antares Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Witajcie! Mam dobre wieści dla osób mieszkających w Gliwicach i okolicy :D . Otóż astatnio dowiedziałam się, iż w najbliższym czasie ma powstać w Gliwicach tor agility! Tor ma powstać wraz z nową szkołą dla psów. Jak dla mnie rewelacja - być może wreszcie moje psisko - nie do zdarcia jak dotąd - będzie od czasu do czasu zmęczone :wink: . Narazie wiem tylko tyle, miejmy nadzieję że informacji będzie coraz więcej :) pozdrawiam Quote
Gwarek Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Antares, nie orientuesz się w jakiej dzielnicy? Słabo znam Gliwice i jeśli to za czterema korkami, szesnastoma światłami... to nie będę sobie robiła nadziei. Quote
antares Posted January 9, 2005 Author Posted January 9, 2005 Dokładnie w dzielnicy Łabędy (ul. Zygmuntowska) a jeszcze dokładniej na granicy Łabęd i osiedla Kopernika w okolicy dawnej kopalni. Pozdrówka :D Quote
gadzik Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Nareszcie może wybiegam moją Lambę, tylko że będę musiała przejechać przez całe Gliwice. Czekam na jakieś szczegóły. Quote
Arga Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A kiedy powstanie bo Arga jak się porządnie nie wybiega to jest "straszna" ;) Quote
olekg89 Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 moze w końcu przestaniemy z kają okupowac place zabaw dla dzieci :evil: a za ile by było tak mniej wiecej???? Quote
antares Posted January 11, 2005 Author Posted January 11, 2005 Arga napisał(a):A kiedy powstanie bo Arga jak się porządnie nie wybiega to jest "straszna" ;) Miejmy nadzieję że do wiosny będziemy już szaleć ze swoimi pupilami :D . Póki co ciągle właściciele terenu robią problemy, ale pani która to załatwia walczy jak lwica i nie daje za wygraną. Trzymajmy więc kciuki! Mam nadzieję, że gdy następnym razem spotkam ją na spacerku, będzie miała dobre wieści w tej sprawie. pozdrówka! Quote
Arga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Ja już trzymam kciuki- przyznam się że już myslałam nad zrobieniem wlasnych przeszkód i brać je ze sobą na pola ;) ;) ;) Quote
Godelaine Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 AAA! SUPER! :angel: :angel: :angel: Co prawda ja jestem z drugiego końca Gliwic, ale to i tak o rzut beretem! Antares... A wiesz coś więcej na temat tej szkoły? Quote
Ifat Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Jak już powstanie ta szkoła (miejmy nadzieję, że się uda), to moglibyście podać jej adres internetowy? Jesli oczywiscie będą mieć stronę:) Quote
antares Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 No pewnie że będzie podany adres stronki (jak tylko będzie) :D . Jak narazie trzeba się uzbroić w cierpliwość bo urzędy nierychliwe :evil: i na każdą decyzję trzeba się naczekać :evil: :evil:. Quote
argo Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Kształcące zajecie dla psiura to podstawa. :) A ja :lol: ,znam, właścielkę laba, która potrafiła nauczyc go tańczyc :o :lol: Muszę z nią porozmawiać o sposobach :roll: uczenia sztuczek. :D Moze i moj zacznie tanczyc? :roll: :wink: Quote
Elka Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 Super, że powstaje kolejny Klub! Trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej zaczęli treningi! W razie czego służę pomocą! :P Quote
Ifat Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 I co? Jest już coś wiadomo na temat tego toru? Quote
olekg89 Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 i co wiadomo coś na temat tego agility w gliwicach hmm??? Quote
Arga Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 olekg18 napisał(a):ARGA!!!!!! nie kracz musi być :evilbat: Przepraszam :D Quote
Hikari Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 wieści dla agilitowców z gliwic śniegi stopniały ale biurokracja nie.po 2 miesiacach oczekiwania urząd miasta powiadomil mnie,że pracują .o wyniku poinformuja w odrebnym pismie. a ten plac jest wymarzony dla psiaków.ogrodzony,dobry dojazd ,bezpośrednio przy lesie. trzymajcie kciuki. Quote
coztego Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Trzymamy nieustannie i liczymy na szczęśliwe zakończenie sprawy! A raczej na szczęśliwe rozpoczęcie działalności klubu :) Quote
Godelaine Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Mocno trzymam kciuki! I to nie tylko ze względu na samą siebie. Chciałabym, naprawdę chciałabym, aby coś się w na Śląsku w tym temacie ruszyło. Hikari. Organizujecie tylko ośrodek agility? Czy też ogólnie szkołę dla psów z przedszkolem i szkoleniami? BĘDZIE DOBRZE! MUSI! :D Quote
olekg89 Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 nio ja juz sie doczekac nie moge :D coś cie goldelaine ostatnio niewiduje koło GZKS-u heheh jestes obserowana kosmici czuwają :lol: Quote
antares Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Widzę że koleżanka Hikari nareszcie się ujawniła na naszym forum :D a zatem informacje na temat toru będą od teraz z pierwszej ręki :lol: pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts