Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Rozumiem, że dzwoniłaś :razz:? Ostatnio pewna osoba z dogo (nie pamiętm nicku) dzowniła i dowiedziała się tyle, że planowane rozpoczęcie jest na wrzesień :razz:. Quote
nathaniel Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 pisałam maila i dostalam odpowiedz Witam, juz niedługo na nowym torze w czechowicach-gliwicach (ośrodek wypoczynkowy TUR) można będzie nie tylko poobserwować , ale też poćwiczyć samodzielnie, przyzwyczaic pieska do toru. Prace wyrównawcze na terenie juz sie zaczęły, potem grodzenie terenu i ustawianie przeszkód. Proszę być z nami w kontakcie. pozdrawiamy z Psiej Krainy Quote
Asztir Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Mam pytanie - czy owy tor powstał? Ja mam teren w Czechowicach - Dziedzicach - to jest koło Bielska - Białej. Reszta w innym topicku o agility na śląsku. Quote
MSMIMI Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 wlasnie, co z tym torem?? bo moje pieski juz przebierają stópkami, przynajmniej pięć jest chętnych :multi: psow, nie stópek :D łapek dwadziescia :) Quote
Cimi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 MSMIMI napisał(a):wlasnie, co z tym torem?? Najlepiej zadzwonić na : 889 576 065 lub 886 311 589. Quote
Aten@ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dla chętnych - zapraszam tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2683&page=74 wczoraj byliśmy w psiej kraince na pierwszych ćwiczonkach :D Quote
Arlene Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Ucichło :razz: Nadal prowadzone sa cwiczenia na tym Gliwickim torze? Quote
mysiapysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 w sobote byłam na Czechowicach :] i tor juz stoi :lol: , a kumpela mi mówiła ,że podobno widziała ostatnio jak tam jakies labki po torze smigały wiec juz raczej jest czynny . . . Ale to nie jest nic pewnego . Quote
Cimi Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Te labki śmigające po torze, to chyba psy po zajęciach posłuszeństwa, a nie bezpośrednio grupa. Quote
Asti Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Dlaczego "Psią Krainę" niektórzy uważają za pseudoszkołę? Napisałam maila w sprawie przyjazdu na ten tor. Zobaczymy :D Quote
Seterka93 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 My z Asti i Agatą (no i z Dorencją oczywiscie też) wybrałyśmy sie do Psiej Krainy. Jeśli chodzi o sam tor - ok. Bardzo przyjazna okolica - mnóstwo miejsca do psich szaleństw, jeziorko, piasek, lasek :cool3:. Jedziemy oczywiscie na początku sierpnia jeszcze raz :lol:. Mamy też parę zdjęć z toru, jednak o to ttrzeba poprosić Agatkę ;) Quote
Nitencja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 jak tam dojechac od strony Rudy Slaskiej :oops: Quote
Seterka93 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Cimi napisał(a):Psy mogą biegać tylko po terenie Psiej. Nasze psy kąpały się w wodzie, biegały po plaży i po łące, chociaż nie należy to do Pies Krainy, jednak nikt nie zwrócił nam uwagi - była też tam miła pani z czekoladowym labrdorkiem i jej piesek się również pluskał i szalał po plaży:razz: Quote
Asti Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Seterka93 napisał(a):My z Asti i Agatą (no i z Dorencją oczywiscie też) wybrałyśmy sie do Psiej Krainy. Jeśli chodzi o sam tor - ok. Bardzo przyjazna okolica - mnóstwo miejsca do psich szaleństw, jeziorko, piasek, lasek :cool3:. Jedziemy oczywiscie na początku sierpnia jeszcze raz :lol:. Mamy też parę zdjęć z toru, jednak o to ttrzeba poprosić Agatkę ;) Myślałam, że o mnie piszesz:cool3: To gdzie te fotki? :) Quote
Seterka93 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Asti napisał(a):Myślałam, że o mnie piszesz:cool3: To gdzie te fotki? :) Ha no nie o tobie:eviltong: Zdjęć niestety nie mam, ma je Agata a teraz wypoczywa w amsterdamie:roll: :lol: Ale za to planujemy wybrać się ponownie za tydzień, to coś wrzucę! :multi: Moze ktoś się z nami wybierze na spacer? Gliwice ? :cool3: Quote
Dorkaa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nie wiem czy dobrze rozumiem, nie jestem w stanie przeczytać wszystkich postów. Chodzi wam o Psią Krainę z Agility w Czechowicach? Obok stajni? Nie byłam ale widziałam wielkokrotnie jak przechodzi szkolenie, regulamin czytałam ze 100 razy. Nawet moja pani z infy ćwiczyla tam ze swoim border collie :) Psy biegają wolno a odpowiedzialność za szkody ponosi właściciel. Quote
Cimi Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A ta Twoja Pani z Inf to Iza, a jej pies to Holka :cool3: ? Quote
Aten@ Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Gwarek napisał(a):Nooooo, znamy :cool3: ;) nooo, Ty to znasz Izę najlepiej :lol: Quote
Asti Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak fajnie jest mieć nauczycielkę ćwiczącą agility :lol: Bo mnie w mojej szkole nikt nie rozumie xD Quote
Nitencja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 oo widze ze ekipa sie zjechala :) to kiedy mozna Was odwiedzic ?? :) U mnie na szczescie , cala rodzine zapsilam i jest spoko a znajomych mam samych psiarzy :loveu: Quote
Recommended Posts