Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję :) Było co fotografować - dużo pięknych psów :) Zdjęć mam jeszcze trochę, jeśli ktoś chce zobaczyć konkretne psy, podajcie maile - wyślę zdjęcia ;)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To i ja się w końcu na Dogomanię wgramoliłam....
Uffff.... Cóż to był za dzień! TAKA kupa Kochanych Wariatów i wszyscy w jednym miejscu! :loveu:
Moi Mili, dzięki piękne za wspaniałe towarzystwo!
Przy Was, nawet trzecia lokata dla Żuczka szybko przechodzi do historii :cunao:
I powiem Wam, że już doszły mnie słuchy, iż w niektórych rasach zazdroszczą nam atmosfery, jaką mamy u siebie, więc tak trzymać! :kciuki:

Gratulacje dla naszych drogich Zwycięzców, a w szczególności dla nowych championów! :multi:
Piękna reprezentacja na ringu honorowym i oszałamiające wyniki....
Ktoś w temacie głównym napisał, że "jakiś Husky z Hiszpanii wszystko wygrał".
Tak to jest, kiedy sobie człowiek sklonuje parę zwierzątek - ludzie się gubią ile ich ostatecznie jest :siara:
Ewa i Jose, sama nie wiem czy ja się na pewno cieszę z tego, że zostajecie w Polsce na dłużej. Muszę to chyba jeszcze przemyśleć :ghost_2:
(;))
Mary Louise, Grzegorzu, dzięki piękne za wspólnie spędzony weekend i jeszcze raz gratulacje za osiągnięcia dziewczątek :cool2:
Choć nadal uważam, iż ich największą zaletą jest to, że są kochane :rolleyes:

Loczki....
No, Loczki, jak to Loczki- creme de la creme! :thumbs:
Wszyscy mogą mi zazdrościć takich Konkurentów.
Zresztą.... Jakich tam Konkurentów?! Przyjaciół! :Rose:

Łeh....
Wymieniłabym Wszystkich, którzy umilali mi ten dzień swoją obecnością, ale znając niedoskonałości swojego umysłu (ze szczególnym uwzględnieniem pamięci, ale nie tylko :megagrin:) na pewno bym kogoś pominęła :watpliwy:

Już nie mogę się doczekać następnego tygodnia z naszą, jak zwykle niezastąpioną Ekipą! :drink1:

Wasza Lara Croft 0X

Posted

Dotyk Północy FCI napisał(a):

P.S. Justynko super fajne fotki ale fotka z podpisem RIHANNA to nie RIHANNA ???

Przepraszam, mój błąd :oops: Już poprawiłam :-)

Posted

Witam ,a jednak się nie pomyliłem,jeszcze raz wielkie gratulacje dla Mistrzów ringu honorowego Jose jesteś wielki ,Ewa piękne psiaki tylko pozazdrościć,oby tak dalej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: