nathaniel Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Poki co to wciaz cwiczymy odwolanie, narazie agility i tak odpada bo sie "Rzuca" na inne psy, ale jest lepiej na 4 spotkane psy rzucil sie tylko na jednego ,a po chwili sie opanowal Quote
Godelaine Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Słuchajcie... Tak w ogóle kto jest na poważnie zainteresowany agility? Bo niestety coś czuję, że jeśli sami czegoś nie zorganizujemy, to o torze możemy sobie pomarzyć. Same przeszkody, choć wymagają pewnych nakładów, nie są jednak tak wielką przeszkodą, jak teren. Dlatego apel do wszystkich zainteresowanych - pomyślcie, czy gdzieś w pobliżu Was nie macie jakiegoś miejsca (najlepiej ogrodzongo i z ewentualmnym schowkiem na przeszkody), gdzie można byłoby coś zacząć robić. Quote
Godelaine Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Sajo... Masz rację. Po raz kolejny potwierdza się zasada, że liczyć można tylko na siebie :mad: Quote
saJo Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Nie chcialabym mowic a nie mowilam, ale..."A NIE MOWILAM :d" Trzeba bylo sie od razu zabrac za robote, a nie czekac... Quote
tanina Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Cześć! Ja jestem zainteresowana agility, ale wszystko zależy od tego czy Olowi się będzie podobało. Na placach zabaw dla dzieci lubi sobie poskakać i wbiegać na domki, więc mam nadzieję, że nie będzie źle. Co do terenu: ja już od pewnego czasu na oku mam kilka terenów, gdzie by można było zacząć coś robić. Więc zapraszam do mnie na spacerki. Gdyby treningi odbywały się u mnie, to przeszkody by mogły być w mojej piwnicy. pozdrawiam, Karolina Quote
Cimi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No to kto jest chętny :cool3: ?Bo im wcześniej zaczniemy robić tor tym lepiej ;). Tanina, a daleko jest od Ciebie do tych miejsc ? Quote
tanina Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 To kiedy ktoś przyjeżdza obadać tereny??:cool3: Ja mam czas jutro dopiero popołudniu i mam całą wolną sobotę. Cimi- niektóre są bardzo blisko, do niektórych się idzie szybkim marszem z 2min, do niektórych z 5 min. A najbliżej jest do boiska,które jest za moim blokiem. Płaski terenik, zawsze skoszona trawa, tylko będziemy mieć widownie w postaci prawie całego osiedla, ale kto by się przejmował :evil_lol: Quote
gadzik Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Myślałam, że będą lepsze wiadomości.:roll: Ok. Za moim domkiem sąsiad ma wieelką, ogrodzoną łąkę - jakieś tyś metrów, byłoby gdzie schować przeszkody (mam dużą stodołę) tylko to trochę daleko od cywilizacji. No i oczywiście musiałabym pogadać z sąsiadem na temat użyczenia terenu. Quote
marmara_19 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 ja jzu pisalam Cimi , ze jestem chetna .. Quote
gadzik Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dziewczyny musimy przejść do konkretów, bo inaczej nic z tych naszych skoków nie wyjdzie:razz: Jest duży, ogrodzony plac, a właściwie łąka, patrzę na nią z okna. Mało uczęszczana droga, po przeciwnej stronie las, po sąsiedzku stadnia koni:cool3: Można się z facetem dogadać, zrobić przeszkody, nawet nie trzeba by było ich chować, bo nikt nic nie ruszy ale trzeba kawałek dojechać. Co Wy na to??? Quote
Ifat Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gadzik, a gdzie jest ten teren - w jakiej miejscowości? Quote
Godelaine Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gadzik... Wybacz, ale bez osób zmotoryzowanych, a jak na razie w naszej grupie takowymi nie dysponujemy, teren w takiej odległości odpada. A szkoda, bo z tego co mówisz faktycznie móglby się nadawać. Rozmawiałyśmy z Cimi ostatnio o miejscu i może coś się ruszy. W tym czasie reszta też niech wciąz się rozgląda. Quote
tanina Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Godelaine- u mnie jest kilka terenów, które się nadają, ale nikt poza Cimi się nie zainteresował. Jak wiem, że z Gliwic do Mysłowic dojazd trwa około 1 godzinę, ale jak ma coś w końcu ruszyć, to trzeba brać wszytsko możliwości pod uwagę. Quote
Godelaine Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Przepraszam, że nie wspomniałam - o Tobie z Agatą tez wczoraj rozmawiałyśmy :) Ja chętnie tereny pojadę zobaczyć. Czy możesz mi na priva dokładnie napisać czyją sa własnością i gdzie się znajdują? Z gory dzięki. Quote
gadzik Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Przpraszam, że odpowiadam z takim opóźnieniem (problemy z komputerem). Ten teren jest w Orzeszu, jakieś pół godziny autkiem z Gliwic. Wiem, że dojazd jest "malutkim" problemem dlatego rzuciłam propozycję do rozważenia. Ja mogę dojechać z moimi paskudami w każde miejsce, byle by w końcu było gdzie;) Quote
wikaa Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ja tez jestem zainteresowana stworzeniem takiego toru, mój pies ma tyle energii więc mam nadzieje ze mu sie spodoba i popieram wszystkie działania i w miare mozliwości oferuję swoja pomoc :) Quote
marmara_19 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 tanina.. a ten teren w myslowicach jets??w jakim miejscu??mzoe skojarze;p bo w myslowicach bywam i moje psy takze bywaja;p Quote
Cimi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 nathaniel napisał(a):iiiii ? Coooo ? A co Ci dokładnie chodzi ? Jeśli chcesz coś wiedzieć w sprawie toru gliwickiego w Psiej Krainie to tam zadzwon !. Quote
nathaniel Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Nie chodzi mi o Psia Kraine ;) , a raczej o "kolezeński tor" ...no chyba że szukacie terenu dla Psiej Krainy .. . Quote
tanina Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cześć!! Od dzisiaj mam długieeeeee wakacje i związku z tym mam dużo czasu wolnego :) Mogę coś zacząć robić z torem... tylko co?? Godelaine co z terenem?? Wybrałaś coś? Marmara- dokładnie są to Brzęczkowice, ul. Hlonda- koło poczty lubi ul. Kolejowa- domki jednorodzinne. pozdrawiam, Karolina Quote
nathaniel Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 w psiej krainie zostal juz wyrownany teren, teraz tylko go ogrodzic i hopamy...znaczy najpierw ja jade zobaczyc z siostra , potem sie skusimy, z Pusiem problemu nie bedzie, raczej z Rambem ktory jest powiedzmy zaczepialski (jesli jest na smyczy) Quote
Recommended Posts