacpra i transport z Warszawy mozna by go przewiezc do Krakowa do hoteliku o ktorym Ci mowilam koszt 300 zl. na miesiac. Quote
kanna Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ada-jeje napisał(a):To straszne, :-(:-(:-( kanna gdyby sie znalezli sponsorzy dla kacpra i transport z Warszawy mozna by go przewiezc do Krakowa do hoteliku o ktorym Ci mowilam koszt 300 zl. na miesiac. wielkie dzięki.. ale zobaczymy co da się zrobić...pieniążki:shake: transport by się znalazł... Quote
saluczki Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Kacper jest w schronisku w Milanówku ul. Brwinowska 48 tylko tyle sie dowiedziałam musi bardzo przeżywać bo to był kochany i rozpieszczony trochę psiak.... tak mi smutno, że nie mogę jemu pomóc.... Quote
Ada-jeje Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Probujmy linka do tego watku porozsylac po dogo, moze znajda sie chetni do zadeklarowania miesiecznych kwot dopoki Kacper nie znajdzie DS. Quote
kanna Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 saluczki napisał(a):Kacper jest w schronisku w Milanówku ul. Brwinowska 48 tylko tyle sie dowiedziałam musi bardzo przeżywać bo to był kochany i rozpieszczony trochę psiak.... tak mi smutno, że nie mogę jemu pomóc.... myślę, że możesz :), porozsyłaj prośbę o pomoc - choćby niewielką- do wszystkich z forum charciego.. i znajdz kogoś kto mógłby podjechac do milanówka i zobaczyć psiaka...różnie bywa...może ma juz dom... Quote
kanna Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ada-jeje napisał(a):Probujmy linka do tego watku porozsylac po dogo, moze znajda sie chetni do zadeklarowania miesiecznych kwot dopoki Kacper nie znajdzie DS. tak zrobię :), tylko musze wiedzieć czy pies jest tam na pewno... Quote
saluczki Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 ja nie pracuję i niestety nie mogę wspomóc finansowo Kacperka a z powodów zdrowotnych nie mogę też udać się do Milanówka.... Quote
kanna Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 mam garstkę informacji na temat Kacperka :) Kacperek istotnie jest w Milanówku, siedzi biedaczek w schronisku... "dobry duszek"- z Adpcjii Malamutów zabierze go w sobotę na spacerek:loveu: już dziękuję:loveu: a potem zrobimy psinie ogłoszenia ..tu uśmiech do następnego "dobrego duszka"-Kasi:loveu: i zobaczymy...ja jak zwykle licze na cud... Quote
IKA & SONIA Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 kanna napisał(a): już dziękuję:loveu: a potem zrobimy psinie ogłoszenia ..tu uśmiech do następnego "dobrego duszka"-Kasi:loveu: i zobaczymy...ja jak zwykle licze na cud... Duszek potwierdza zrobienie ogłoszeń :eviltong: Proszę tylko o jakieś info o Kacperku i foteczki w miarę możliwości. Quote
saluczki Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 dobry duszku :loveu: informacja o Kacperku jest w pierszym poście tego tematu, fotki też jeżeli coś chcesz wiedzieć pytaj a jeżeli chodzi o fotki to podaj adres na jaki wysłać to prześlę te które mam.... Quote
IKA & SONIA Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Kacperek jest na: www.petworld.pl www.mojpupil.pl www.ogloszenia.aleokazja.pl www.ale.gratka.pl www.kupsprzedaj.pl www.adopcjapsa.pl www.4lapy.pl www.gieldaogloszen.pl www.eoferty.com.pl www.kokosy.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.zwierzeta.5aleja.pl www.afisze.pl www.drobny.com.pl www.isu.pl www.dwukropek.pl www.owi.pl www.nasipupile.pl www.zoonet.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.przygarnij.pl www.spacerek.net www.ogloszenia.moje.pl www.karusek.com.pl www.zwierzaki.org www.ogloszenia.web-marketing.pl www.ludzie.cafeanimal.pl Darmowe ogłoszenia w internecie Nr referencyjny ogłoszenia Kacper – jego Pani zmarła, a on trafił do schroniska :( na : 130169107 Quote
kanna Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 o rany....Kasiu... tyle ogłoszeń ...:loveu::loveu::loveu: no po prostu..cudo :loveu::loveu::loveu: Quote
IKA & SONIA Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Przyszedł taki oto @: Witam. Jestem jak najbardziej zainteresowana adopcją/kupnem! Czy oferta nadal jest aktualna? Jeżeli tak, to proszę o kilka dodatkowych zdjęć i króciuteńki opis charakteru oraz docelowy wzrost pieska. Co odpisać tej Pani oprócz pytania o warunki? Możecie coś więcej powiedzieć o Kacperku? Quote
kanna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Saluczki zna psinkę najlepiej....Saluczki prosimy o info :lol: ja to juz nie kciuki zaciskam-pięści :evil_lol: Quote
saluczki Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 coś mam problemy z napisaniem wiadomości.... porszę piszcie na saluczki@poczta.onet.pl komu podesłać fotki i informacje na jaki adres coś mnie wyrzuca z forum, nie mam pojęcia co się dzieje Quote
kanna Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 saluczki napisał(a):coś mam problemy z napisaniem wiadomości.... porszę piszcie na saluczki@poczta.onet.pl komu podesłać fotki i informacje na jaki adres coś mnie wyrzuca z forum, nie mam pojęcia co się dzieje Ika i Sonia- to nasz dobry duszek od ogłoszeń..:loveu: Kasiu do ciebie prawda? Quote
Recommended Posts