Shaktoolik Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Witam, chciałam wam przedstawić moje psiaki sh, na codzień mam dwa, są z rodkami. Mam 7 letnią sunię Mafię oraz jej 2-letniego synka Munia Moonlight). A aktualnie jeszcze w naszym domku jest mała gromadka puchatych kulek urodzonych 16 marca br. Śpiąca Mafia Mały Munio:p Mafia w ukryciu! i znów mały Moon! Munio, odpoczynek w pracy! Mafia:multi: Mam już dość tych zdjęć:mad: i małe "potworki" Arctic Treasure Arctic Snow White Arctic Black Queen Arctic Lovely Sun Arctic Is My Love Arctic Challenge Arctic Advanture I tak aktualnie wygląda moja rodzinka! Quote
mortikia Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Shaktoolik'] Mafia w ukryciu! Arctic Lovely Sun Witaj :) Zdjęcie ''w ukryciu'' świetne :) Szczeniaczki są śliczne. Po jakim tatusiu? Lovely Sun - miodzio :loveu: Quote
ANANA AMAROK Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Shaktoolik'] i znów mały Moon! Munio, odpoczynek w pracy! Mój ulubiony wielkolud :loveu: mizianko dla niego ;) Quote
Shaktoolik Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Mizianko oczywiście przekażę:multi:! Maluchy są po : KORTIZ Eskimoski Domek (CHINOOK de Ciukci - EAGLE RIVER Hydrargium). Quote
sunshine Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Śliczności... jak patrze na nie przypomina mi się moja Shirka z rodzeństwem kiedy była jeszcze "u mamy":). Są śliczne ^^ Quote
Baski_Kropka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jaaaaa rzeczywiście wielkolud :D Śliczna psia rodzinka :D A jak zobaczyłam to zdjęcie z rowerem to strasznie zateskniłam za chłodem i rozpoczęciem treningów :D Quote
Recommended Posts