Cimi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dorkaa napisał(a):Tak, tak :) Znasz ją? Tak jak Aten@ napisała :lol:. Znam, bo cwiczyłyśmy razem :eviltong:. Quote
Dorkaa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 No to musiałam widzieć was wszystkie :eviltong: A psa Zbója znacie? Z tego co pamiętam to Owczarek Niemiecki :) Piękny :) Quote
Anna Uszkiewicz Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Super! Mieszkam w Gliwicach - Łabędach, pracuję na ul. Zygmuntowskiej i szczerze mówiąc nic o tym nie wiem. Tam, gdzie był dawna kopalnia jest jakieś centrum logistyczne, a tam gdzie było jakieś jeszcze miejsce budują Lidla!! Nie widzę tam już żadnego wolnego miejsca na taki plac, chyba że na polu. Mam nadzieję, że wasze informacje są bardziej wiarygodne niż moje, bo też mam co najmnie 2 psy, z którymi bym bardzo chętnie chodziła na takie zabawy - teriera australijskiego (Zula) i boston terrierkę (Sofi). Quote
Cimi Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 To sa stare informacje, bo tego labedach nie ma ale takie plany mieli to jest teraz w czechowice (osrodek TUR) Boston terier :loveu: :loveu: Quote
bonsai_88 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Byłam wczoraj z moją psina na agility :multi:... po raz pierwszy i chyba będę chodzić :cool3: Quote
Magda&Bloom Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Hejka, To nasze fotki z treningu na nowym torze w Gliwicach-Żernikach. Za jakiś czas będzie kurs dla psiaków początkujących jakby coś to PW :) Bloom :D filmik :) http://www.wrzuta.pl/film/si8AYJTek1/ Quote
Magda&Bloom Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Hejka, dla zainteresowanych agility i nie tylko zapraszam na strone www.jazdy-konne.pl pozdrawiam Quote
Magda&Bloom Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Magda czyja to stajnia i tor? moje :lol: Quote
gratis Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Hej :) A więc tak: czy tor dalej istnieje ew. kiedy by ruszył ;) Jakie są koszta zabawy (myślę tu o jednorazowej wycieczce) jakie są wymagania od psa i właściciela :razz: I jak dojechac z Jaworzna/Katowic Pozdrawiam p.s. swoją drogą macie też stajnie... kuszące, kuszące... :D Quote
pom-pon Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 dołączam się do zapytania :eviltong: co kiedy i za ile :eviltong: od mnie z Częstochowy są trzy psy: kundelek, sheltie i bobtail. pozdrawiamy Quote
Magda&Bloom Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 witam, witam oczywiście tor istnieje, z tym że trzeba poczekać do wiosny, aż wszystko przeschnie bo nas pozalewało trochę :cool3: więcej szczegółów jest na stronie zapraszam ORINOKO - JAZDY KONNE Quote
pom-pon Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 no i jak tam? :lol: powódź minęła, bo my tu czekamy jak na szpilkach..... Quote
Alusia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Boskie przeszkody:loveu: samoróbki czy stolarzoróbki :razz: Quote
Atrisko Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Magda&Bloom']Hejka, dla zainteresowanych agility i nie tylko zapraszam na strone www.jazdy-konne.pl pozdrawiam Propozycja jest tak kusząca że niebawem się u Ciebie zjawimy...tylko niech okres zakręcenia świątecznego minie... Quote
Luzia15 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Super przeszkody! Naprawdę fajne. Sama bym takie chciała Pozdrawiam. Quote
Ss Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 witajcie... Czy ta sprawa jest nadal aktualna? Chciałabym podjechac z moim 2 letnim kundelkiem zobaczyc czy by sie do tego nadawal... ktos zna ceny? Quote
bonsai_88 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Proponuję kliknąć w podany parę postów wyżej link, a później zadzwonić po podany tam numer :cool3:... Quote
Cimi Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 ale w PK (jeśli o to chodzi) to chyba dalej nie ma osoby, która prowadzi zajęcia ;> Quote
Recommended Posts