Jump to content
Dogomania

Myszeczka 1.03.11 [*][*][*] Tarunia 4.12.09 [*][*][*] - Na zawsze w naszych sercach

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tarunia mimo swych wielu chorób nadal chce mi pomagać , pomagać przy opiece nad kociatkiem Frotką które do mnie wczoraj trafiło po wypadku komunikacyjnych , jak podawałam kroplówki chciała Frotką sie opiekowac i nawet mnie łapka podrapała jak frotka kwiliła , podchodzi do klatki jak Frotka pomiałkuje ... Tarunia juz wiele razy mi pomagała a teraz sama potrzebuje pomocy . Karma sie kończy leki za niedługo też :-(
Myszunia tez jakas słabiutka :-( Nie mam proszku aby prac codziennie koce bo Tarunia nie trzymam moczu ...

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Caragh bardzo i to bardzo dziekuje za wstawienie banerka :lol::lol::lol:

Oczywiste :) Dla Staruszek wszystko :loveu:

Wspaniala Psinka :) Sama ma tak ciezko, a jeszcze pomaga w taki sposob innym :loveu: Niesamowita mamusia zastepcza :cool1:

"Psia dusza większa jest od psa...
My mamy dusze kieszonkowe
Maleńka dusza, wielki człowiek...
Psia dusza się nie mieści w psie"

Tarunia i Mysia to staruszki, ktore zasluhuja na wszystko co najlepsze... Kazdy grosik sie przyda napewno.

Posted

Bardzo chce podziekowac za pomoc która odczymaly starowinki :
Mobo ----------- 650 zł
P.Jadwiga ------ 50 zł
mmiś ----------- 30 zł
Razem 730 zł
bardzo i to bardzo Wam kochani dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
I nadal bardzo prosze was o dalsza pomoc dla tych niesamowitych starowinek ...
W piatek Tarunia do kontroli , codzienne zastrzyki z antybiotyku i zakrapianie pomagaja ale jeszcze nie jest OK ale tez nie jest źle ...
Bardzo Was tez prosze o proszki bo Tarunia nie trzyma moczu i codziennie trzewba po niej prac koce , nieraz kilka kocy :shake:

Posted

Justa&Zwierzaki napisał(a):
Bardzo chce podziekowac za pomoc która odczymaly starowinki :
Mobo ----------- 650 zł
P.Jadwiga ------ 50 zł
mmiś ----------- 30 zł
Razem 730 zł

Cudowne ciotki :loveu: Oby sie wiecej takich znalazlo, co moga pomoc, bo Staruszki potrzebuja kazdej zlotowki na jedzonko i leki :-(
Smiejace sie mordki Mysi i Taruni to bezcenny widok :loveu::loveu::loveu: Mizianko dla kochanych Panienek :loveu::loveu:

Posted

gameta napisał(a):
Przyszłam, bo zobaczyłam link na bazarku. finansowo nie pomogę w tej chwili, bo nie mam z czego, ale wklejam banerek, może przyjdzie ktoś więcej ;)

Gamata bardzo dziekuje za wklejenie do podpisu banerka :lol::lol::lol: , to prawda ze czym wiecej osób ma w podpisie banerek , tym wieksze szanse ze ktos nam pomoże .....

Posted

gameta napisał(a):
Justa a myslałaś o pampersach dla Taruni ? Mój Pirat chodził ponad rok w pampersach zanim przeszedł za TM :roll:

Przykro mi z powidu Pirata :-(
Ja jej kiedyś zakładałam jak zaczynała poposzczać majtki na cieczke ale od razu wpadała w stres :-( ale może pampersy to było rozwiązanie tylko nie wiem jak Tarunia na zareaguje :shake: tylko jak ogon , czy robic dziure ...

Posted

Hmmm, ale jak popatrzec ile placi za puszczanie pralki i proszek... Mysle, ze na spokojnie musi sobie poprzeliczac co taniej ja wyjdzie i juz :)

[SIZE="3"]ZDROWKA DLA KOCHANYCH STARUSZEK :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziś wieczorem jede z Tarunią , Myszunia i 3 kotami do weta ....
Z tymi pampersami to bym spróbowała chociaż na ten czas jak mają przyjść ludzie do mnie w sprawie adopcji ( mam wiele kotów do adopcji ) a jak Tarunia nie trzyma moczu to bardzo czuć bo bierze wiele leków a też jak wstaje to ogonkiem brudzi ....