Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Mam dobre wieści dla osób mieszkających w Gliwicach i okolicy :D . Otóż astatnio dowiedziałam się, iż w najbliższym czasie ma powstać w Gliwicach tor agility! Tor ma powstać wraz z nową szkołą dla psów. Jak dla mnie rewelacja - być może wreszcie moje psisko - nie do zdarcia jak dotąd - będzie od czasu do czasu zmęczone :wink: . Narazie wiem tylko tyle, miejmy nadzieję że informacji będzie coraz więcej :)
pozdrawiam

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antares, nie orientuesz się w jakiej dzielnicy? Słabo znam Gliwice i jeśli to za czterema korkami, szesnastoma światłami... to nie będę sobie robiła nadziei.

Posted

Arga napisał(a):
A kiedy powstanie bo Arga jak się porządnie nie wybiega to jest "straszna" ;)

Miejmy nadzieję że do wiosny będziemy już szaleć ze swoimi pupilami :D . Póki co ciągle właściciele terenu robią problemy, ale pani która to załatwia walczy jak lwica i nie daje za wygraną. Trzymajmy więc kciuki! Mam nadzieję, że gdy następnym razem spotkam ją na spacerku, będzie miała dobre wieści w tej sprawie.
pozdrówka!

Posted

Jak już powstanie ta szkoła (miejmy nadzieję, że się uda), to moglibyście podać jej adres internetowy? Jesli oczywiscie będą mieć stronę:)

Posted

No pewnie że będzie podany adres stronki (jak tylko będzie) :D . Jak narazie trzeba się uzbroić w cierpliwość bo urzędy nierychliwe :evil: i na każdą decyzję trzeba się naczekać :evil: :evil:.

Posted

Kształcące zajecie dla psiura to podstawa. :)
A ja :lol: ,znam, właścielkę laba, która potrafiła nauczyc go tańczyc :o :lol:
Muszę z nią porozmawiać o sposobach :roll: uczenia sztuczek. :D
Moze i moj zacznie tanczyc? :roll:
:wink:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

wieści dla agilitowców z gliwic

śniegi stopniały ale biurokracja nie.po 2 miesiacach oczekiwania urząd miasta powiadomil mnie,że pracują .o wyniku poinformuja w odrebnym pismie.
a ten plac jest wymarzony dla psiaków.ogrodzony,dobry dojazd ,bezpośrednio przy lesie.

trzymajcie kciuki.

Posted

Mocno trzymam kciuki! I to nie tylko ze względu na samą siebie. Chciałabym, naprawdę chciałabym, aby coś się w na Śląsku w tym temacie ruszyło.

Hikari. Organizujecie tylko ośrodek agility? Czy też ogólnie szkołę dla psów z przedszkolem i szkoleniami?

BĘDZIE DOBRZE! MUSI! :D

Posted

Widzę że koleżanka Hikari nareszcie się ujawniła na naszym forum :D a zatem informacje na temat toru będą od teraz z pierwszej ręki :lol:

pozdrawiam serdecznie