Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pies jest Warszawa-Wola...może porozmawiac z sasiadką czy nie zaopiekowałaby się psem na czas szukania domu ? mieszanie na początku maja zostanie zajęte , pies mieszka w tej chwili sam a sasiadka karmi go i wyprowadza...

Jo37 czy mogłabys się zorientowac w sytuacji?

my tu z drugiego krańca Polski...nic nie poradzimy .....

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już wróciłam, dziś na porannym spacerze z moimi sunaimi doweidziała się, że Kacper został oddany do schroniska:placz:
postaram się dowiedzieć czegoś więcej i dam znać....

Posted

To straszne, :-(:-(:-( kanna gdyby sie znalezli sponsorzy dla kacpra i transport z Warszawy mozna by go przewiezc do Krakowa do hoteliku o ktorym Ci mowilam koszt 300 zl. na miesiac.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
To straszne, :-(:-(:-( kanna gdyby sie znalezli sponsorzy dla kacpra i transport z Warszawy mozna by go przewiezc do Krakowa do hoteliku o ktorym Ci mowilam koszt 300 zl. na miesiac.

wielkie dzięki.. ale zobaczymy co da się zrobić...pieniążki:shake: transport by się znalazł...

Posted

Kacper jest w schronisku w Milanówku ul. Brwinowska 48
tylko tyle sie dowiedziałam
musi bardzo przeżywać bo to był kochany i rozpieszczony trochę psiak....
tak mi smutno, że nie mogę jemu pomóc....

Posted

saluczki napisał(a):
Kacper jest w schronisku w Milanówku ul. Brwinowska 48
tylko tyle sie dowiedziałam
musi bardzo przeżywać bo to był kochany i rozpieszczony trochę psiak....
tak mi smutno, że nie mogę jemu pomóc....

myślę, że możesz :), porozsyłaj prośbę o pomoc - choćby niewielką- do wszystkich z forum charciego..

i znajdz kogoś kto mógłby podjechac do milanówka i zobaczyć psiaka...różnie bywa...może ma juz dom...

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Probujmy linka do tego watku porozsylac po dogo, moze znajda sie chetni do zadeklarowania miesiecznych kwot dopoki Kacper nie znajdzie DS.

tak zrobię :), tylko musze wiedzieć czy pies jest tam na pewno...

Posted

mam garstkę informacji na temat Kacperka :)

Kacperek istotnie jest w Milanówku, siedzi biedaczek w schronisku...
"dobry duszek"- z Adpcjii Malamutów zabierze go w sobotę na spacerek:loveu:
już dziękuję:loveu: a potem zrobimy psinie ogłoszenia ..tu uśmiech do następnego "dobrego duszka"-Kasi:loveu: i zobaczymy...ja jak zwykle licze na cud...

Posted

kanna napisał(a):

już dziękuję:loveu: a potem zrobimy psinie ogłoszenia ..tu uśmiech do następnego "dobrego duszka"-Kasi:loveu: i zobaczymy...ja jak zwykle licze na cud...

Duszek potwierdza zrobienie ogłoszeń :eviltong:
Proszę tylko o jakieś info o Kacperku i foteczki w miarę możliwości.

Posted

dobry duszku :loveu: informacja o Kacperku jest w pierszym poście tego tematu, fotki też
jeżeli coś chcesz wiedzieć pytaj a jeżeli chodzi o fotki to podaj adres na jaki wysłać to prześlę te które mam....

Posted

Przyszedł taki oto @:

Witam. Jestem jak najbardziej zainteresowana adopcją/kupnem! Czy oferta nadal jest aktualna? Jeżeli tak, to proszę o kilka dodatkowych zdjęć i króciuteńki opis charakteru oraz docelowy wzrost pieska.

Co odpisać tej Pani oprócz pytania o warunki? Możecie coś więcej powiedzieć o Kacperku?

Posted

saluczki napisał(a):
coś mam problemy z napisaniem wiadomości....
porszę piszcie na saluczki@poczta.onet.pl
komu podesłać fotki i informacje na jaki adres
coś mnie wyrzuca z forum, nie mam pojęcia co się dzieje

Ika i Sonia- to nasz dobry duszek od ogłoszeń..:loveu: Kasiu do ciebie prawda?