gidelskie-psy Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Dziękujemy wszystkim za fajną atmosferę choć ciut -ciut nerwową zmęczenie robi swoje... [SIZE="5"]Agnieszka z JASPEREM BIS PUPPY Gratulacje to był śliczny duet nie do pobicia!!!!!! Quote
galadria Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Grarulajce dla zwycięzców !!! :multi::multi:[/FONT] Quote
husky_strzegom Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dodaje kilka fotek Moniki Milian z BIS'ów BIS PUPPY: JASPER de Ciukci - I wo, BEST IN SHOW PUPPY !! Quote
husky_strzegom Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Fotki z: BIS JUNIOR, NAJPIĘKNIEJSZY PIES ODDZIAŁU WAŁBRZYSKIEGO i BOG'a Arktogea GRANADA - Zw.Mł, NJwR, BOB, III NAJPIĘKNIEJSZY PIES ODDZIAŁU WAŁBRZYSKIEGO :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: Dziękuję Monice Nowak z hohowli Volpino Mini za wystawienie Granady na BOG'u i BIS JUNIORZE :) Dziękuję Magdzie Pokrzywie za wystawienie Granady na Najpiękniejszym Psie Oddziału Wałbrzyskiego :) [FONT=Monotype Corsiva] [/FONT] Quote
_Agnieszka_ Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gratualcje dla wszystkich :):):):lol::lol::lol: Podziekowanie za pomoc i wsparcie :) dla wszystkich ktorzy pomagali mi zajmowac sie Czarnym (spiewajacym):diabloti: oraz Jasperkiem :loveu:. Za przygotowanie do wyjscia na ring i za Czarodziejski przysmak:) Rysiu Kasia wiecie o czym mowie:cool3::grins::mdrmed:!!!!! Lukasz dla ciebie za trasportowanie mnie z dworca i spowrotem oraz za namowienie mnie do przyjazdu do Walbrzycha ,pomoc i zmotywowanie do wyjscia na ring :):) Swietna atmosfere oraz zabawe , nie tylko w Walbrzychu ale rowniez we Wroclawiu:):):)Spowodowaly to ze odwazylam sie jednak wyjsc z malenstwem na ring co dalo niespodziewany efekt :lol:. Wracalam do domu ogromnie szczesliwa i obladowana:evil_lol:, Niewierzac do konca z w sukces Jaspera :multi:. Quote
Recommended Posts