Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb,mrówa,asik-może byście wkońcu zadzwoniły do gostaru ,a nie tylko czekacie az my to załatwimy co???? :evil: denerwujące jestescie i nie jest to tylko moje zdanie My dzwonimy ,a wy ni ani razy żadna z was nie zadzwoniła :evil:

Jak sie czegos dowiemy to tutaj tego NIE NAPISZEMY !!!!!!!!!!!!!!! skończyło sie babci sranie :evil:

Posted

olekg18 napisał(a):
aleb,mrówa,asik-może byście wkońcu zadzwoniły do gostaru ,a nie tylko czekacie az my to załatwimy co???? :evil: denerwujące jestescie i nie jest to tylko moje zdanie My dzwonimy ,a wy ni ani razy żadna z was nie zadzwoniła :evil:

Jak sie czegos dowiemy to tutaj tego NIE NAPISZEMY !!!!!!!!!!!!!!! skończyło sie babci sranie :evil:

I po co tyle krzyku?? :evilbat: :lol:

Skad wiesz, że nie dzowniłam? A może dzowniłam tylko tak jak Wy (nie wiem kto jeszcze poza Toba :roll: ) coś wiem, ale nie napiszę bo "skończyło się babci sranie" jak to napisałeś? Więc jak nie wiesz olekq18 to nie pisz. A może chce się tylko dowiedzieć czy bedzie tam agility czy nie i może nie zależy mi na tym bardzo.. Bo jakoś nie wyobrazam sobie 2 godziny z psem w autobusiem w jedną stronę (tu podkreślam jakby ktoś się chciał doczepić, nigdzie nie pisałam, że na 100% jestem zdecydowana!!).
Pozdrawiam, Ania

Posted

olekg18 napisał(a):

Hej!!

Moze przeczytasz dokładnie,literka po literce(mozesz sobie sylabowac)moj post?Albo ja Ci go przetlumacze-JEZELI TELEFONY NIE DZIAŁAJĄ TO CHCE TAM JECHAC I SIĘ DOWIEDZIEC OSOBISCIE!Mam nadzieje ze rozjasnilam sytuacje...

• 2 weeks later...
Posted

A czy ktoś się orientuje, kto organizował te pokazy agility pod M1 w Zabrzu ? Czy to był jakiś śląski klub? Wiem, że coś mówili o klubie, wymieniali nazwę i gdzie to się znajduje.. ale, ja cholerka tego nie słuchałam za bradzo i obiło mi się tylko o uszy :-?

Posted

Godelaine napisał(a):
Cimi, niestety... To wrocławski klub, więc odpada :(

Qrcze szkoda, a wydawało mi się, ze zapraszli na treningi :lol:

Godelaine napisał(a):
Kilka dni temu próbowałam się dodzwonić do Psiej Krainy. Wiadomo z jakim efektem :evilbat:

Ja wysłałam kilka maili, ale na ani jeden nie uzyskalam odpowiedzi :-?. Dałam sobie spokoj z Psia Krainą.

Za niedlugo będę robić prawko i chyba będę jeździć do Katowic.

• 4 weeks later...
Posted

słuchajcie ja mam bardzo dobry kontakt z Gostarem i jestem tam co tydzień , więc moge sie dowiedziec co i jak (ewentualnie namówić :D ), ale pewnie będa sie pytać ilu jest chetnych i jesli bede miec konkretne informacje to może zorganizuje sie jakies zajecia agility ... ;)

Posted

Jakiś czzas temu napisałam maila do Gostaru. Wczoraj dostałam odpowiedź, że szkolenia agility nie przewidują w najbliższym czasie, a przyrządy służą do ogólnego rozwoju młodych psów i żeby przypomnieć się za kilka miesięcy.

Posted

za kilka miesięcy??ehhh na wiosne juz chce miec gdzie wyszalec psiaka.... no i z mala pocwiczyc chociaz ma parwie 8 latek ale uwielbia zabawy na placach zabaw dla dzieci... ehhha wiadomo cos o tym osrodku w czechowicach?

Posted

marmara_19 napisał(a):
ehhha wiadomo cos o tym osrodku w czechowicach?

Hmm.. na stronce nic nie pisze, więc nie wiem. Marmara spróbuj się skontaktować telefonicznie, kilka osób (Goddy, Olek i ja) próbowaliśmy dzwonić do właścicielki, ale nie odbierała, tyle razy ile dzwoniliśmy. A na maile nie odpisują.

Posted

qrka no:((((( to latem mi zostaje tylko gonic psy przy rowerze... ehhh Cekina bede musiala nauczyc biegania przy rowerze.. bo wczesniej nie biegal bo jak bylo lato to on ledwo chodzil taki byl maly:P a Alfa wlasnie przez ostatnie lato nic nie biegala:( bo ckein byl maly itp.... a teraz za to bede musiala je oba gonic.. ehh z tym , ze alfa na smyczy po alejkach sie wlecze a wrecz nie chce isc.. ale na polach bedzie biegac:D:Dheh... no ale szkoda ,ze nic nie wiadomo co z tym torem i , ze tel. nie odbieraja:((( bo ja bym nie chciala jakos tak zawodowo;p tylko tak sie pobawic z psiakami..