Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spotykamy się 18 czerwca o 16:00.
:laola:
Są małe szanse, żeby było tak żeby 100% ludzi przypasowała data i godzina a trzeba przecież jakoś zacząć. Umówmy się więc że kto może to przyjedzie i już, reszta dołączy później
Tych, którzy mogą i chcą przyjechać proszę o kontakt na prv., podam dokładny adres, info jak trafić i telefon w razie czego.

Posted

Spotkajcie się, spotkajcie! Wszystko ładnie opiszcie!!! :D

Szlag by trafił to wesele... :(
Ja nawet na to wesele nie idę, tylko mój brat z bratową, a już dawno im obiecałam, że będę babysitter :roll:

No nic to! Trzymam kciuki za owocne spotkanie! :P
:drinking:

Posted

Niestety, to byłoby bardzo trudne do przeprowadzenia... Baby są dwa, w tym jedno jeszcze całkiem malutkie, a ich dom jest przeszło 20km w przeciwnym kierunku niż Żytna... :-?

Ale mam nadzieję, że uda nam się nadrobić!
Zresztą, jak już będę u Ciebie pracować, to poszukam mieszkania w pobliżu i będę miała blisko na agility 8)
;)

Posted

Coś dziwnie ucichło w tym temacie :wink: Kto w końcu będzie w sobote oprócz mnie i Weny, bo przyznam szczerze, że się trochę pogubiłam :oops:

Posted

Gadzik w czwartek po 14 wydam "oficjalny komunikat" na temat spotkania a mianowicie czy ono się odbędzie czy nie. Będzie to zależało od tego ile osób do tego czasu zadeklaruje swój przyjazd. 0X

Posted

Gadzik, muszę z prawdziwą przykrością poinformować Cię, ze nikt poza Tobą nie potwierdził swojego przyjazdu na spotkanie w sprawie budowy toru. Może wynika to z tego, że ludziska myślą już raczej o wakacjach.
Propnuję więc zaczekać i wrócić do tematu po wakacjach. :(

Posted

Tutaj ucichło a w Czechowicach już stoją pierwsze stacjonaty dla toru 8) . Reszta przeszkód się robi :). Wprawdzie lokalizacja o której początkowo była mowa (Łabędy) uległa zmianie na Czechowice, ale za to miejsce jest lepsze pod każdym względem :D :D :D

• 2 weeks later...
Posted

Wlasnie czekam na szczegoly oby dwoch torow ten w Czechowicach i ten u Weny, jak przyjade to moge pomoc. Jak bym byla w Polsce Wena to bym przyjechala na spotkanie .

Posted

Hej!
Myślę, że teraz w sezonie wakacyjnym będzie ciężko zebrać ekipę. Na razie dbam o to, żeby trawę utrzymać na właściwym poziomie i nie dopuścić do rozwoju jakichś baobabowych chwastów :lol: .Zdawałam też z małym PT a teraz przygotowujemy się do zawodów w OB. No a potem...wakacje, wakacje, wakacje :Dog_run:
Myślę, że wrócimy do tematu zaraz na początku września.

Posted

coztego napisał(a):
antares napisał(a):
Tutaj ucichło a w Czechowicach już stoją pierwsze stacjonaty

Czy to te Czechowice, któe mam na myśli?
:roll:

Ano chyba właśnie te :D - niedaleko Kąpieliska w Czechowicach między Gliwicami a Pyskowicami :D :D :D .

Trwają już zaawansowane prace na terenie obiektu. Już niedługo dalsze informacje na ten temat.

Pozdrówka! 8) :D

Posted

[quote name='antares']
Ano chyba właśnie te :D - niedaleko Kąpieliska w Czechowicach między Gliwicami a Pyskowicami :D :D :D
A no to superowo!!! :D
Już się bałam, że chodzi o Czechowice- Dziedzice :evilbat: