Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok melduje, że wróciłam, Sprawdzałam na mapie, gdzie to jest, nawet nie tak tragicznie daleko :D Mnie jak na razie 18 czerwiec pasuje jak najbardziej, no chyba, że wymyślą coś głupiego z obroną :-?

Posted

Gadzik a to co leży na dole to borderek??
No to szykuje się niezła drużyna.
A przy okazji, to u Weny też różnych czworonogów pod dostatek i nie wszystkie mają łapy :-?

Posted

Egzamin zdany na 4, jeszcze tylko jeden w piatek i obrona w bliżej nie określonym terminie :-?
To na dole to "borderek". Zresztą jej pochodzenie jest NN więc może oboje rodzice byli borderami a może tylko jedno z nich. Zachowanie i charakterek bardzo borderkowy, do tego zmora bardzo skoczna i ciągle chętna do zabawy. Ten drugi odpada, bo ma 17 lat, a mój trzeci ogon jest już z innych garabytów i raczej nie bedzie skakał

Posted

Sorki, że nie na temat, ale wybaczcie. Dawno nie widziałam aktualnych zdjęć Kreski i oto...

[quote name='coztego']To jest Kreska:

Patrz coztego, a to Monia...

Posted

No to gratuluję zdania egzaminu!!!!
Ciekawi mnie jeszcze co studiujesz i co to za tajemniczy trzeci ogon, ale może jestem za bardzo ciekawska? :wink:

Posted

Trzeci ogon to może i nie poskacze ale przecież nie na samym skakaniu życie polega :lol:
No to witam w gronie resocjalizantów!!!Tyle, że ja odebrałam dyplom już jakiś czas temu i parę zębów w tej robocie zjadłam :wink:

Posted

[quote name='LALUNA']

Sorki, że nie na temat, ale wybaczcie. Dawno nie widziałam aktualnych zdjęć Kreski i oto...

Zaginiona mamusia???? :placz:

:sweetCyb:

Posted

Wena napisał(a):
No to witam w gronie resocjalizantów!!!Tyle, że ja odebrałam dyplom już jakiś czas temu i parę zębów w tej robocie zjadłam :wink:

W takim razie nie jestem sama zwichrowana :lol:
Problem w tym, że na psy nie działa nic z tego czego uczą o dzieciach :roll: a przecież powinno :wink:

Posted

Mokka
Kto, jak kto ale Ty nie powinnaś sie śmiać.
A jak Ci przybędzie trzeci pies?
A przynajmniej na jakąs wyprawkę będziesz musiała wyskrobać , jak się DNA potwierdzi.
To wtedy dopiero będzie : :bigcry:

Kreska wyprawke bierz w przeszkodach, będzie na dobry początek :lol:

Posted

Owszem, działa, i to nie tylko na psy ale i na przykład na konie. Dojdziesz do tego wcześniej czy później, stary resocjalizant Ci to mówi :P

Posted

[quote name='Mokka'][quote name='LALUNA']

Zaginiona mamusia???? :placz:

:sweetCyb:
Tylko wielkością się nieco różnią... ;)
Już wiem, Monia jest mamusią a Leon tatusiem, po mamusi Kreska ma urodę, a po tatusiu wzrost :fadein:

Posted

Już wiem, Monia jest mamusią a Leon tatusiem, po mamusi Kreska ma urodę, a po tatusiu wzrost

No Mokka czarno to widzę, masz jakies spore konto w Banku???

Posted

No to ja też sprawdziłam na mapie... :roll:
Ode mnie to ok. 50 km.... 0X

Mam nadzieję, że uda nam się jakoś transportowo dogadać i pogrupować, bo to jednak dość daleko... :roll:

Posted

[quote name='LALUNA']

Już wiem, Monia jest mamusią a Leon tatusiem, po mamusi Kreska ma urodę, a po tatusiu wzrost

No Mokka czarno to widzę, masz jakies spore konto w Banku???

Ja cie kręcę. :roll: Cudowne dziecko dwóch... kastratów. :D

I po co ja siem wychylałam :Help_2:

Posted

Fajnie, że coś drgnęło! I w razie czego ja chętnie się dołączę! Ale... No właśnie. Jakieś 'ale' zawsze musi być. Ja jestem niezmotoryzowana i obawiam się, że prawie 50 km, to jednak spoooory kawałek. Który bez własnego samochodu ciężko będzie pokonać :(

Niestety, jak dla mnie 18 czerwca odpada. Wtedy wraz z moją małą belgijką będę szalała na zlocie belgomaniaków w Krakowie.

P.S. Czy gdzieś padła nazwa miejscowości? Bo ja nigdzie się jej dopatrzeć nie mogę :roll:

Posted

[quote name='Wena']Wyjeżdżasz gdzieś na stałe?

Nie. Teraz wyjeżdżam na 5 tygodni od 13 czerwca do 17 lipca mnie nie będzie. Ale jak wróce pomogę.

Goddy.. Żytna. Jest podane ile km. Musisz poszukać chyba na 4str.

Wiadomosci o seminarium-frisbee

http://dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23962&sid=00bdfea25adf12af5645c64360096848

Zastanawiam sie czy nie pojechać.

A ktos może jest zainteresowany Flyball? Albo wie więcej ode mnie na ten temat ? :lol:

Posted

[quote name='Cimi']A ktos może jest zainteresowany Flyball? Albo wie więcej ode mnie na ten temat ? :lol:
Flyball trenują zawodowo w Borderkowie.
Ale u Pecolda podobno nie ma jaj, pełne zawodowstwo, czyli pies doskonale wychowany, wysoki stopień posłuszeństwa, dopiero wtedy zaczynasz trening. I raczej nie dla zabawy...
Wiem, że u niego trenują też frisbee (można ich spotkać na wystwach), a może nawet agility (kiedyś się dowiadywaliśmy- nie trenowali), ale wydaje mi się, ze to jest środowisko borderowych zawodowców, nawet nie próbowałam się w to mieszać ;)
Ale na ich stronce pewnie są informacje o wszystkich sportach. 8)

[quote name='Mokka']Ja cie kręcę. Cudowne dziecko dwóch... kastratów.
No to by się nawet zgadzało- wyszedł z tego związku trzeci kastrat 8)