saluczki Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Pomóżcie poszukać dla niego dobrego domu... Kacper ma 2,5roku. Poszukujemy dla niego dobrego domu. Jego właścicielka zmarła a rodzina nie chce się nim zająć. W tej chwili opiekuje się nim sąsiadka. Ale to jest do czsu kiedy będzie musiała zdać klucze od mieszkania bo piesek mieszka nadal w swoim domu. Piesek jest zdrowy, wesoły, chetny do zabawy. Nie wykazuje agresji wobec innych psiaków i dzieci. Widywałam go często na spacerach. Przepada za zabawami piłką. Piesek jako szczeniak był wzięty ze schroniska w Celestynowie. Nie chcemy aby znowytrafił do schroniska. Osoby zainteresowane proszę o kontakt ze mną na maila saluczki@poczta.onet.pl Oto jego fotki http://img134.imageshack.us/img134/7333/dsc0275a.jpg http://img134.imageshack.us/img134/3930/dsc0274l.jpg Quote
saluczki Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Kacperek czeka na nowy domek... czy ktoś zaadoptuje młodego, wesołego pieska? Quote
saluczki Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dzień za dniem ucieka a Kacperek czeka .... Quote
saluczki Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Kacper wciąż czeka, może ktoś znajdzie miejsce w swoim sercu dla wesołego pogodnego psiaka.... Quote
saluczki Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 czas nieubłaganie leci,już niedługo trzeba bedzie zdać mieszkanie gminie i Kacper pojedzie na Paluch:placz: Quote
saluczki Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Kochani, Kacper cały czas czeka, czas ucieka a nikt nie pyta o pieska.... ja wyjeżdzam na jakiś czas dlatego podaję tel. do osoby odpowiedzialnej za los Kacpra pani Kazimiera tel. 022 838 21 69 Quote
kanna Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kacper nie może trafić do schronu ....no po prostu nie ! wyszedł stamtąd jako mały szczeniak ... przeżył swoje krótkie życie przy boku kochającej pani, ale właścicielka zmarła... jeśli nie znajdzie się tymczas zwierz trafi znowu do schroniska.... mamy tylko tydzień czasu... pies jest z Warszawy .... to domowy pupilek...nie poradzi sobie w schronisku tak bardzo prosimy o pomoc !!!! Quote
kanna Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kanna napisał(a):kacper nie może trafić do schronu ....no po prostu nie ! wyszedł stamtąd jako mały szczeniak ... przeżył swoje krótkie życie przy boku kochającej pani, ale właścicielka zmarła... jeśli nie znajdzie się tymczas zwierz trafi znowu do schroniska.... mamy tylko tydzień czasu... pies jest z Warszawy .... to domowy pupilek...nie poradzi sobie w schronisku tak bardzo prosimy o pomoc !!!! pokaż mi się piesku ... Quote
basia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Czy i gdzie Kacper jest ogłaszany? Do kogo podawać kontakt w ogłoszeniach? Quote
saluczki Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 ogloszony jest na dogomanii i swiecie chartow.. wszstkie informacje sa podane wyzej lacznie z fotkami i nr.tel. do osoby odpowiedzialnej za losy Kacpra bede bardzo wdzieczna za pomoc w sprawie Kacperka, ja za godzine juz wyjezdzam Quote
kanna Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 kontakt na panią, której tel. jest na początku.....to sąsiadka, która opiekuje się psiakiem... bosze drogi.... czy ktoś z Warszawy albo coś niedaleko mógłby pomóc? Quote
IKA & SONIA Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ja mogę jedynie podnieść :shake: biedny psiaczek ... Może jednak znajdzie się ktoś chętny mu pomóc??? Quote
kanna Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Ja mogę jedynie podnieść :shake: biedny psiaczek ... Może jednak znajdzie się ktoś chętny mu pomóc???może go ktoś dojrzy... psiak wzięty ze schroniska niebawem trafi tam znowu....:placz: Quote
basia Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Może tej kobiecie trzeba jakos pomóc aby zechciała opiekować się nim tak długo aż nie znajdziemy mu domku? Czy ktos może z nią porozmawiać? Quote
kanna Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 saluczki wyjechała... :shake: Biedny mały psiak ...po utracie własnej pani czeka go schronisko :shake: Quote
basia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Na razie ogłosiłam go w dwóch miejscach na ox.pl i na przygarnij zwierzaka.pl . Przydałoby się więcej fotek. Na tym które jest, Kacper wyglada na wielkie psiska a podejrzewam, że wcale taki nie jest. To niestety może zniechęcać. Quote
kanna Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Basiu dziękuję... Strata właściciela gdy nie tak dawno wyszło sie ze schroniska... jest podwójnym cierpieniem... Warszawa - Kacper szuka kogoś kto go przygarnie....:loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Pies ma raczej male szanse ma w szukaniu domu poprzez dogomanie, TU POTRZEBNE SA OSOBY KTORE DZIALAJA NA TERENIE WARSZAWY. Trzeba wyslac linki do osob z Warszawy ktore zajrza na watek, i prosic ich o pomoc. Quote
Jo37 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Psiakowi przydałby się tymczas ale bezpłatnych nie znam . Quote
Recommended Posts