Justa&Zwierzaki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Caragh bardzo i to bardzo dziekuje za wstawienie banerka :lol::lol::lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tarunia mimo swych wielu chorób nadal chce mi pomagać , pomagać przy opiece nad kociatkiem Frotką które do mnie wczoraj trafiło po wypadku komunikacyjnych , jak podawałam kroplówki chciała Frotką sie opiekowac i nawet mnie łapka podrapała jak frotka kwiliła , podchodzi do klatki jak Frotka pomiałkuje ... Tarunia juz wiele razy mi pomagała a teraz sama potrzebuje pomocy . Karma sie kończy leki za niedługo też :-( Myszunia tez jakas słabiutka :-( Nie mam proszku aby prac codziennie koce bo Tarunia nie trzymam moczu ... Quote
Caragh Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Caragh bardzo i to bardzo dziekuje za wstawienie banerka :lol::lol::lol: Oczywiste :) Dla Staruszek wszystko :loveu: Wspaniala Psinka :) Sama ma tak ciezko, a jeszcze pomaga w taki sposob innym :loveu: Niesamowita mamusia zastepcza :cool1: "Psia dusza większa jest od psa... My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek... Psia dusza się nie mieści w psie" Tarunia i Mysia to staruszki, ktore zasluhuja na wszystko co najlepsze... Kazdy grosik sie przyda napewno. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Bardzo chce podziekowac za pomoc która odczymaly starowinki : Mobo ----------- 650 zł P.Jadwiga ------ 50 zł mmiś ----------- 30 zł Razem 730 zł bardzo i to bardzo Wam kochani dziekuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou: I nadal bardzo prosze was o dalsza pomoc dla tych niesamowitych starowinek ... W piatek Tarunia do kontroli , codzienne zastrzyki z antybiotyku i zakrapianie pomagaja ale jeszcze nie jest OK ale tez nie jest źle ... Bardzo Was tez prosze o proszki bo Tarunia nie trzyma moczu i codziennie trzewba po niej prac koce , nieraz kilka kocy :shake: Quote
Caragh Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Justa&Zwierzaki napisał(a):Bardzo chce podziekowac za pomoc która odczymaly starowinki : Mobo ----------- 650 zł P.Jadwiga ------ 50 zł mmiś ----------- 30 zł Razem 730 zł Cudowne ciotki :loveu: Oby sie wiecej takich znalazlo, co moga pomoc, bo Staruszki potrzebuja kazdej zlotowki na jedzonko i leki :-( Smiejace sie mordki Mysi i Taruni to bezcenny widok :loveu::loveu::loveu: Mizianko dla kochanych Panienek :loveu::loveu: Quote
mimiś Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 malutkie bazarki:http://www.dogomania.pl/forum/f99/sukienka-38-40-na-tare-myszke-schorowane-babulinki-do-08-09-g-22-00-a-145629/ i : http://www.dogomania.pl/forum/f99/szalik-w-koty-na-tare-myszke-schorowane-babulinki-do-08-09-g-22-00-a-145628/ Quote
gameta Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Przyszłam, bo zobaczyłam link na bazarku. finansowo nie pomogę w tej chwili, bo nie mam z czego, ale wklejam banerek, może przyjdzie ktoś więcej ;) Quote
Caragh Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Witamy i mamy nadzieje, ze za Twoim przykladem zjawi sie wiecej ciotek ;) Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='mimiś']malutkie bazarki:http://www.dogomania.pl/forum/f99/sukienka-38-40-na-tare-myszke-schorowane-babulinki-do-08-09-g-22-00-a-145629/ i : http://www.dogomania.pl/forum/f99/szalik-w-koty-na-tare-myszke-schorowane-babulinki-do-08-09-g-22-00-a-145628/ mimiś kochana bardzi dziekuje :lol::lol::lol: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 gameta napisał(a):Przyszłam, bo zobaczyłam link na bazarku. finansowo nie pomogę w tej chwili, bo nie mam z czego, ale wklejam banerek, może przyjdzie ktoś więcej ;) Gamata bardzo dziekuje za wklejenie do podpisu banerka :lol::lol::lol: , to prawda ze czym wiecej osób ma w podpisie banerek , tym wieksze szanse ze ktos nam pomoże ..... Quote
gameta Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Justa a myslałaś o pampersach dla Taruni ? Mój Pirat chodził ponad rok w pampersach zanim przeszedł za TM :roll: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 gameta napisał(a):Justa a myslałaś o pampersach dla Taruni ? Mój Pirat chodził ponad rok w pampersach zanim przeszedł za TM :roll: Przykro mi z powidu Pirata :-( Ja jej kiedyś zakładałam jak zaczynała poposzczać majtki na cieczke ale od razu wpadała w stres :-( ale może pampersy to było rozwiązanie tylko nie wiem jak Tarunia na zareaguje :shake: tylko jak ogon , czy robic dziure ... Quote
gameta Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dokładnie, trzeba zrobić dziurkę na ogon :) spróbować warto, będziesz musiała mniej prać ;) Quote
mimiś Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 ale gametko, pampersy to niemały koszt, a Justa ma dojmujący brak kasy Quote
Caragh Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Hmmm, ale jak popatrzec ile placi za puszczanie pralki i proszek... Mysle, ze na spokojnie musi sobie poprzeliczac co taniej ja wyjdzie i juz :) [SIZE="3"]ZDROWKA DLA KOCHANYCH STARUSZEK :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
acha44 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Proszę o konto na PW, w przyszłym tygodniu poślę parę groszy, niewiele to będzie ale może choć trochę poratuje. Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 acha44 napisał(a):Proszę o konto na PW, w przyszłym tygodniu poślę parę groszy, niewiele to będzie ale może choć trochę poratuje. Bardzo bardzo dziękuje :lol:, zaraz napisze na PW Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 PS. nie wiem czy PW poszło , jeśli nie to prosze wysłac PW do mnie to ja odpisze , jeszcze sie tu troszke gubie :oops::oops::oops: Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dziś wieczorem jede z Tarunią , Myszunia i 3 kotami do weta .... Z tymi pampersami to bym spróbowała chociaż na ten czas jak mają przyjść ludzie do mnie w sprawie adopcji ( mam wiele kotów do adopcji ) a jak Tarunia nie trzyma moczu to bardzo czuć bo bierze wiele leków a też jak wstaje to ogonkiem brudzi .... Quote
Caragh Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Biedna Tarunia :placz::placz::placz: Quote
acha44 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Psiaki -Bidaki :placz:, poszły pieniążki PW dotarło Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Bardzo i to bardzo dziekuje :):):) Tarunia nadal jest na antybityku i dostała tez zastrzyki przeciw bólowe i przeciw zapalne . Myszka OK . Mój Ozzi sest coraz bardziej chory :( Quote
Caragh Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Taruniu kochana:loveu: dluuugasne mizianko dla Ciebie, a drugie tyle dla Mysi :loveu: Biedny Ozzy :-( Quote
Justa&Zwierzaki Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dostałam od kolezanki 5 pampersów i dzis wlasnie przyszła pani w sprawie adopcji kotka i załozyłam Taruni i nawet to dobrze znosi ;) Quote
Recommended Posts