bety Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Inowrocław 19.IV.2009 (CWC) Sędzia: Katarzyna Boryczko SUKI Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina HOSHIKA SASQUEHANNA Gaudeamus Camo Klasa otwarta: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO Pzdr Quote
J.G Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jestem w szoku jak mało będzie przedstawicieli tej rasy w INOWROCŁAWIU. Quote
bety Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 J.G napisał(a):Jestem w szoku jak mało będzie przedstawicieli tej rasy w INOWROCŁAWIU. Bo reszta zrobiła "nalot" na Częstochowę :evil_lol: Pzdr Quote
Dan Danilo Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 oto wyniki... Inowrocław 19.IV.2009 (CWC) Sędzia: Katarzyna Boryczko SUKI Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina - V1,CWC,NDSwR,BOB HOSHIKA SASQUEHANNA Gaudeamus Camo - V2 Klasa otwarta: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V1,CWC Gratulacje dla Kiry i jej właścicieli...:) Pozdrawiamy J&K Quote
Franka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='Dan Danilo']oto wyniki... Inowrocław 19.IV.2009 (CWC) Sędzia: Katarzyna Boryczko SUKI Klasa pośrednia: BRITTANY Gogolińska Karolina - V1,CWC,NDSwR,BOB HOSHIKA SASQUEHANNA Gaudeamus Camo - V2 Klasa otwarta: Sondaisa's STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V1,CWC Gratulacje dla Kiry i jej właścicieli...:) Pozdrawiamy J&K Tak wielkie GRATULACJE dla Brittany za BOBa jak rowniez za BOG II Pzdr. Quote
bety Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dzięki za wyniki. GRATULACJE dla KIRY!!! :lol: Pzdr Quote
Marzena>> Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 SUPER KIRA :)!!! TAK TRZYMAĆ:loveu::loveu:GRATULACJE Quote
kira Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bardzo dziękujemy wszystkim za gratki !!! . Jutro wstawię foteczki. Justyna i Krzysiek - dziękujemy za użyczenie sprzętu i pomoc w przygotowaniu Gratulacje dla SPRITE za ukończenie Championatu !! Pozdro. Quote
J.G Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='kira']Bardzo dziękujemy wszystkim za gratki !!! . Jutro wstawię foteczki. Justyna i Krzysiek - dziękujemy za użyczenie sprzętu i pomoc w przygotowaniu Gratulacje dla SPRITE za ukończenie Championatu !! Pozdro. My również gratulujemy bardzo serdecznie.:loveu: Quote
kira Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Nie mogę spać ( za dożo adrenaliny :diabloti: ) no to wstawiam fotusie. HOSHIKA SASQUEHANNA GAUDEAMUS CAMO Brittany and Sprite C.d.n Quote
kira Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ciąg dalszy tej przygody .... No gdybym się tym nie pochwalił , to nie byłbym chwalipiętą :lol: Pa ! Quote
ROOFI Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 GRATULACJE DLA BRITTANY.To ja dodam jeszcze kilka fotek Quote
bety Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 kira napisał(a):Nie mogę spać ( za dożo adrenaliny :diabloti: ) no to wstawiam fotusie. Hi, hi dobre - a jak przez te emocje udało Ci się fotki zrobić :-o - no no no. :cool3: kira napisał(a):No gdybym się tym nie pochwalił , to nie byłbym chwalipiętą :lol: I wylazło szydło z worka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki wszystkim za zdjęcia, super bo nie byłam a oko nacieszyłam :lol::lol::lol: fajnymi fotkami. Pzdr Quote
Recommended Posts