Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękuje Maalinko za wpłate :):):)

Z Myszką o wiele lepiej , ale Tarunia nadal ma problem ze stawami rzuchwowymi i aby mieć jako taki komfort życia musi być na zastrxzykach przeciw bólowych , wczoraj wieczorem była tak słaba że nie miała siły dojść do następnego bloku :(:(:(

Czy ktoś jeszcze pomoże :placz::placz::placz:

Posted

Tarunia w nocy bardzo źle sie czuła , dyszała , popiskiwała i podałam jej aminophyllinum i troszke przeszło ale jest słaba , coraz mniej je i zrobiło jej sie na przedniej łapce ranka , nie wiem czy to nie jest grzybica lub jakieś uczulenie na leki :(:(:( A Myszko lepiej choc nadal bierze leki mn vetmedin 2.5mg po jednej kaps. 2 razy dziennie ....

Przosze pomóżcie mi w leczeniu tych strowinek .....

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Tarunia w nocy bardzo źle sie czuła , dyszała , popiskiwała i podałam jej aminophyllinum i troszke przeszło ale jest słaba , coraz mniej je i zrobiło jej sie na przedniej łapce ranka , nie wiem czy to nie jest grzybica lub jakieś uczulenie na leki :(:(:( A Myszko lepiej choc nadal bierze leki mn vetmedin 2.5mg po jednej kaps. 2 razy dziennie ....

Przosze pomóżcie mi w leczeniu tych strowinek .....

Pomocy....

Posted

Za niedługo skończy sie karma lecznicza R.C. HEPATIC a worek 14 kg jest bardzo i to bardzo drogia 279 zł :shake::shake::shake: Wiem że moge go wziążć na kreske u weta ale ten dług trzeba spłacić ... a z czego , a leki jakie drogie są :shake::shake::shake:
Prosze pomóżcie :-(:-(:-(

Posted

Mimis bardzo i to bardzo dziekuje :):):)
Właśnie dzis zamówiłam worek RC Hepatic i moge to odebrać w wtorek .
Zwiełam tez zastrzyki przeciw bólowe dla Taruni , ona dziś rano nic nie zjadła bo tak ją boli buzinka , stawy rzuchwowe , w południe to brała po jednnym ziarenku a że sa małe to ułatwia sprawe i je połykała i dlatego musi brać zastrzyki przeciw bólowe , mam problem z podawaniem jej leków bo nie da sobie dotknąć buzinki a leków ma bardzo dużo .... Mimo incurinu nadal nie trzyma moczu i jej wersalka jest juz tak mocno przesikana ze żadne pranie tu nie pomoze i pewna mloda para która przygarnie Marleya podaruje mi używana wersalke :)
Z Myszunia o wiele lepiej ale leki musi też nadal brać ...

Posted

W tym miesiącu juz pomogli :
MaBo --------------- 150 zł
MMIŚ ---------------- 30 zł
Malinkaa ------------- 10 zł
RAZEM 190 zł
Za co bardzo i to bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ale nadal jest potrzebna pomoc , czy ktos jeszcze sie dorzuci :oops::oops::oops: Jak to mowi przysłowie '' z ziarenka do ziarenka '' Tarunia i Myszunia prosza o pomoc w spłacie dlugu i w zakupie karmy i leków .

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):

MaBo --------------- 150 zł
MMIŚ ---------------- 30 zł
Malinkaa ------------- 10 zł
RAZEM 190 zł

:loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy w imieniu Tary i Myszki za tak dużą pomoc,:loveu:
To naprawdę ogromna pomoc dla pani Justyny