Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

Posted

Mabo :loveu::loveu:
A tak tylko napomkniemy, że jesteś dwie- siostry (bliźniaczki nawiasem mówiąc) :lol:
Dziękujemy za to co robisz !!!
A Juts&zwierzaki prosiła przekazać, że ma problem z net. ale jest bardzo wdzięczna!!!

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaBo bardzo i to bardzo jestem wdzięczna za pomoc , nie dałabym rady gdyby nie tak wspaniali ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wielkie dzięki :):):):):)

Mam problem z netem i nawet nie wiem czy ten post uda sie wysłac ale moze tym razem sie uda ...

Byłam dzis z Tarunia u weta ( pani doktor specjalnie dla moich zwierzaczków przyjechała z domu ) poniewaz bardzo spóchł jej modzel a że jest juz wiekową sunia i cięzka 45 kg a ten modzel był bardzo nabrzmiały i gorący , dostała zastrzyk i w domu mam jej to smarowac riwanolem i jodyną .
ale tez razem z Tarunia byłam z maleńka koteczka która walczy o zycie i dostaje kroplówki ale czy ja uratujemy a jutro jada do weta kolejne maluchy 3 okolo 2-3 tyg maleństwa , Tarunia bardzo mo pomaga przy ich opiece :lol::lol::lol:

Posted

Kolejny raz wpłaciła MaBo , MaBo jestes aniołem , jesteś wielka , bardzo dziekuje :loveu::loveu::loveu:

Tarunia ma teraz cięzki dni poniewaz u mnie jest bardzo goraco , zastrzyk Taruni podany , modzel posmarowany ... Myszka wieczny nie jadek dzis sama upamniała sie o jedzonko :)

Posted

Modziel u Taruni nadal jest opóchnięty ale sie juz zmniejsza inie jest taki goracy a Myszunia gubi mocno sierść i wygląda nie załadnie , leki podane karma tez i teraz śpia bo za godz. ide z nimi karmic piwniczne koty ...

Posted

Modzel nadal bolesny i spóchnięty , posmarowałałam riwielem i zawinołam ale nie dawno rozgryzła bandaż , bardzo mocno nie trzyma moczu mimo incurinu :-(:-(:-( nadal dostaje tarunia Vetmedin 5mg a Myszunia vetmedin 2.5mg oraz inne leki dostaja .... na szczęscie karma weterynaryjna im smakuje :):):)

Posted

Oj Tarunia,szybko wracaj do zdrowia.Jesteś potrzebna kociaczkom.Jest mi przykro z powodu malucha,który odszedł.Od tygodnia mam staruszka nie tylko niemal ślepego,głuchego i bezzębnego ale bardzo chorego na serce.Lekarze byli zdziwieni,że psa w takim stanie wydano,bo "kto takiego adoptuje" no i nie rokują mu dobrze.Odpowiedziała,ze właśnie dlatego go wzięłam,bo jest nie do adopcji ,a nie chce aby umarł w cierpieniu bezdomny i niekochany .No więc leczę go,aby nie cierpiał i dogadzam mu jak mogę i w konsekwencji na nic nie mam czasu ,ale zawsze zaglądam do Taruni ,Myszuni i pozostałych zwierzątek Justy.Polubiłam je bardzo.Korciaczki - bliżniaczki , a nie mogłoby Was być ze cztery?Takie osoby jak Wy są bardzo potrzebne .Bez Was Juście byłoby trudniej,chociaż i tak jest jej niełatwo.Martwi mnie tylko,że tak mało osób zagląda na ten wątek.Ja wiem,że potrzebujących zwierzatek jest bardzo dużo,więc wolę juz nie zaglądać na inne wątki,skoro mam swoje bidy do zaopiekowania,kotka na utrzymaniu u biednej rodziny,kilka piesków w schronisku ,które są "moje wirtualnie",więc mogę zwierzaczkom Justy pomóc ile mogę, chociaz chciałabym więcej.Bardzo sobie bowiem cenię ,że tak bardzo jest ona oddana swoim zwierzaczkom.Ja bym nie była w stanie , chociaz też kocham zwierzęta.

Posted

MaBo własnie takie zwierzaki jak ten piesio który został uratowany w ostatniej chwili zasługują na dom , na choć ostatnie chwile w domu , w cieple i w dostatku , aby wiedziały odchodząc za TM że człowiek nie zawsze jest zły , że są jesze cudowni ludzie tak jak Mabo ...

Tarunia juz lepeiej z modzelem ale nadal nie trzyma moczu :( jest troszke osłabiona ale nie jest źle , apetet dopisuje , leków nie lubi przyjmowac ale nie mamy wyjścia i podajemy :lol: ale Myszka po wczorajszym spacerku troszke sie trzęsła i nie mam pojecia dlaczego , dziś jest juz OK ...

Powiem szczerze że nie dałabym rady bez pomocy Korciaczek , one nie tylko zakładaja watki ale robia tez bazarki i pomagaja mi na spacerach z psami a z 4 psami nie jest lekko i też bardzo często pomagaja mi w domu przy opiece nad zwierzętami a i tez umia oswajać dziczki , maja dziewczyny wielki dar oswajania .... Oj nie dałabym rady , oj nie ....

Bardzo tez dziekuje wszystkim dzieki którym Tarunia i Myszunia moga zyć i maja na leki i karme :):):) wieczorem wpisze ile udało sie uzbierać w miesiącu maju .

Posted

Kochani w miesiacu maju była pomoc dla Taruni i Myszuni w kwocia 400 zł
:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Wielkie dzięki :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Kochani a w tym miesiącu to juz 150 zł wpłaciła MaBo

Bardzo Wam dziękuje , to dzięki Wam one jeszcze moga biegać i szaleć oczywiście w miare swych mozliwości :Dog_run::Dog_run:
I bardzo prosze o dalsza pomoc, miesieczne utrzymaine tych chorych i już wiekowych dziewczynek to koszt ponad 600 zł miesięcznie :oops::oops::oops:

Posted

Martwię się Tarunią tym bardziej,że jest schorowanym pieskiem.Taruniu,nie poddawaj się,jestes potrzebna!Pomóżmy jej przetrwać ten kryzys,bo leki i specjalna karma dużo kosztuje. Na szczęście Tarunia ma opiekę Justy -najlepszą z najlepszych.

Posted

Tarunia i Myszunia bardzo proszą o pomoc , miesięczny koszt leków i karmy to ponad 600 zł :(:(:( One juz tyle w swym życiu przeszły i bardzo chcą zyć ale te leki i karma takie drogie ...... a dług u weta rosnie i rośnie :(:(:(

Posted

Tarunia mimo leków słabnie i nie je ale mam nadzieje że to tylko chwilowe ...

Bardzo prosze o pomoc dla nich , o karme RC Hepatic , o vetmedin 5 mg lub 2.5 mg o incurin , hepargen , glukozamine , carsiwan , bardzo Was prosze o pomoc ...