Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchaj nie wiem. Wiem, że w weekend jest spotkanie. Chyba mają być ludzie z Tych i Tarnowskich Gór. Także, jak ktoś chce się więcej dowiedzieć to neich pisze na maila do Asi.

Posted

Cimi napisał(a):
słuchaj nie wiem. Wiem, że w weekend jest spotkanie. Chyba mają być ludzie z Tych i Tarnowskich Gór. Także, jak ktoś chce się więcej dowiedzieć to neich pisze na maila do Asi.

Z Tych?? Wiesz cos dokladniej?Z jakim psem?

Posted

Jutro podam dokładną godzinę dla tych, którzy chcą się spotkać w weekend. Ci co chcą, nie będzie to przez nas ustalone tylko przez innych uczstników. Jeśli ktoś chce to poprostu się dostosuje do danej godziny.

Posted

Dla zainteresowanych trenowaniem. Nie mogłam wytrzymać i zadzwoniłam. Treningi zostały opóźnione przez chorobę Asi i nie skończone przeszkody. Mają się rozpocząć w połowie tygodnia 8)

Posted

czy w ogole ktos z Was wie cos wiecej na temat tych zajec?? co, jak, kiedy i za ile?? bo ja z Atenka jestem chetna, tylko musze wiedziec co i jak, zeby mi ze szkoleniem nie kolidowalo :(

Posted

Może ktoś się coś więcej dowiedzieć jakis telefon 8)? Bo to w tym tygodniu miało być.

Atena..zajęcia dopeiro się zaczynają, koszt uzależniony jest od ilości trenujących. Ja wiadomo treningi na Czechowicach.

Posted

Cimi napisał(a):
Atena..zajęcia dopeiro się zaczynają, koszt uzależniony jest od ilości trenujących. Ja wiadomo treningi na Czechowicach.

to wiem, ze sie dopiero zaczynaja, ale myslalam, ze cos wiecie dokladniej :( tzn. w jakie dni i godziny :( bo w srody, soboty i niedziele mamy szkolenie PT z Atenka, a chcialybysmy sprobowac agility :(

Posted

tak, więc juz byłam i wróciłam. Dokladnie nie wiadomo kiedy ropzocznie się, poniewać stolarz, który zrobił przeszkody (które trzeba poprawic) jest chory i leży w szpitalu.

• 2 weeks later...
Posted

Ja niestety nie moge brac udziału w zajęciach agillity bo czeka mnie szkolenie PT a to troche kosztuje. Niestety mój sucz wymaga szkolenia bo ostatnio strasznie uparta się zrobiła :/